Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862923 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Gadılakı da oynadığı oyunu da istemiyorum kardeşim

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Maç gittı gidiyordu ki iyi kurtardık ama kalpten gidiyordum.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
sinirimi boşaltmak için ana avrat ata soy sop küfürler ediyorum boşluğa.. inanılmaz gerildim..

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Arkadaş biz kendi evimizde niye bu kadar saçmalıyoruz. Deplasmanda olsa şu maç 10 sayı farkla yenerdik. Bizim taraftar olumsuz etkiliyor bizim takımı.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
15 sayı öne geçtiğimizde üçüncü çeyreğin bitimine 5.09 vardı . O andan sonranın skoru 28-42 .

Top16'daki savunma yönünden küçük bir bölüm dışında en kötü maçı oynadık . Böyle bir maçı kazanmak da mental anlamda da oldukça iyi oldu .

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
olimpiyakosun yaptığı gibi 3.çeyrek başı balyozu indirdik tam diyorum şampiyon karakteri koyuyor bu takım 5 dk geçmeden fark kapanıyor.

Maçları bir şekilde koparmak gerekiyor fırsat geliyor ama hep yakalanıyoruz. Rakip nasıl zayıf halka şaşırdım çok ters bir takım.

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Son 13 saniye sanki lokantada zil zurna aç iken yemek beklemek kadar zor geçti.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Bjelicanin son kaptirdigi topu bir yana koyalim. 14 sayi 15 ribaund 31 rnk. Mac boyunca siritmadan oylece yapip isini cikip gidiyor ya bayiliyorum

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Arkadaş biz kendi evimizde niye bu kadar saçmalıyoruz. Deplasmanda olsa şu maç 10 sayı farkla yenerdik. Bizim taraftar olumsuz etkiliyor bizim takımı.
Deplasmanda da olsak gene kafa kafaya giderdi maçları koparamıyoruz ama sahamızda hayli zorlandığımız kesin.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Biz taraftarlar da dahil herkesin bu maçtan dersler çıkarması lazım. İlk yarıda ve ikinci yarıda fark açıldığında hemen ipleri bırakmamız felaketti. Bizim gibi oyuncular da Laboral'ı kesin galibiyet olarak görmüş. Bu sefer şanslıydık, hayırlı olsun galibiyet zor da olsa.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı exex

• Üye
evimizde ne kadar az maç  oynarsak o kadar yükselir şansımız ... Takım ve saln bir türlü uyuşamadı ...

Metro enerji salonundamı oynasak acaba ?

Birde bir sorum olacak  .... Semih ile olan sıkıntı nedir ?
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 21:55:14 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maç için olumlu olarak söyleyebileceğim iki şey var .

Biri Vesely'in insanlık üstü smacı .
İkincisi çok kötü oynadığımız maçı kayıp vermeden geçmek.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Deplasmanda da olsak gene kafa kafaya giderdi maçları koparamıyoruz ama sahamızda hayli zorlandığımız kesin.

Genelde öyle oluyor bizim maçlar ama ciddi ciddi bizim taraftarın takıma iyi gelmediğini düşünüyorum. Oyuncular çok fazla motive oluyorlar taraftarın önünde kaybetmemek için bu da olumsuz etkiliyor sanki. Ama bu maç kabuğu kırdık gibi umarım daha iyi oluruz iç sahada.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bu sene pao maçı hariç diğer kaybettiğimiz 3maçta şahsi fikrim ciddi manada şansızdık kazanabileceğimiz maçları vermiştik. Bugunse bence tam tersi şans yüzümüze güldü kaybetmek üzere olduğumuz maçı bi şekilde kazanabildik. Yol uzun ve zorlu bi şekilde tökezlesekte kaybetmeden ilerlemek mühimdi.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı exex

• Üye
bu arada haftanın bir numarası eğer galibiyet getiren son saniye basketi olmazsa ;
https://vine.co/v/OFVeMvl3Th6