"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deplasmanda CSKA ya kaybetmek karalar bağlanacak bir durum değilbence Top16 nın en rahat maçına çıkıcaz bu açıdan
Katılıyorum. Şu an hemen hemen herkes mağlubiyet gözüyle bakıyor bu maça. Galiba bu sene ilk defa oluyor bu durum... Yalan yok ben de bizi bir güzel 20'ye bağlayıp yollarlar diye düşünüyorum.
Efes e kaybettik . Taraftarlak takıma, Gou ya bazılarıda Obraya sallıyorlar . Yani ortam hazır . Allah yardımcımız olsun
Ya kimse sallamıyor,taraftar efes maçından sonra alkışladı bence genel olarak herkes takımdan memmun sadece bazı maçlar insanın sinirini bozuyor.Olimpiyakos, CSKA ve dünkü maç bundan sonra her maç böyle olacak ve artık konsantrasyon sorunu yaşanmaması gerekir.Takım maça çıkınca takım konsantre mi değil mi diye merak ediyoruz artık.Yoksa Kimse Obra'yı tartışamaz eğer sözleşme yenilenmesse o zaman taraftar sallar.
Ben orada kazanmamız için ortam hazır dedim , ama tam açık yazamamışım sanırım Konsantrasyon sorunu var ve aşılması birazda yardımcı antrenörlerden geçiyor.Maç başlıyor koç bençe birşeyler anlatıyor, yardımcıları sahadakilere bagırıyor. Özellikle Türk olan. Her pozisyonda karışılmaz ki sahada ki adama. Umuyorum ki bundan sonra hep konsantre çıkacaklardır sahaya. Yenileriz yenileriz abi .
Bence 20ye bağlayamazlar be usta.. Yani daha doğrusu bizi öyle kolay kolay kimse 20ye bağlayamaz çok çok kötü bir günümüzde olmalıyız