Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı afat

Neden bazı topları kenardan gou çıkarıyor? Cska son topunda da topa sarıldı gitti de coloya verdi. Veselynin son dakikalarda sahada olması şart. Enerjisi, takipçiliği, blokçuluğu ile hep extra sayılar buluyoruz.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 23:40:17 Gönderen: afat »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
%21 ile 4 tane üçlük attığımız maçta 82 sayıya ulaştık .

Ayrıca ilk yarı da yazmıştım düzenleyeyim ; Bogdan , Gou ve Bjelica dışındaki oyunculardan 49 sayı bulduk . Çok kıymetli .

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu takim cska ve olympiakos uda deplasmanda yenebilir..çünkü savunma yapıyoruz..yeterli ft sokalim ve hakemler adam gibi düdük calsin..kazaniriz kaubederiz belki ama kesin maçın sonuna başabaş gireriz.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Derin bir oh çektik. Drew skor üretemediğinde de kazanabilecek kalitede takım olduğumuzu gösterdik. Bu galibiyet benden Gentile'ye gelsin. O basketi yaptın da nooldu kasılmalar gövde göstermeler falan.

Çevrimdışı exex

• Üye
geçen hafta yardırdıgım ve profil resmimdeki sayın Zisis den özür dilerim. Aynı zamanda Gou nun savunmadaki müthiş istekliliğinide takdir ederim. ( şu son 5 dk da çocuga bişey oluyor yine 2 top kaybı yaptıda , koç bu kez erken davrandı ).

VESELY  için ise ayrı paragraf yetmez , ayrı sayfa lazım :D  Son 3 4 dakikalarda oyundaysa topadan seken her topu alabilir , tipleyebilir . Savunma dada  bu kelimenin ANLAMINI herkese uygulamalı rahatlıkla gösterir ...

Çok şükür darısı haftaya inş.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Zaten bu taraftar oyundan kopmadığımız yenilgilere üzülmez..

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Kaçta kaç attık FT leri? Heyecandan bakmadım. Bu arada hakemler bir kaç pozisyon dışında çok iyiydi. Bu sene gördüğüm en iyi yönetimlerden biriydi.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Kaçta kaç attık FT leri? Heyecandan bakmadım. Bu arada hakemler bir kaç pozisyon dışında çok iyiydi. Bu sene gördüğüm en iyi yönetimlerden biriydi.

12/14 attık .

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
% 83 tü ama kaçta kaç unuttum

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
12/14 attık .

Çok iyi Böyle devam etmemiz lazım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bjelica 14 atip +/- 5.
Goudelock 8 atip +/- 6.

Anlayamazsiniz...

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
24-14-16-17 yediğimiz sayılar. Savunma belli bir standarta erişti. Bogdan 8 asist. Çok önemli galibiyet. iyi yoldayız. Koçun gou ısrarı 60-70 iken zizis ve bogdanı 1pozisyon geç oyuna aldı. 5sayı yedik. Maç sonunu da emir yerine gou üzerinden zorlamamız maçı zora sokuyordu.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
bütün takım bir yana vesely bir yana.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Zaten bu taraftar oyundan kopmadığımız yenilgilere üzülmez..

Nasil, anlamadim?  CSKA ve Oly maclarindaki reaksiyonu bilmesem inanabilirdim :)

Çevrimdışı afat

Faul atislarimizin girmesinin/girmemesinin nedeni konsantrasyon. Genel olarak iyi yuzdeli oyuncularimizin kacirdiktan sonraki atislari giriyor. Nedeni tamamen konsantrasyon.