Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850026 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Obradoviç'in her yaptığını kolayca anlayabileceğimizi kim söyleyebilir? Size göre Semih kesin sahada olmalıdır, koça göre mental kırılganlığı başa bela olabilir. Maçın belli bölümünde iyi oynamak başka, maç sonu oynamak bambaşka.

Koçun her yaptığını anlasaydık ve bizim bakış açımıza uygun hamleler olsaydı o zaman hepimizden birer Obradovic çıkardı.

Kendi adıma ben de koçtan Semih'i maç sonunda oyuna almasını beklemiştim almadı, çok basit top kayıpları yaptık, serbest atışlarımız halen koçun deyimiyle facia. Ancak takımın yürek koymadığını, savaşmadığını kimse söyleyemez, o çok övülen Efes'ten çok daha iyiydik. Ancak gerek spiker abiler olsun gerek taraftarımızın bir kısmı olsun söz konusu Efes olunca daha bir ateşli oluyorlar, anlamakta zorlanıyorum.

Pivotların sayı üretememesi konusuna gelince, evet kötü bir istatistik ancak adamlara müsait pozisyonda kaç top indi ki?

İyi kötü bir şekilde F8 yapacağımızdan eminim, çok üst seviye maçlar oynadık CSKA ve Oly'e karşı  bu tarz maçlarda küçük nüanslar sonucu belirliyor, maalesef bizim bençten o nüans farkını yaratacak bir katkı alamıyoruz ancak güçlü rakiplerin bençi de çok sağlam. Mesela CSKA da 3 tane bize göre çok iyi PG var, öte yandan biz daha dün gelen Zisis tek başına harikalar yaratsın diye bekliyoruz.

Bundan sonraki maçlarda galibiyet serisi yaparız, bugün sövenler o zaman el üstünde tutarlar, seneye 1-2 iyi oyuncu getirirsek çok çok daha iyi olacağımızdan eminim.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Tek üzüldügum nokta ricky dir....
ikinci yarı efsane savunma yaptık yazik pldu.pldu
emir top kaybi
bjelica reisim darden e karşı. 2 post oynayim derken kaybettigi toplar.
gou son hücumda drive etmek yerine sut tercih etmesi. Ki hayvan gibi sutu var ben normal karşiliyorum bu tercihi
16.asist olimpiacos
14 asist.biz.
Olimpiacos da en az 5.6  kere spo ya verdi topu ve inun 1 e 1 i ole hucum etti bunu bizde yapıyoruz  real de cska da yapıyor

Onlar yapınca ohhhh biz yapınca böyle hücum  olur mu..
yapmayın
ama 2 kirtik.maci son top ile alamadik ve kaybettik çok üzücü
yılmak yok ama...semih cok iyi katki verdi keşke faullere dikkat etse ama hoca da zoric i oynatmasin artık  cidden benim de tahammülum kalmad
ıricky yavsaklik yapmasın oynasın özür diliyorum

Semihin ölüsü bizim 5lerin hepsinden daha iyi, hatasız değil öyle olsa zaten NBA de oynamaya devam ederdi. Ama Zoriç te diğerleri de çok kısa süreler bulmalı bence, Şahsi kanaatim ikisi de asla çöp değil ama Oğuz bir tık daha iyi Zoriçten. Bizim pota altına yabancı hakkımızı çok
daha etkili adamlardan yana kullanmamız lazım. Araba Mercedes ama motoru 124 olunca olmuyor, en çok ta bize yazık oluyor.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3122 : 17 Ocak 2015, 11:24:19 »
Efesin arkasında saygıyla yerimizi alırız :(

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
emir top kaybi
gou son hücumda drive etmek yerine sut tercih etmesi. Ki hayvan gibi sutu var ben normal karşiliyorum bu tercihi
16.asist olimpiacos
14 asist.biz.
Olimpiacos da en az 5.6  kere spo ya verdi topu ve inun 1 e 1 i ole hucum etti bunu bizde yapıyoruz  real de cska da yapıyor

yapmayın
yılmak yok ama...semih cok iyi katki verdi keşke faullere dikkat etse ama hoca da zoric i oynatmasin artık  cidden benim de tahammülum kalmad

efsane dediğin savunmanın daha iyisini ve daha kusursuzunu oly her zaman yapıyor. sadece oly değil bu seviyede yapmayan veya yapamayan takım saysı az.özellikle bazı takımlar hakemleri de alıştırmışlar buna.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
bjelica ilk beş çıktığı maçlarda çok daha iyi oynuyor mutlaka ilk beş başlamalı.

ayrıca beş numarada sıkıntı olduğu açık. elimizde zoric gibi istikrarsız ve saçbaş yolduran bir adam olsa da belli yetenekleri olan biri var. bu adam kaç maça ilk beş başladı ne zamanlar oyuna girdi kaç dakika aldı nasıl hazırladık bence bu şekilde hiç bir şey beklenemez bu adamdan.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
efsane dediğin savunmanın daha iyisini ve daha kusursuzunu oly her zaman yapıyor. sadece oly değil bu seviyede yapmayan veya yapamayan takım saysı az.özellikle bazı takımlar hakemleri de alıştırmışlar buna.
olimpiacos zaten savunma karakteri iyi olan birtakım ben aksini söylemedim ki zaten .
bizde 3 top 16 maçında iyi savunma yaptık. Ama 1 galbiyeti aldık...

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
eline sağlık

Ellerinize sağlık, Obradoviç istifa! Avrupa'nın en pahalı kadrosunu; Abdul Rauf, İbo, Miliç, rahmetli McRae ve Zan Tabak'ı Halil Üner'e emanet ettiğimiz günlere dönelim!

Ben de istemiyorum EL Genel Merkezinin en büyük salonuna ismini vermiş hocayı takımda!

Hem Türk gençlerine ne verdik ki!?!

Bu kadroyu ben de oynatırım, en fazla Kemal ve Cem'den yardım isterim biraz, olur biter!
Hoops and rap

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
emir top kaybi
16.asist olimpiacos
14 asist.biz.

yapmayın
sorun mental heralde çekiniyor

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
evimizde oli ve cskaya kaybetmek gayet normal sonuçta ekstra mağlubiyetler almadık sadece 2.lik şansımız azaldı ki saha avantajı bizde olsa kesin f4 yapar mıyız şüpheli ???

11 zorlu maçımız daha var gou bogdan nemanja bu tempoyu daha ne kadar kaldırabilir ??

Koç bugüne kadar melih serhat ve semihe hep sopa gösterdi, savunma yapmadan doğru pozisyon almadan kimseyi oynatmayacağını gösterdi ki hakkıdır. Doğru da yapmıştır ama artık oyunculara güvenme zamanı gelmedi mi ??

Semih dünkü maçta bireysel olarak kağıt üzerinde sırf zarar diyeceğimiz bir oyun ortaya koydu ama o sürede +11 fark oluştu, yine kenan top getirmede sıkıntı yaşayınca kenara alındı sokmadı.Şunu söylemek istiyorum kenan ve semihin oyunda olduğu anlarda rakip inanılmaz ivmeyi yakaladı? vurup geçti mi ??

2.çeyrekte savunma düşmüşken serhatı en az kenan kadar oyunda tutmak ya da melihi 4-5 dk gouyu yedekleyecek şekilde oyuna alması maçın o anlarda kopmasına sebep olur muydu ??

Melih in gelişimi ortada , serhat savunmada sürekli gayret içinde aldığı sürelerde , bizler semih ve oğuzun ne hallerini gördük ! Koçun bu oyuncuların çalışma tempolarından şikayetçi olduğunu duymadık. Bojanı gouyu zorlarsın bir tık üstünü istersin tamam ama bizim türk oyuncuların mental durumlarını herkes bilir çoğunlukla gazla çalışan bir milletiz. Bu adamları daha fazla oynatmayarak koçun birşey elde edemeyeceği AÇIK !!!

can izzet melih serhat semih hatta oğuz yabancı sınırı esnemişken ne beklenip alındı bu isimler ??

Sonuçta bu isimler sahaya adım atmadan da cska ve oliye kaybettik kritik anlarda neyse de tüm sezon oynatmazsa koçun bu tercihleri hep sorgulanır.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
Mesajları okudum. Ben de diyorum Fenerbahçe Ülker loserdır. Bir takımın loser olması için daha ne gerekiyor, kazanması gereken hangi maçı kazanmış, gerçekten ihtiyaç duyulduğunda ne zaman tamam bu iş dedirtmiş? Bunu yazdım diye foruma bi daha yazmamam mı gerekiyor şimdi (lafım modlara değil tabi ki)? Kimse okumak zorunda değil ne demek yahu olumsuz yazı yazılınca saygı duymamak neden?

İyi takım olmakla karıştırmayın şu işi, iyi bir takım da loser olabilir. Ben taraftardaki şu zihniyeti kabul edemiyorum: Cska ya hadi neyse de Olympiakosa evinde maç vermek nasıl normal ve doğal olabilir? Biz niye hedefliyoruz o zaman üst noktaları?

Kendinizi Oly taraftarının yerine koyun, o düşük bütçeleriyle evinde üst üste 2 maç verseler, biri de bize olmak üzere, eminim bizden çok tepki verirlerdi. Büyük düşünmek bütçeyle olmuyor işte. Kafaca hazır olmak gerek önce.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Olimpiakos la bizi bir tutmayın mümkünse..karşılaştırdığın takım bir ekol..f4 gediklisi son 3 sezonun 2 şampiyonu..oralara gelmek bir anda olmuyor..onu aldık bunu sldık şunu getirdikle olmuyor..daha gidecek yolumuz var..

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
Diyorum ya kafaca hazır olmak gerek benim attığım mesajı doğrulayan bir cevap vermişsiniz:)
Ekol olmaktan bahsetmiyorum ben ekol olmak tabi ki zaman alır. Ama ekol olana kadar hep kaybetmek mi gerekir?

Geçen sene Milano ekol muydu deplasmanda Olyi geçerken veya Top8 yaparken? Şu anda da ekol değil.
Ama kafanıza koyduğunuzda hele ki bu kadar paralar harcanmışken ve denk kadrolar varken Olyi evimizde yenebilmeliyiz yahu.

Kaç senedir henüz bir ekol değiliz mantığı var, bu sürdükçe zaten hiçbir zaman ekol olamayacağız, çünkü kazanmamak için sebepler hazır bekliyor, kazanamadıkça da hiçbir şey olmaz

Bu Olympiakosun da temelinin pahalı ve hiçbir şey yapamamış kadrodan sadece bir sene sonra bir anda genç temelli ve Spanoulis üzerine kurulmuş, hiçbir beklentinin olmadığı senede atıldığını da unutmayalım.

O sene o takım 1 senede Euroleague i aldı sıfırdan atılmış bir temelle.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Mesajları okudum. Ben de diyorum Fenerbahçe Ülker loserdır. Bir takımın loser olması için daha ne gerekiyor, kazanması gereken hangi maçı kazanmış, gerçekten ihtiyaç duyulduğunda ne zaman tamam bu iş dedirtmiş?

Anlamadığım şey şu: Kazanmamız gereken maçları neye göre belirliyorsunuz? Örneğin benim için loserlık lig ya da kupa finalleri ya da işin gelip tek maça dayandığı bazı serilerin arka arkaya ya da rahatsız edici miktarda çok kaybedilmesidir.

Euroleague top 16'da grupta oynadığımız ilk üç maçta - rakibin kim olduğundan ve gücünden bağımsız konuşuyorum - alınan iki mağlubiyet bizi loser yapıyorsa, ilk turda da dört maçta iki yenilgi aldığımızda loser mıydık? Ardından üst üste kazandığımız altı maç bizi winner mı yaptı?
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:42:17 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Komik gelecek ama hickman olsa bu maçı almıştık...
Ama bence yol yakınken en azından zorici keşke 3-4 numara ile değiştirsek bu sezon için..ciddi anlamda vesrly-oguz ve semih 5 te bize yeter...iyi bir 3-4 oyuncusu bizi çok iyi yerlere getirebilir...vorontsevich-devin smith -kuzminskas-d.brown gibi...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Loser lafı da çok komik...sen deplaanda pana dan 19 fark yiyip burada 20 farkla yenerken; barcaya burada son topta kaybedip orada son topla kazanirken de winner mi olduk cidden..
Cska ve olympiakos u oralarda yenme şansımız var...sadece son 2 dk laf ve ftlere dikkat etmek şartıyla.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:46:55 Gönderen: Vanguards of FB »