Sinan bencede rahat süre alır bizde.Keşke gelse çok olgun bir dönemde oradaki savruk yapıdansa burada düzen içinde daha da verimli olurdu.
Öte yandan koçun Bogdan dışında kızmadığı birini ben hatırlamıyorum.Gou'ya bile sene başında kızdığını sanki hayal meyal hatırlıyorum.Yerli oyuncular durumu fazla kişiselleştiriyor.
Bogdan'a kızmaz olur mu yahu.. onunla bayağı bir ensest ilişkiye giriyor.
bazı maçlarda mola alıyor. sahaya dalip molaya gelmeden kızıyor.
bence bizlerin şunu anlaması lazım ki Obra için bu iş kesinlikle kişisel değil . böyle bir şeyde asla olamaz.
@dr_tyler serkan bir zaman söylemişti. sanırım Yunanistan'daki günlerinden bir söyleşide Obradoviç;
'' oyuncularımın beni sevip sevmemeleri benim umurumda bile değil ama bana saygı duymak ve söylediklerimi yapmak zorundalar , çünkü ben onların gelişimi ve basketbol adına doğruları yapmaları gerektiğini söylüyorum '' ... gibilerinden bir söylemiş olmuştu.
1992 senesinden beri bu adam koçlu yapıyor ve bu adamın tarzı bu. ve kimse de bu olayı kişisel aldığını zannetmiyorum alıyorlar ise aptallık yapıyorlar...
haa bazı oyunculara daha fazla tolerans gösterip bazı oyunculara daha fazla kayıyormudur evet . bazı oyunculara daha fazla güveniip bazı oyunculara daha az güveniyor mudur evet yapıyordur. haa benimde gram umurumda değil...
avrupa daki maçlarda hata yapma lükmüz çok fazla yok o yüzden sonucu yakın giden maçlarda rotasyonu dar tutuyor ama lig maçlarında diğer oyunculara daha fazla süre veriyor. salonda trabzon maçını canlı izledik. ilk periyot koskoca 10 dakika yedek oyuncular oynadı ve o kadar aptalca işler yaptılar ki 2nci çeyrek 3ncü çeyrek ana oyuncular girdi oyun koptu.. ee o zaman kimse kusura bakmayacak ve aldıkları süreleri iyi değerlendirecekler.
yabancı/yerli ayrımı yapan obradoviç seneye 6 yabancı ile girmezdi Efes gibi 8 yabancı ile girerdi.
Çoğu maçta oğuz Zoriç'ten daha fazla süre alıyor.. doğru işleri yapan kötü işleri yapan oyuncu olarak baktığını düşünüyorum..
Semih e bazen çok az kredi veriyor , bazen hocaya hak veriyorum bazen vermiyorum kendimce. sanki daha fazla süre alması gerektiğini düşünüyorum ama Semih de bazen öyle bir faul yapıyorki delirmemek elde değil