Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863771 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
koyduk mu beyler ?
Laboral çok formda buara, haftaya 30a yatırırlar bu galibiyetin tüm anlam ve önemi yok olur gider :(
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Saat 01:00 de ntvsporda tekrarı görünüyo, aynı şekilde fbtv de 01:00 de tekrarı verecek. Goudelock un performansı sonrası aklıma geldiniz açıkcası ki bende drew ı çok severim savunurum :)

Sinan, kalitesine guvendigim bir oyuncuya goz gore cifte standart uygulaninca, asabim bozuluyor.  O yuzden, yetimin yaninda durur gibi (veya Cem Agrak'in deyisiyle avukati gibi) yorumlarimda daha cok ona odaklaniyorum.  Bu tabii sadece Goudelock icin degil, kalitesine guvendigim her oyuncu icin gecerli.  Bugunlerde magdur olan o.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
koyduk mu beyler ?

Zoricin topuk duzeldi mi yoksa malaga gunleri mi aklina geldi bugun fena degildi :)

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Öncelikle tebrikler takıma sayfa 7 yi geçmesin diye maç öncesi yazmadım :D Ayrıca İhsan'a sövmekten dilim şişti maç boyunca sürekli GOU'ya sallayıp durdu başka birşey de yapmadı.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Deplasmanda kazanan tek takim bizmisiz bu hafta.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Sinan, kalitesine guvendigim bir oyuncuya goz gore cifte standart uygulaninca, asabim bozuluyor.  O yuzden, yetimin yaninda durur gibi (veya Cem Agrak'in deyisiyle avukati gibi) yorumlarimda daha cok ona odaklaniyorum.  Bu tabii sadece Goudelock icin degil, kalitesine guvendigim her oyuncu icin gecerli.  Bugunlerde magdur olan o.
Drew şuan avrupanın acık ara en yetenekli en tehlikeli skoreridir, haa hata yapmıyomu elbette yapıyo, ama bu kadar çok top kullanan biri için bence çok az top kaybı yapıyo( hatta sanırım bugun hiç top kaybı yapmadı ) ve adam resmen dayak yercesine savunuluyo, sonra gidip gidip resmen dalga geçercesine sayı üretiyo. Rakip için ciddi manada sinir bozucu bi adam bu drew :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ozellikle boyle sıkıştırma geldiğinde bos adami godugunde hucum gücümüz on kaplan gücünde oluyor.
bu yönü üstünde durursa hücumda çok rahatlıyacağız

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Zoricin topuk duzeldi mi yoksa malaga gunleri mi aklina geldi bugun fena degildi :)

Bence Zoric gelecek sene icin Malaga'ya kanal yapmaya calisti. 

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Goudelock'un dribbling üstü yana çekilerek 3'lükleri mükemmel.Çok kolaymış gibi göstermesi de başka bir yönü :)

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Takım savunması iyiydii bence. Saçma sapan top kayıplarnı anlamıyorum. Ben de Emir ZOC kaçması gerektiğini düşünüyorum ;D

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Valla cok ama cok önemli bir galibiyet oldu bu maç. rahat bi maç izleyemedik belki ama malaga deplasmanında onca ispanyolun oldugu yerde onca hatamıza ragmen gene güzel kazandık. Herkese tebrikler. Sıradaki gelsin..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Çok iyi oyundi nizhy ve unija yi 60 da tuttuk. Gou kontollu olduğunda cok etkili eline kolu saglik birazda baski geldiginde bosu gorse etkisi cok daha artacak.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Düşünmeden edemiyorum ama suan 5-0 ile lider durum da olabilirdik birazcık sansla.. Cok uzak bişey degildi ama olsun buna da şükür sonucta ilk 5 mac için hedef 5 galibiyetti ve alta atmayı düşündüğümüz 4 takımın 3 ünü deplasmanda yendik bu da cok önemli
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Twitter'da yazdım şuraya da yazalım
"Fenerbahçe Ülkerli oyuncular müteahhit Andrew'in Malagada diktiği GouPlaza'nın teras katında keyif kahvesi içiyorlarmış..."""

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
deplasman maçlarını izlemiyorum :)
yine izlemedim
tekrarını bekliyorum 8)