Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845853 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3540 : 23 Ocak 2015, 22:31:49 »
Zeki Abi, su lafi herkes desin ama sen deme lutfen.  "Iyi oynamiyor; bizi aksattigi yerler" var filan denilebilir, ki o da bir dereceye kadar ama "cok kotu oynuyor" demek biraz ekstrem oldu.  Milano maci ozelinde yaziyorsun, eyvallah.  Katilirim ama adam Euroleague en ozel skoreri.

Besim canımsın elbette ki son maçlarına göre yazdım. Yoksa kimse kötü oyuncu vs diyemez çarpılır alimAllah. Birşey daha ekleyeyim hatta şut çıkarırken dikkat edin amatör olarak ta olsa basketbol oynayanlar daha iyi görecektir, muhteşem bir stili var. Ama Hackett-Moss ikilisinin baskılarına boyun eğdi son maçta.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3541 : 23 Ocak 2015, 22:39:17 »
Zeki Abi ona yapılan baskı diğerleri için daha elverişli ortam oluşturmuş da olabilir ama, değil mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #3542 : 23 Ocak 2015, 22:41:17 »
Zeki Abi ona yapılan baskı diğerleri için daha elverişli ortam oluşturmuş da olabilir ama, değil mi?

Elbette olabilir, Bogdanoviçe yaradı haklısın aslında.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3543 : 23 Ocak 2015, 22:43:52 »
Zaten Goudelock oyununa birşeyler katmazsa sorun olur ki katacağını düşündüğümden, gayretini gördüğümden hep destek durumundayım kendi adıma.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3544 : 23 Ocak 2015, 22:57:22 »
Besim canımsın elbette ki son maçlarına göre yazdım. Yoksa kimse kötü oyuncu vs diyemez çarpılır alimAllah. Birşey daha ekleyeyim hatta şut çıkarırken dikkat edin amatör olarak ta olsa basketbol oynayanlar daha iyi görecektir, muhteşem bir stili var. Ama Hackett-Moss ikilisinin baskılarına boyun eğdi son maçta.

Eyvallah, abi.  Hucum bab'inda son maci ben de elestirdim.  Hucumda giremedi oyuna.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #3545 : 23 Ocak 2015, 22:59:11 »
Bir konuda anlaşalım yahu, eleştirmek demek oyuncuyu karalamak, kötülemek, yerin dibine sokmak değildir. Fenerbahçede oynayan oyuncuya çöp muamelesi yapmak kimsenin haddine de değildir, çöp olsa Fenere alınmazdı zaten. Formsuz olabilir, kötü gününde olabilir, şanssız olabilir bunları belirtmek hainlik falan asla değildir. Ben Kenanı kaç maçtır eleştiriyorum, bu Kenanı sevmiyorum veya başarılı olmasını istemiyorum şeklinde algılanıyorsa ben hatalıyım demektir. O başarılı olsun diye bütün eleştirilerimiz. Morali bozulsun, eli ayağına dolaşsın veya saçmalasın diye değil. Kenan cesaretli olsun, fişek gibi potaya gitsin zaten bütün sorunlarını aşacak, ama belli ki ya hocadan veya başka nedenlerden korkuyor, cesaret etmiyor malesef. Korkaklar asla kahraman olamazlar, Kenanın önce bunu bilmesi lazım, çok basit bir eşik var önünde onu atlaması lazım ama o atlayacak ama birileri döve döve atlatacak o eşiği. Ya bu deveyi güdecek, yada bu deveyi güdecek, kusura bakmasın başka yol yok ona.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ya senin gibi adamlar mutabık olmamak zor, çaba gerektirir. Olsun kara leke, ne olacak? İlk çeyrekte Real'den 20 sayı fark yediğini de izledik bu takımın. Bu seneyi düşününce, sorun yok.
ben salonda 19-50 ilk yarı skoru görüp orayı terk etmiş adamım. ilk defa bir maçı erkenden bıraktım..
bana birşey koymaz dostum o yüzden :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3547 : 23 Ocak 2015, 23:31:49 »
Tutarsız olmamızda takımın hiç mi suçu yok patron?

Sent from my iPhone using Tapatalk
ben sana tutarsız demedim lütfen  , sana takıldım sadece ..
bu sene özelinden bakarsak takımın suçu yok ..
birinci tur ikinci tur bütün maçlar oyun ve skorlara bakalım sohbet edelim hep beraber...
cska ve olim maçları ucu ucuna ne şekilde kaybettik hepimiz biliyruz.

tek istediğim bu takıma hak ettiği değeri verelim...
selamlar.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
ben salonda 19-50 ilk yarı skoru görüp orayı terk etmiş adamım. ilk defa bir maçı erkenden bıraktım..
bana birşey koymaz dostum o yüzden :)

O maçı nedense evde izleyememiştim. Fakülte binasında işim vardı, ben de projeksiyona bilgisayar bağlamıştım izlemek için. Çok karanlık bir geceydi :(
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı narcikmazi

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • @skayalar2
« Yanıtla #3549 : 24 Ocak 2015, 00:04:33 »

ben sana tutarsız demedim lütfen  , sana takıldım sadece ..
bu sene özelinden bakarsak takımın suçu yok ..
birinci tur ikinci tur bütün maçlar oyun ve skorlara bakalım sohbet edelim hep beraber...
cska ve olim maçları ucu ucuna ne şekilde kaybettik hepimiz biliyruz.

tek istediğim bu takıma hak ettiği değeri verelim...
selamlar.

Sen demedin patron, ben diyorum kendi kendime.. Bir hafta oooo takıma bak diyorum, bir hafta yazıklar olsun.. :( benim gibi en az 10milyon kişi var, ne yazık ki..

Yıl 1998
Yer Abdi İpekçi
Fenerbahçe 99-84 Zalgiris Kaunas
Ordaydım...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3550 : 24 Ocak 2015, 00:13:49 »
Sen demedin patron, ben diyorum kendi kendime.. Bir hafta oooo takıma bak diyorum, bir hafta yazıklar olsun.. :( benim gibi en az 10milyon kişi var, ne yazık ki..

basketbolu o kadar kişi takip etmiyordur dostum
keşke o kadar ilgi olsa
4 haftadır aynı basketbolu oynuyoruz sadece aldığımız skorlar farklı değerli dostum ...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
o günlere dönmek istemiyorsak herkesin obrayı gözü kapalı desteklemesi gerekiyor

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #3552 : 24 Ocak 2015, 00:32:46 »
basketbolu o kadar kişi takip etmiyordur dostum
keşke o kadar ilgi olsa
4 haftadır aynı basketbolu oynuyoruz sadece aldığımız skorlar farklı değerli dostum ...

Basketbola ilgi cok arttı ozellikle bu sene bunun sebebi de is blmez baskanimizin taraftari futboldan sogutmasi.

Insanimimiz nedense surecten keyif almayi bilmiyor gecen haftaki oly macida olsun cska da olsun her mac inanilmaz bir heyecan ve adrenalin veriyor onemli olanda bu degil mi pao maci disindaki her mac ustune konan bir takimi izlemek bu gelismeyi gormek yerine neden hep olumsuza pesimistlige kayiyor  taraftarimiz çözemedim acaba 80 lerden gelen arabesk kültürü mu soktu bizi bu hale :)
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 00:37:08 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #3553 : 24 Ocak 2015, 00:38:00 »
Ne olursa olsun Goudelock son 5 dk sahada olmamalı mümkünse en iyi 5imizle sahada olalım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
O maçı nedense evde izleyememiştim. Fakülte binasında işim vardı, ben de projeksiyona bilgisayar bağlamıştım izlemek için. Çok karanlık bir geceydi :(

Kutay, hikaye gibi yazmissin.  Devamini merak ettim :)