1- Rotasyonumuz ya iyi değil ya güvenmiyor yada Koçun takıntısı var..7 kişi ile katkı aldı Özellikle kısalar geberdi.Bogdan mesela..
2-Zisis i neden aldık adamın eline hücumda 1 top değdi o da maç sonunda..O zaman Pivot alsaydık madem Kenan Sipahi gibi kullanacaktık adamı?
3-Takımın kimyası neden bu kadar sıkıntılı..Rakiplerin SG leri her maç mahvediyor bizi.Sanırım Lojeski en iyi maçını oynadı bu sene..
4-Zoriç den umut yok.Semih neden az süre alıyor? Madem Zoriç de kötü neden birilerine Kiraya verilmeye çalışılıp yerine sıradan Young tarzı Atlet bir Abd li almadık?
5-Takım bu kadar asılırken maçlara bu kadar iyi oynarken (BEN ÇOK BEĞENDİM) Son 1.17 saniye hariç BU KADAR basit hata yapıyor..Emirin çizgiye baskması..Bogdan ın 2 ye 1 hücumda pas verememesi..3 lük faul yapması..Gou nun Adam yerde yatarken potaya gitmek yerine Zoru seçmesi?
6- Serbest Atışların kaçması?
7-Koçun maç sonlarını bir türlü kazanamaması?
Şimdi Bence HARİKA maç çıkardık yürekten yazıyorum bunları..Ama bu kadar defon varsa OLY gibi CSKA gibi bence Hatta Efes gibi takımları zor yenersin..Çare bulunması lazım
1- Guvenemedi, gozu yemedi. Karsi taraftaki kisalar cok formdaydi bugun.
2- Sanirim Emir'den randiman alinca, bozmadi o varyasyonu.
3- Bizimkiler hala switch'leri kotaramiyor.
4- Onun muhasebesi yapilmistir sanirim. Bilemiyorum.
5- Vesely'nin kaptirdigi top; kez Zisis'in sondaki top kaybi. Bence bizden ziyade, onlarin baskiyi daha cok arttirmasindan kaynaklaniyor. Onlara baktigimizda Teodosic veya Spanoulis gibi el yakan anlarda cok iyi kullanan oyuncular mevcut.
6- Serbest atis zaten cok kullanmamisiz. Ama Euroleague takiminin %45 ile serbest atis atmasi ayiptir. Vesely basta olmak uzere, surekli buna calismak lazim.
7- Valla burada boyle bir yargiya ulasmak ne derece dogru. Binbir tane parametre var. Boyle karmasik bir yapidan sirf birkac mactaki son dakikalara bakarak Hoca'nin o husustaki yetileri hakkinda bir cikarimda bulunmak hatali olabilir.