Maci ikinci kez izliyorum.
Takim cok akilli oynamis. Esas elemanlari yorumlamak gerekirse:
(1) Bjelica cok iyi baslayip, yer yer bayagi kotu oynamis ama bunda yapilan savunmanin etkisi buyuk. Vorontsevich cok sert savunmus onu. Buna ragmen, kritik yerlerdeki ribauntlari ve sayilari cok onemli idi.
(2) Bogdanovic: Ilk iki ceyrekte cok kotu yuzde ile atip, top kayiplari yapti. Ama yine de takimin organize hucum etmesinde onemli rol oynadi. Sonlarda olumcul darbeyi vurmamizda ucluk ve serbest atislarla etkili oldu.
(3) Vesely: Diyecek fazla bir sey yok. Arada yaptigi gereksiz fauller disinda "sunu duzeltmeli" diyebilecegimiz bir yonu. Bu macta da yapmasi gerekenlerin fazlasini ortaya koydu.
(4) Hickman: Ilk iki ceyrekte sut konusunda cok kotu tercihler yapmis. Bazi kritik anlarda yaptiklarini anlamakta zorluk cekiyorum. Gecen hafta kaptigi topu, rakibe asist olarak vermesinin ardindan bugun de son hucum bizdeyken, 8 saniye kala sacma bir atis yapti. Neyse, fazla uzerinde durmak istemiyorum bunlarin zira yaptigi olumlu seyler bu eksilerin cok daha otesindeydi. Savunmadaki gayretlerinin ekmegini yiyoruz. Keza bir iki kritik yerde basket faulu ve uclugune faulu almayi bildi.
(5) Goudelock: Bu takimin yapmasi gerekenleri en cok kolaylastiran isim. Attigi sayi 0 (sifir) da olsa kesinlikle elestirmeyecegim. Ozellikle bugunku macta gorduklerim bunu teyit etti. Nedeni cok basit: bu adama gelen savunma, Avrupa'da baska kimseye gelmiyor. Yok izolasyon yapiyormus da, cok topla oynuyormus da... Gecin bunlari... Bu adama yapilan savunma sayesinde diger oyuncular bayagi miktarda bok atis buluyorlar. Rakibin savunma dengesi alt ust oluyor. Bu kadar yogun bir savunma baskisi altinda oynamasina ragmen, neredeyse Bogdan ile ayni yuzdede atmis; ayni top kaybini yapmis.