Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 95134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Sinan bencede rahat süre alır bizde.Keşke gelse çok olgun bir dönemde oradaki savruk yapıdansa burada düzen içinde daha da verimli olurdu.

Öte yandan koçun Bogdan dışında kızmadığı birini ben hatırlamıyorum.Gou'ya bile sene başında kızdığını sanki hayal meyal hatırlıyorum.Yerli oyuncular durumu fazla kişiselleştiriyor.

Koç Bogdan'a kızmıyor mu? Herhalde salonda hiç maç izlemediniz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
cok umursamıyorum nedense bu kupayı...ama kazanırska iyi olur...
finale cıkamazsak kupa bence ksk'nın olur...
cıkarsak bizim..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sinan bencede rahat süre alır bizde.Keşke gelse çok olgun bir dönemde oradaki savruk yapıdansa burada düzen içinde daha da verimli olurdu.

Öte yandan koçun Bogdan dışında kızmadığı birini ben hatırlamıyorum.Gou'ya bile sene başında kızdığını sanki hayal meyal hatırlıyorum.Yerli oyuncular durumu fazla kişiselleştiriyor.
Bogdan'a kızmaz olur mu yahu.. onunla bayağı bir ensest ilişkiye giriyor. 8)
bazı maçlarda mola alıyor. sahaya dalip molaya gelmeden kızıyor.
bence bizlerin şunu anlaması lazım ki Obra için bu iş kesinlikle kişisel değil . böyle bir şeyde asla olamaz.
@dr_tyler serkan bir zaman söylemişti. sanırım Yunanistan'daki günlerinden bir söyleşide Obradoviç;
'' oyuncularımın beni sevip sevmemeleri benim umurumda bile değil ama bana saygı duymak ve söylediklerimi yapmak zorundalar , çünkü ben onların gelişimi ve basketbol adına doğruları yapmaları gerektiğini söylüyorum '' ... gibilerinden bir söylemiş olmuştu.
1992 senesinden beri bu adam koçlu yapıyor ve bu adamın tarzı bu. ve kimse de bu olayı kişisel aldığını zannetmiyorum alıyorlar ise aptallık yapıyorlar...
haa bazı oyunculara daha fazla tolerans gösterip bazı oyunculara daha fazla kayıyormudur evet . bazı oyunculara daha fazla güveniip bazı oyunculara daha az güveniyor mudur evet yapıyordur. haa benimde gram umurumda değil...
avrupa daki maçlarda hata yapma lükmüz çok fazla yok o yüzden sonucu yakın giden maçlarda rotasyonu dar tutuyor ama lig maçlarında diğer oyunculara daha fazla süre veriyor. salonda trabzon maçını canlı izledik. ilk periyot koskoca 10 dakika yedek oyuncular oynadı ve o kadar aptalca işler yaptılar ki 2nci çeyrek 3ncü çeyrek ana oyuncular girdi oyun koptu.. ee o zaman kimse kusura bakmayacak ve aldıkları süreleri iyi değerlendirecekler.
yabancı/yerli ayrımı yapan obradoviç seneye 6 yabancı ile girmezdi Efes gibi 8 yabancı ile girerdi.
Çoğu maçta oğuz Zoriç'ten daha fazla süre alıyor.. doğru işleri yapan kötü işleri yapan oyuncu olarak baktığını düşünüyorum..
Semih e bazen çok az kredi veriyor , bazen hocaya hak veriyorum bazen vermiyorum kendimce. sanki daha fazla süre alması gerektiğini düşünüyorum ama Semih de bazen öyle bir faul yapıyorki delirmemek elde değil :) 
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 16:37:30 Gönderen: Cem Ağrak »

• Üye
bence bu takımda en cok kızılacak adam zoric...
sıralama yaparsam...

vesely
bjelica
bogdan
oguz
melih
serhat
kenan
emir
zisis
hickman
goudelock
semih
zoric

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gou ya niye kızıyon abi onu anlamadım...
Melih ve Serhata kızma . takımı taşıyan çıkarıp serinlete Gou ya kız.
vallaha çok ilginç

• Üye
Gou ya niye kızıyon abi onu anlamadım...
Melih ve Serhata kızma . takımı taşıyan çıkarıp serinlete Gou ya kız.
vallaha çok ilginç

gou'ya kızmıyor ki hoca hic...ben kızıyorum...benim fikrim bu... :)
normalde kızmak lazım..
ama malum admaın karakteri buna musait degil :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
gou'ya kızmıyor ki hoca hic...ben kızıyorum...benim fikrim bu... :)
normalde kızmak lazım..
ama malum admaın karakteri buna musait degil :)
niye kızmak lazım abi onu anlamadım işte ?
ne yapıyor 25 sayı ortalama ile oynamıyor diye mi ?
salaklık yapan serhat oğuz melih e kızmayıp Gou ya niye kızıyoruz orasını cidden anlamadım.
merak etme gou ya da kızıyor. haa şiddeti daha az ama kızıyor.
neyse sen kızmaya devam eet. abim..
vasat sevmeyi çok seviyoruz.

hmetin

• Ziyaretçi
7-4 ondeyken yine Dixon yuzunden geri dustuk.Her kupa onemlidir,teneke bile olsa alınmasını isterim.Genis kadro kur,milyonlar harca,kupa sec.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Son birkaç maçtır çıkan ilk 5 neden bu kadar zayıf?

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Zisis'te inanılmaz bir düşüş söz konusu.Attığı 3'lükler artık potaya dahi değmiyor.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
İY sonucu 40-28

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ligde Tofaş, Kupada Antep ve Karşıyaka maçının ilk devresi... İki buçuk maçtır takımın zerre kadar tadı yok. Tofaş maçındaki Melih'in üçlük performansını saymazsak basketbol zevki olarak dibe vurmuş durumdayız. Kazanılır, kaybedilir; ayrı konu ama takımın tadı yok.

Bogdanovic deyip bir soru işareti kondurmak gerekir mi; onu da bilmiyorum.

Umarım ikinci devre biraz sos filan ekilir de, kaçan tat bir nebze olsun geri gelir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ilk yari tek kelime ile rezalet...takim diye birsey yok ortada...boyle giuderse 25 sayi fark yeriz..obra da bagirip cagiriyor ama maca etki 0...hala ayni savunma yanlislari...oguz bir perde yapiyor, kendi yikiliyor..cemal yapiyor bizim oyuncu nzkavt...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
gözlerim acıyor, hücumumuz tam bir göz işkencesi. top girer girmez ayrı da hücuma geçiyoruz ya top elinde olan hücum ediyor ya 2 saniye kala birine veriyor o sallıyor. bire bir oynayan adamı da diğer dördü izliyor zaten. euroligde kalite pivotlara eziliyorduk eyvallah, cemal nalga nedir kimdir abi?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ikinci yari icin sahaya ciktilar yuzler yine limon satiyor