Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863953 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4335 : 27 Şubat 2015, 23:23:15 »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
pozisyondan o kadar bahsetmişken koyalım bari
https://www.youtube.com/watch?v=mEJWqen4Hl4
bu pozisyonda emiri izleyin gözleriyle mal demiş resmen
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 23:58:09 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Takıma ve koça helal olsun,yuzumuzu kara çıkarmadılar.Bu takım gurur duyulacak işlere imzasını atmaya devam ediyor ve bundan sonra devam edecek.Herkese bırıncı mesajı verdık,bide Oly'e vurursak grup lideri olacaz Allahın iznıyle😜😜😜
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Antipatik İtoudis'e kapak olsun çakma İtalyan seni...Yalnız seyircilerinin ateşi yoktu bu da önemli oyuna etki etmediler.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
obra sırpça teselli ediyor kenan hickmana tercüme ediyor
bogdanın gülüşte bizim psikopat averajı verdi gülüşü
emirin bakışta ahaaa mala bak bakışı
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 23:38:13 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Demiştim size CSKA'dan çok Sayı atarsak alırız bu maçı diye 😜😂 Bir harikasın ve inanılmaz önemlisin be Bogdan 😍

Çevrimdışı lancelot

• Üye
kısa savunmasını iyi yapan bir uzunumuz olsa yada vesely spa'yı geçen seneki lasme gibi tutacak kıvama gelse oly'i deplasmanda yeneriz
sanki cska'yı deplasmanda yenme şansımız var ama oly'i deplasmanda yenme şansımız yokmuş gibi geliyor
dün şöyle iki tane mesaj atmıştım kazanmamızı o kadar çok istiyorum ki oly deplasmanını umarım spa'yı bir şekilde durdurup hakemlerle beraber oly'i mağlup ederiz pirede

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
emirin birinci periyotta bizim pota altinda teo faul icin itiraz ederken attigi bir bakis var o daha fena

Çevrimdışı lancelot

• Üye
emirin birinci periyotta bizim pota altinda teo faul icin itiraz ederken attigi bir bakis var o daha fena
onu kaçırdım ama ayar olmuş resmen teo'ya hemde 72 ayar
aslında bir kaç pozisyon spayada beklediği fauller çalınmasa onda da böyle bir potansiyel var hakemler çok şımarttı bunları zamanında
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 00:23:09 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
onu kaçırdım ama ayar olmuş resmen teo'ya hemde 72 ayar
aslında bir kaç pozisyon spayada beklediği fauller çalınmasa onda da böyle bir potansiyel var hakemler çok şımarttı bunları zamanında
https://vine.co/v/O2DBuQBVxOn
aradim buldum vine cektim .süper ya

Çevrimdışı lancelot

• Üye
çok iyimiş emiri kilitlemiş resmen bu teenager ne diyor bakışını atmış

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul

ahahahahahah buna ben de dikkat etmiştim de şimdi daha başka manalar çıkarıyorum

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Maci ikinci kez izliyorum. 

Takim cok akilli oynamis.  Esas elemanlari yorumlamak gerekirse:

(1) Bjelica cok iyi baslayip, yer yer bayagi kotu oynamis ama bunda yapilan savunmanin etkisi buyuk.  Vorontsevich cok sert savunmus onu.  Buna ragmen, kritik yerlerdeki ribauntlari ve sayilari cok onemli idi.

(2) Bogdanovic: Ilk iki ceyrekte cok kotu yuzde ile atip, top kayiplari yapti.  Ama yine de takimin organize hucum etmesinde onemli rol oynadi.  Sonlarda olumcul darbeyi vurmamizda ucluk ve serbest atislarla etkili oldu.

(3) Vesely: Diyecek fazla bir sey yok.  Arada yaptigi gereksiz fauller disinda "sunu duzeltmeli" diyebilecegimiz bir yonu.  Bu macta da yapmasi gerekenlerin fazlasini ortaya koydu. 

(4) Hickman: Ilk iki ceyrekte sut konusunda cok kotu tercihler yapmis.  Bazi kritik anlarda yaptiklarini anlamakta zorluk cekiyorum.  Gecen hafta kaptigi topu, rakibe asist olarak vermesinin ardindan bugun de son hucum bizdeyken, 8 saniye kala sacma bir atis yapti.  Neyse, fazla uzerinde durmak istemiyorum bunlarin zira yaptigi olumlu seyler bu eksilerin cok daha otesindeydi.  Savunmadaki gayretlerinin ekmegini yiyoruz.  Keza bir iki kritik yerde basket faulu ve uclugune faulu almayi bildi. 

(5) Goudelock: Bu takimin yapmasi gerekenleri en cok kolaylastiran isim.  Attigi sayi 0 (sifir) da olsa kesinlikle elestirmeyecegim.  Ozellikle bugunku macta gorduklerim bunu teyit etti.  Nedeni cok basit: bu adama gelen savunma, Avrupa'da baska kimseye gelmiyor.  Yok izolasyon yapiyormus da, cok topla oynuyormus da...  Gecin bunlari...  Bu adama yapilan savunma sayesinde diger oyuncular bayagi miktarda bok atis buluyorlar.  Rakibin savunma dengesi alt ust oluyor.  Bu kadar yogun bir savunma baskisi altinda oynamasina ragmen, neredeyse Bogdan ile ayni yuzdede atmis; ayni top kaybini yapmis.