Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860994 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Sene boyu neredeyse 0 verimle oynayan oyuncu top8'de maç alıyor . Bu takım zevk veriyor , gurur veriyor .

Yıllarca beklene o sene bu sene olacak , oluyor inşallah .

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Maccabi fiba'ya başvuruda bulunmuş. Demarcus Cousins'i beyazı boyatıp Semih Erden formasıyla sahaya sürdüğümüze dair söylentiler var.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Obradovic Einstein'dan daha zeki değilse ben başka bişey bilmiyorum. Semih olayı o kadar ince planlanmış ki şu 2 maç için konuşuyorum kanım dondu. İhsan Bayülken şöyle bir şey dedi: "Semih rakip takım soyunma odasında adı dahi geçmeyen bir oyuncuydu."

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Helal olsun Semih çok önemli işler yaptı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Müthiş savunma yaptık gerçekten..en ince ayrıntıya kadar maccabi hücumları çözülmüş

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bogdan bogdanoviç "taraftarımız adına çok üzgünüm burda bizi eroligde son kez izlemiş olabilirler"
yüzümde mal bir gülümseme oluştu  :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Adam takımına güvenmiş söylemiş. Bende güveniyorum ve aynı düşünceleri paylaşıyorum. Ha zor mu olacaktır, evet. Ama ilk maça göre daha çok oyun kontrolünü elimizde tutup bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Maçın sonlarına doğru biraz baskı yeyip bocalamamız da olası ama bu sonuca etki etmeyecektir.
Ha, biz takıma güvenmiyoruz yani, öyle mi? "Zor olacaktır"la "kayar geçeriz" aynı şey mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Defalarca söyledik, savunduk. Bu takım her türlü desteği hak eden, çok güzel bir takım. Umarım deplasmandaki ilk maçı alır, uzatmayız seriyi. Hepsine çok ama çok teşekkürler...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Tüm takıma tebrikler.Kenan Sipahi iki maçta oyunun iki yönünde gayet iyi katkı verdi.Kenan'ın sergilediği iyi performans muhakkak hem Kenan'a hem takıma ileride olumlu yansıyacaktır.Semih Erden gayet iyi oynadı.Vesely,Bjelica,Bogdan,Gou'yu söylemeye gerek bile yok.Coach iki maçta rotasyonu çok iyi ayarladı.Zisis savunma ve oyunu yönlendirmede gayet iyi katkı veriyordu,skor olarakta katkı vermeye başladı.Taraftar gayet iyiydi.Devam.Bu arada sene başında 3 numara yok,pass first guard yok(Efes aldı birisini,gördük ne hale getirdiğini) Dunston gibi uzun yok başarı gelmez yaaaaa diyenlerde bizden çok seviniyor.Savunma iyi ama Efes kadar iyi!!!! değiliz,henüz onların seviyesine ulaşamadık.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 23:29:14 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Biz Vesely - Bjelica ikilisiyle sahada iken Sofo'lu Maccabi bize nasıl savunma yapacak; onlar onu düşünsün. Biz belli, önden alıp Sofo'ya top inmesine engel olmaya çalılşacağız da, onlar bir kişi eksik olacak.

Efes'le oynadığımız maçtan sonra böyle bir mesaj yazmışız. Dursun burada da... :)

Sofo için "wanted" ilanları basılmış. Ölü ya da diri görene, bulana ödül koymuşlar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Koç Zeljko Obradovic, sadece oyuncularını eğitmedi. Taraftarını da eğitti.

Bundan 4-5 ay önce bugün bu galibiyete sevinen taraftarın bir çoğu bu takımda bir bokmaz olmaz, buraya para yemeye gelmiş diyordu.

Yok atletik uzun olmazsa olmaz. Yok pass first guard olmazsa bu takımdan hayır gelmez. Alın size başarı. Alın size kadro.

Ha taraftar iyiki maça gitmedi şuraya geldi. Karakterli takımı gördü
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Koç Zeljko Obradovic, sadece oyuncularını eğitmedi. Taraftarını da eğitti.

Bundan 4-5 ay önce bugün bu galibiyete sevinen taraftarın bir çoğu bu takımda bir bokmaz olmaz, buraya para yemeye gelmiş diyordu.

Yok atletik uzun olmazsa olmaz. Yok pass first guard olmazsa bu takımdan hayır gelmez. Alın size başarı. Alın size kadro.

Ha taraftar iyiki maça gitmedi şuraya geldi. Karakterli takımı gördü

Pass first lafını bir kez bile kullanmadım ama sene başında, defalarca Guard ve atletik uzun lazım demiş birisi olarak.

Zisis transferinin sizce manası nedir, sene başında yapılan bir yanlışın telafisi değil midir.

Vesely bu takıma direk 5 numara oynasın diye mi transfer edildi, sene başındaki planlamada takımda 4 numara oynaması öngörülen tek kişi Bjelica mıydı yoksa Vesely ile birlikte 4 numaradaki süreleri paylaşması mı planlanmıştı.

Sizce Vesely transfer ediliğinde 5 numaradan bu kadar süre alması planlanıyor muydu, yoksa Zoriç-Oğuz-Semih rotasyonu koçun isteklerine cevap veremediği için, ya da atletik, net rebound çeken, içeriyi karartan bir pivotumuz olmadığı için mi Vesely 5 oynuyor.

ecnebilerin güzel bir sözü var "not a rocket science" diyorlar.

bu takımın sene başındaki halinden bugüne kadar olan gelişimine atfen sizin gibi düşünmeyenlere itinayla laf sokuyorsunuz lakin,

bu takımın el mahkum o guard transferini yaptığını nedense görmek istememişsiniz.

Sevgili Cem Ağrak çok güzel, naif bir adam.

Ama bu forumda onun naifliğini malesef bulamıyoruz,

ben daha önce buraya daha da yazmam demiştim, yine gençten bir arkadaşımız böyle atar yaptığı için.

gerçekten benim aklım hafsalam almıyor.

neyse ki Obra büyük koç ve başarılı insanların en önemli özelliklerinden biri hatalarını görüp inat etmek değil vazgeçmek.

O da, Zisis'i almayıp alın size takım mantığıyla çalışsaydı muhtemelen şimdi grubu 3. bitirmiş Barca deplasmanından maç çalar mıyız hesabı yapıyorduk.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 23:45:46 Gönderen: Del Piero »

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kazanmak güzeldir ama iyi oynayarak kazanmanın tadı bir başka .Özellikle ilk çeyrekteki basketbolun tadı müthişti..Bu sezon basketbolun doğrularını daha iyi uygulayıp keyif verici oyunla maçları kazanan takımımızı başta efsane coach Obradoviç olmak üzere tüm oyuncularımızı kutluyorum..Kaldı bir galibiyet.İnşallah Madrid biletini Telaviv den alırız.

Semih bu performansı her takıma karşı verebilecek bir uzun..Konsantrasyonunu yükselttiğinde Avrupanın iyi uzunlarından birisi..Onun bu agresif dominant oyununa Madrid'de ihtiyacımız olacak..Ben Kenan'a hep güvendim.Bu takımla birlikte Kenan da gelişiyor..İnşallah Bjelica nın önemli bir şeyi yoktur..İyi ki varsın iyi ki bizdesin Bjelica..Gou' yu seyredip basketboldan zevk almayan varmıdır acaba..Allah nazarlardan korusun..Uzun zaman unutulmayacak bir sezon yaşıyoruz..

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Ha, biz takıma güvenmiyoruz yani, öyle mi? "Zor olacaktır"la "kayar geçeriz" aynı şey mi?
Değerli forum kardeşim kendine polemik mi arıyosun bilmiyorum ama, ben yazdığım her mesajda takıma guvedim bugune kadar mağlup olduğumuz maçlar dahil takımla mutluydum,İlk maçtan korkuyordum ama 2. maç için bu korkuyu hissetmedim.Kayarız dedim bu rakibi kuçumsemek değil, şimdi deplasmana gidiyoruz ve kazancağımıza inanıyorum.Bir mesajda söyle yazdım ben bu duyguyu çok seviyorum.Obra'nın bize verdiği en güzel duygu"kaybetmekten korkmamak"
Ben kimsenin havaya girdiğini düşünmüyorum.Daha önce attığım butun mesajları paylaşırım istersen.
Saygılar kardeşim
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 00:10:38 Gönderen: Jason Bourne »