Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850071 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Eğer 3 takımda eşit galibiyette bitirirse( senaryo gereği CSKA,Oly'yi yeniyor evinde) nasıl bir sıralama olacak?
Her takımın birbirine karşı 1 galibiyeti olmuş oluyor.

3'lü averaja kalır o zaman o iş. Takımların arasında oynanan maçlardaki farklar önemli hale gelir.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Gözlerim dolu izlediğim bi maç daha yaa cidden helal olsun bu takıma.. Klube ülker grubuna obraya gerardini ye masöre malzemeciye taraftara herkese helal olsun.. Ben doyuma ulastim artık bundan sonra nr olursa olsun..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı daredevil

• Üye
Üçlü averaja da kalsa 2li averaja da kalsa hertürlü biz üstteyiz arkadaşlar sıkıntı yok yani

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Maçın tekrarı 01.00 'de mi?

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ya Obradovic'e komisyoncu diyende gram akıl yoktur. Zoc bu şubenini başına gelen en güzel olaydır.

Obradovic komisyon kesmez, racon keser:

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ohhh beeee :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ohhh beeee :)

Zeki Abi, Goudelock Bjelica'nin potaya gitmeyen topunu bile havada kapip, tersten soktu potaya.  Bunun gunluk hayattaki karsiligi agziyla kus tutmaktir.  Artik, guzel bir lafi hak ediyor senin agzindan :)

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Obradovic'e komisyoncu demelerine üzülmüyorum ama öyle dediklerinin Obradovic'in de farkında olmasına çok üzülüyorum. İnşallah o sallamıyordur.

Çevrimdışı Onurcan1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Goudelock herzamanki gibi el üstuü 3lukleriyle ayakta tuttu bizi.kötu bir serbest atis yuzdemiz vardi yine herzamanki gibi.Spanoulisin de oyuna katilamamasi çok işimize yaradi.Bjelicia yine cok iyidi hem savunmada hem hucumda.takim oyununu diger maclara gore daha iyi yaparak kazandik

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Obradovic'e komisyoncu demelerine üzülmüyorum ama öyle dediklerinin Obradovic'in de farkında olmasına çok üzülüyorum. İnşallah o sallamıyordur.
bana kalırsa bunun onun hoşuna gittiğini ve kendini daha fazla motive ettiğini düşünüyorum zoru seven bir yapısı var bizde pek kolay bir kulüp değiliz
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 00:22:03 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ah ahh şu maçı ismail şenol veya murat kosova anlatsa ne hoş olurdu..yorumcuya gerek bile olmazdı..can sonat tan bu kadar mı nefret ederim ya:))

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Zeki Abi, Goudelock Bjelica'nin potaya gitmeyen topunu bile havada kapip, tersten soktu potaya.  Bunun gunluk hayattaki karsiligi agziyla kus tutmaktir.  Artik, guzel bir lafi hak ediyor senin agzindan :)

Helal olsun, Bu maçı Glocka yazdım ben en çok katkıyı o verdi. Yalnız oyunda çok silik gibi gözükse de Zisisin Çirkefonulise yaptığı savunma da takdiri hakediyordu bence.

Çevrimdışı gimme

• Üye
  • Yer: istanbul
Bugün üçüncü çeyreğin başında Semih biraz saçmaladı onun dışında kesinlikle muhteşem oynadık. Ayrıca ne kadar boş şut kaçırsa da Zisis bu takıma tecrübesiyle sınıf atlattı.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 00:21:54 Gönderen: gimme »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
bana kalırsa bunun onun hoşuna gittiğini ve kendini daha fazla motive ettiğini düşünüyorum

İnşallah öyledir abi. Bir de bu insanlar FB taraftarıyım diye geziyorlar ortalıkta en kötü yanı da bu.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4709 : 14 Mart 2015, 00:23:14 »
ahanda buraya yazıyorum biz deplanmanda CSKA ve Oly maclarından 1ini kesin ve kesin kazanacağız!!!! haa 2sinide kazansak süper olur ama 1ini kesin ve kesin alacağızz!!!
haklı çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum helal olsun takıma :)