Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863443 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
deplasmanda CSKA ya kaybetmek karalar bağlanacak bir durum değil
bence Top16 nın en rahat maçına çıkıcaz bu açıdan
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
deplasmanda CSKA ya kaybetmek karalar bağlanacak bir durum değil
bence Top16 nın en rahat maçına çıkıcaz bu açıdan
Katılıyorum. Şu an hemen hemen herkes mağlubiyet gözüyle bakıyor bu maça. Galiba bu sene ilk defa oluyor bu durum... Yalan yok ben de bizi bir güzel 20'ye bağlayıp yollarlar diye düşünüyorum. :D

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Bogi oynarsa ben maçı alacağımızı düşünüyorum bu sene ki deplasman karnemizide göz önüne alırsak.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Katılıyorum. Şu an hemen hemen herkes mağlubiyet gözüyle bakıyor bu maça. Galiba bu sene ilk defa oluyor bu durum... Yalan yok ben de bizi bir güzel 20'ye bağlayıp yollarlar diye düşünüyorum. :D
Bence 20ye bağlayamazlar be usta.. Yani daha doğrusu bizi öyle kolay kolay kimse 20ye bağlayamaz çok çok kötü bir günümüzde olmalıyız
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 04:30:42 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Maç tarihi yanlış olmuş.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ben kafadan mağlubiyet beklemiyorum. Öyle kolay değil o iş. Yenilirsek tabiki doğal bir sonuç olur. Bu seneki avrupanın en formda takımı ile onların evinde oynuyorsunuz ancak bu seviye takımlar içinde deplasman dezavantajını, baskısını en az yaşayacağımız ulus da ruslar. O nedenle geçen seneki gibi rakibin hamlelerine reaksiyon vererek geri adım atmazsak her sonuca gebe maç. Bogdan da umarım oynar.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Efes e kaybettik . Taraftarlak takıma, Gou ya bazılarıda Obraya sallıyorlar . Yani ortam hazır . Allah yardımcımız olsun
Ya kimse sallamıyor,taraftar  efes maçından sonra alkışladı bence genel olarak herkes takımdan memmun sadece bazı maçlar insanın sinirini bozuyor.Olimpiyakos, CSKA ve dünkü maç bundan sonra her maç böyle olacak ve artık konsantrasyon sorunu yaşanmaması gerekir.Takım maça çıkınca takım konsantre mi değil mi diye merak ediyoruz artık.Yoksa Kimse Obra'yı tartışamaz eğer sözleşme  yenilenmesse o zaman taraftar sallar.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ya kimse sallamıyor,taraftar  efes maçından sonra alkışladı bence genel olarak herkes takımdan memmun sadece bazı maçlar insanın sinirini bozuyor.Olimpiyakos, CSKA ve dünkü maç bundan sonra her maç böyle olacak ve artık konsantrasyon sorunu yaşanmaması gerekir.Takım maça çıkınca takım konsantre mi değil mi diye merak ediyoruz artık.Yoksa Kimse Obra'yı tartışamaz eğer sözleşme  yenilenmesse o zaman taraftar sallar.

Ben orada kazanmamız için ortam hazır dedim , ama tam açık yazamamışım sanırım :) 
Konsantrasyon sorunu var ve aşılması birazda yardımcı antrenörlerden geçiyor.Maç başlıyor koç bençe birşeyler anlatıyor, yardımcıları sahadakilere bagırıyor. Özellikle Türk olan. Her pozisyonda karışılmaz ki sahada ki adama.  Umuyorum ki bundan sonra hep konsantre çıkacaklardır sahaya.

Yenileriz yenileriz abi .

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Ben orada kazanmamız için ortam hazır dedim , ama tam açık yazamamışım sanırım :) 
Konsantrasyon sorunu var ve aşılması birazda yardımcı antrenörlerden geçiyor.Maç başlıyor koç bençe birşeyler anlatıyor, yardımcıları sahadakilere bagırıyor. Özellikle Türk olan. Her pozisyonda karışılmaz ki sahada ki adama.  Umuyorum ki bundan sonra hep konsantre çıkacaklardır sahaya.

Yenileriz yenileriz abi .
Ya sahi O Türk olan kim bıyıklı olan Obra'dan daha fazla konuşuyor ve bağırıyor.Yani ben tanımıyorum belkide önemli bir kardeşimizdir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bahsedilen kişi erdem can dır. 2.5sene önce olin edirneden geldi. Olin de yardımcı ve baş antrenörlük yapmıştı. Şu anda da Obradovic in yardımcılarından biri. Bi açıklamasında yanlış hatırlamıyosam tüm hayatım boyunca Obradovicle calışmak isterim benzeri bi sözü olmuştu. Koça yüce sevgisi ve saygısı var belli ki. Hırslı ve çalışkan bi kişiye benziyo benim uzaktan hareket ve reaksiyonlarından hissettiğim kadarıyla
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 11:29:57 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bence 20ye bağlayamazlar be usta.. Yani daha doğrusu bizi öyle kolay kolay kimse 20ye bağlayamaz çok çok kötü bir günümüzde olmalıyız
Efes maçındaki gibi şut atarsak 20 ye bile razı olmak lazım derim..
Ama heralde senede 1-2 kez olur o ancak.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
Itoudis'in Krilenko ya fazla süreler vereceğini sanmıyorum..Öyle bir şey yaparsa Vorontsevich ve Hines'in süreleri azalacağından lehimize bir durum da oluşabilir..Yine de form durumumuzu düşünürsek zor bir maç olacağı kesin..Obra reisin kupa maçlarında Melih ve Serhat'ı yeterli kullanmaması Bogdanovic'in yokluğun da takım için  iyi olmadı..Üstelik kupa maçların da Goudelock hücum da ve savunma da bekleneni veremezken parke de fazla tutulduğunu düşünüyorum..Goudelock çok iyi bir oyuncu ama süreleri arttıkça hücumda diğer oyuncuların özellikle pota altı oyuncularının ritm kaybetmesine sebeb olduğunu düşünüyorum..Bu maçta rakibin şut yüzdesini bir şekilde düşürmeliyiz..İnşallah iyi bir oyunla galibiyetle döneriz..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bu sezon net favorinin biz değil rakibin olduğu ender maçlardan birine çıkıcaz. En azından üstümüzde ya kaybedersek yada kazanmalıyız baskısı olmayacak. Baskısız rahat bi oyun oynuycaz. Diğer taraftan evimizdeki 4maçı kazandığımız takdirde bi mucize olmazsa 3.lüğü cebe koyuyoruz ve top8de r.madridden kurtuluyoruz. Bende de hemen herkeste de acaba 2.liği kapabilir miyiz düşüncesi var muhakkakki. Atmosferden kaynaklı bi çok kişide cska dan bi galibiyet koparabilir miyiz düşüncesi var, Ama bu hedef için bence rakibimiz cska degil oly olur yada olmalıdır bence. Şahsi görüşüm cska suan avrupanın en formda takımı, hatta bence en yetenekli ve geniş kadrosu r.madridle birlikte. Ama oly ile aramızda kalite bazında ciddi bi fark olduğu düşünmüyorum. Elbbette oly deplasmanın atmosferiyle cska nınki asla ve asla bir olamaz ama bi şekilde bu seviyeleri istiyosak atmosfere baskıya kulak tıkayıp en iyisini yapmaya calışmamız lazım.  Umutsuzluk karamsarlık yada totem amaçlı soylemiyorum ama bu maçtan açıkcası maglubiyet bekliyorum yeterki kırıcı yıkıcı bi sonuç olmasın, bazı kesimlerin yine avuçlarını ovuşturmasına izin vermeyelim. Bu sene euroleague i farklı bi havayla oynuyoruz ve bu takıma güvenim sonsuz sonuçtan bağımsız. Yolları açık şansları bol olsun hepsinin.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bu maçlar için bir winner'a ihtiyacımız var.Büyük maçlarda o boşluk çok belli oluyor.Kırılma anları denen o klasik  söylem doğru, o anları oynamak, sorumluluk almak, takıma, koça güven vermek ve rakibe mesaj vermek için bir winner ihtiyacımız var.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
instagramda yayinlanan son videoda bogdanovic 3luk çalışıyordu?