Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 115897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: TSL 1. Hafta: Fenerbahçe 3-2 Karabükspor
« Yanıtla #60 : 01 Eylül 2014, 12:48:56 »
Valla bir ara Meireles sağ açık oynuyordu. Ben o dakika birşey beklememeye karar verdim bu sene.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: TSL 1. Hafta: Fenerbahçe-Karabükspor
« Yanıtla #61 : 01 Eylül 2014, 14:46:19 »
İsmail hoca yeni falan tamam da Alper gibi adamın var oynatmıyorsun, Diego var kenarda bekletiyorsun, Kadlec kalesine gol attığı için demiyorum kademelere girişi falan tam fiyasko, bizim takımın futbolcusu asla değil, yediğimiz ilk golü iyi seyrederseniz ben gamsız Meirelese yazarım kusura bakmasın. İsmail hoca eski iki hocanın mirasını yiyecek gibi geldi bana, oyun sıkıştığı anda alternatif birşey üretmekte yetersiz bence, ligin sonunu getirebilirse helal olsun derim şimdiden.
Abi Alper'i çok beğeniyorum ama fizik olarak henüz hazır değil, hücumda iyi işler yapıyor ama takım savunmasına yardım yok denecek kadar az. Alper bu haliyle 90 dk. oynarsa bu evlere şenlik defansımızla her maç banko 2-3 gol yeriz.
Diego'ya gelince bize sınıf atlatacak bir oyuncu. dün gece oynadığı yarım saatte bunu hissettirdi.  fakat bazı handikapları var. Çok ağır kalıyor, düşündüğünü yapana kadar ya savunma yerini alıyor ya da topu kaptırıyor. Sıkı çalışması lazım. Dün net bir şekilde görüldü.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #62 : 01 Eylül 2014, 15:05:30 »
İlk haftalar zordur.
Gazla yürüyen bir takımız.
Gol atınca tam iyi birşeyler yapmaya başlıyoruz derken saçma sapan bir gol yeyip takımca suratları düşürüyoruz.
Takımın ayakları gitmiyor(sezon başı itibariyle normal), devşirme oyuncular derdimize ilaç olacağına bizi yakan oyuncular oluyor ama her türlü 3 puanla başlamak güzel.
Ayrıca şu maçta Kuyt ve Emre büyük oynadılar.
Emenike triplerde, twitter'da gördüğüm muhtemelen buradan bir dostumuzun dediği gibi Sow iyice forvetten orta sahaya doğru evrilmekte(ki kendisinden beklentiler ölçüsüne bu sıkıntı yaratır)...
Hazır forvetlerden bahsetmişken Allah'tan Webo gibi bir oyuncumuz var...
Takımın Alper'in dikine gidişlerine, kaliteli bir kumaş olduğu her halinden belli olan Diego'nun bir an önce fiziken hazır olup en büyük handikaplarımızdan olan final paslarını forvet elemanlarına ulaştırmasına ihtiyacımız var.
Önümüzde lazyo maçı var.
Şahsen o maçta bir puana kötü demem ama takımın malum takıma karşı ekstra motivasyon durumuyla galibiyet çıkarma ihtimalimizi yüksek görüyorum.
Üst üste iki hafta galibiyetle başlarsak oyun olarakta toparlanacağımızı düşünüyorum.
...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #63 : 01 Eylül 2014, 21:51:41 »
Yine gördük ki, FB lehine kırmızı kart, penaltı filan vermek yasalara aykırı.

Maçtan sonra özellikle Erman/Sergen ikilisinin yorumlarına baktım:
Tescilli Fener dostu ! Erman bile Kuyt'a yapılan iki hareketin "Cinayet" olduğu hususunda yarım saat bağırdı.

Tabi, Emre'nin ceza sahası içinde kendini yere atması hususunda da yarım saat konuştu.
Bir skandal da Sergen'den geldi: "Hakemi aldatmanın da bir raconu var!"

Şimdi, Emre Belezoğlu'nu severiz, sevmeyiz başka konu; Bu futbolcu'nun ligimizde yıllardır en çok tekme yiyen oyunculardan birisi olduğu tesbitini yapmak gerek.

Emre'nin kendini yere attığı pozisyonun birebir aynısını şirket halı saha maçında yaşadım;
Aramızın pek iyi olmadığı bir kişinin top ayağında iken yaptığım hamle sonucu aynen Emre gibi gibi topu bırakıp kendini yere attı: Ona tekme atacağımı zannetmişti. :)

Kadlec'e üzüldüm elbette, umarım çabuk atlatır.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #64 : 02 Eylül 2014, 00:02:38 »

Emre'nin kendini yere attığı pozisyonun birebir aynısını şirket halı saha maçında yaşadım;
Aramızın pek iyi olmadığı bir kişinin top ayağında iken yaptığım hamle sonucu aynen Emre gibi gibi topu bırakıp kendini yere attı: Ona tekme atacağımı zannetmişti. :)

:):):)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: TSL 1. Hafta: Fenerbahçe-Karabükspor
« Yanıtla #65 : 02 Eylül 2014, 12:54:10 »
Abi Alper'i çok beğeniyorum ama fizik olarak henüz hazır değil, hücumda iyi işler yapıyor ama takım savunmasına yardım yok denecek kadar az. Alper bu haliyle 90 dk. oynarsa bu evlere şenlik defansımızla her maç banko 2-3 gol yeriz.
Diego'ya gelince bize sınıf atlatacak bir oyuncu. dün gece oynadığı yarım saatte bunu hissettirdi.  fakat bazı handikapları var. Çok ağır kalıyor, düşündüğünü yapana kadar ya savunma yerini alıyor ya da topu kaptırıyor. Sıkı çalışması lazım. Dün net bir şekilde görüldü.

Takımın orta sahasında en iyi savunma yapabilecek adam Alper, Meirelesin falan yaptığının on katını yapar, Kuyt la birlikte muhteşem pres yaparlar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #66 : 02 Eylül 2014, 15:11:30 »
Diego transfer edildiği için oyun sisteminde değişiklik yapmak gerekiyor.4-2-3-1 oynarsak;Gökhan-Alves-Egemen-Caner-Mehmet Topal-Alper-Kuyt-Diego-Sow-Emenike(Webo,aslında yerli santrafor çok daha iyi olurdu) veya 4-3-3 oynayacaksak Gökhan-Alves-Egemen-Caner-Mehmet Topal-Alper-Diego-Kuyt-Sow-Emenike(Webo)

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #67 : 02 Eylül 2014, 16:24:08 »
Diego transfer edildiği için oyun sisteminde değişiklik yapmak gerekiyor.4-2-3-1 oynarsak;Gökhan-Alves-Egemen-Caner-Mehmet Topal-Alper-Kuyt-Diego-Sow-Emenike(Webo,aslında yerli santrafor çok daha iyi olurdu) veya 4-3-3 oynayacaksak Gökhan-Alves-Egemen-Caner-Mehmet Topal-Alper-Diego-Kuyt-Sow-Emenike(Webo)

emre takımda olmalı. m.topal-emre-kuyt-diego-alper-sow daha çok koşan, mücadele eden bir takım olur

özellikle emenike'nin bir memnuniyetsizliğinden bahsediliyor ne kadar doğru ne kadar yanlış konuşulan ama oynamayan oyuncuların da huzuru bozmaması sağlanmalı.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Ynt: STSL 2. Hafta, 14.09.2014 - [..-..] Trabzonspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #68 : 02 Eylül 2014, 16:43:00 »
2. hafta olması bana göre avantaj. 20 ye yakın transfer yaptılar. Trabzon'un takım kimyası ve oyun düzenleri henüz oturmadı. Ligin ilk 10 haftasındaki zorlu fikstürümüz düşünüldüğünde, deplasmanda alınacak 3 puanın önemi bir kat daha artıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #69 : 02 Eylül 2014, 19:22:19 »
yeni kurulan bir takım değiliz ama hem sezon başı olması hem de teknik kadro değişikliği dolayısıyla bizim de biraz zamana ihtiyacımız olabilir. 3 puandan daha fazla anlam taşıyan bir maç. hem moral bulmamız hem de rakiplerimize göz dağı vermemiz açısından çok önemli. kesinlikle sakin olalım diye bir düşüncem yok kart görmeden ama agresif tempolu oynamalıyız. şans ta önemli böyle maçlarda. hayırlısıyla kazanacağız.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #70 : 04 Eylül 2014, 21:12:17 »
Alves'in sakatlığı geçmemiş, Egemen henüz ayağının üzerine dahi basamıyormuş, Bekir son antrenmanı yarıda bırakmış, Kadlec moralsiz..
İşin kötü yanı Cardozo'yu almak için o kadar uğraştık, bunlar aldı. Şimdi defansımız bu haldeyken Cardozo kahraman olursa, gel işin içinden çık.
En kritik deplasman, bakalım ne yapacağız.
FENERBAHÇE

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : 04 Eylül 2014, 22:44:19 »
Alves'i çok fazla beğenmem ama Kadlec-Bekir 2lisini geçen hafta gördükten sonra inşallah yetişir diyorum.Bu 2 li ile oynarsak hem Cardozo hem de oynarsa Waris çok büyük problem çıkartabilir bize.Aslında Alves yetişmezse Kadlec yerine Mehmet Topal'ı oynatıp,hem Diego'yu hem de Meireles'i oynatabiliriz.

Bir an önce şu takım savunmamızı düzeltmeliyiz.Stoperlerimiz evet kötü,hatta çok kötü ama takım savunması denen olayda Sow ve özellikle de  Emenike takıma en ufak yardım etmiyor,Sow bazen iyi niyetli gelmeye çalışıyor ama Emenike top rakipteyken kendine güzel bir yer seçip maçı izlemekten başka birşey yapmıyor.Hücumdayken de takım bazen müthiş paslaşıyor,topu Emenike'ye attığımızda pas organizasyonunu heba ediyor,top tutamıyor,duvar olamıyor,kafa topu zaten yok.Afrika kupası keşke hemen başlasa da Emenike yerine Webo,böyle oynayacaksa da Sow yerine Alper oynasa.

Hücumda da daha hızlı,daha tempolu oynamalıyız.Bir de çalım atan oyuncu eksikliğini çok fazla yaşıyoruz.Aslında yavaş oynamamızın en büyük sebeplerinden biri de çalım atabilen oyuncumuzun olmaması.Topu alan çalım atamadığını bildiği için destek bekliyor,oyunu yavaşlatıyor.Sow'un bölgesinde çalım atabilen,zeki,boş oyuncuyu gördü mü pas atabilen,koşan bir adamın eksikliğini hissediyoruz.Maalesef Mane 15 milyon €'ya southampton'a transfer oldu :)

Trabzon'u ise Erciyes'e karşı seyrettim.Aslında yaptıkları yabancı transferler isim olarak iyi oyuncular(özellikle Constant savunması çok iyi olmamasına rağmen hücumda müthiş etkili bir bektir)ama hala takım görüntüsünden eser yok,zaten bu kadar transferden sonra olamaz da,şu an belirli bir hücum düzenleri yok.Bence çok güzel zamanda yakaladık Trabzon'u,bu fırsatı değerlendirip bir şekilde 3 puanla ayrılmamız lazım.İlerde tuttururlarsa çok tehlikeli bir takıma dönüşebilirler çünkü,yenilmesi zor bir takıma dönüşebilirler.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #72 : 05 Eylül 2014, 07:29:47 »
Alves'i çok fazla beğenmem ama Kadlec-Bekir 2lisini geçen hafta gördükten sonra inşallah yetişir diyorum.Bu 2 li ile oynarsak hem Cardozo hem de oynarsa Waris çok büyük problem çıkartabilir bize.Aslında Alves yetişmezse Kadlec yerine Mehmet Topal'ı oynatıp,hem Diego'yu hem de Meireles'i oynatabiliriz.

Bir an önce şu takım savunmamızı düzeltmeliyiz.Stoperlerimiz evet kötü,hatta çok kötü ama takım savunması denen olayda Sow ve özellikle de  Emenike takıma en ufak yardım etmiyor,Sow bazen iyi niyetli gelmeye çalışıyor ama Emenike top rakipteyken kendine güzel bir yer seçip maçı izlemekten başka birşey yapmıyor.Hücumdayken de takım bazen müthiş paslaşıyor,topu Emenike'ye attığımızda pas organizasyonunu heba ediyor,top tutamıyor,duvar olamıyor,kafa topu zaten yok.Afrika kupası keşke hemen başlasa da Emenike yerine Webo,böyle oynayacaksa da Sow yerine Alper oynasa.

Hücumda da daha hızlı,daha tempolu oynamalıyız.Bir de çalım atan oyuncu eksikliğini çok fazla yaşıyoruz.Aslında yavaş oynamamızın en büyük sebeplerinden biri de çalım atabilen oyuncumuzun olmaması.Topu alan çalım atamadığını bildiği için destek bekliyor,oyunu yavaşlatıyor.Sow'un bölgesinde çalım atabilen,zeki,boş oyuncuyu gördü mü pas atabilen,koşan bir adamın eksikliğini hissediyoruz.Maalesef Mane 15 milyon €'ya southampton'a transfer oldu :)

Trabzon'u ise Erciyes'e karşı seyrettim.Aslında yaptıkları yabancı transferler isim olarak iyi oyuncular(özellikle Constant savunması çok iyi olmamasına rağmen hücumda müthiş etkili bir bektir)ama hala takım görüntüsünden eser yok,zaten bu kadar transferden sonra olamaz da,şu an belirli bir hücum düzenleri yok.Bence çok güzel zamanda yakaladık Trabzon'u,bu fırsatı değerlendirip bir şekilde 3 puanla ayrılmamız lazım.İlerde tuttururlarsa çok tehlikeli bir takıma dönüşebilirler çünkü,yenilmesi zor bir takıma dönüşebilirler.

Ts her türlü kazanır, tek avantajımız ts seyircisi olur.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: STSL 2. Hafta, 14.09.2014 - [20.00] Trabzonspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #73 : 05 Eylül 2014, 16:29:41 »
Golü ilk biz bulursak rahat kazanırız.

...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: STSL 2. Hafta, 14.09.2014 - [20.00] Trabzonspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #74 : 05 Eylül 2014, 23:47:48 »
Bekir-Kadlec tam bir el bombası,keza Alves.Umarım devre arası takviyeler gelir,hem gelecek sezonun hazırlıklarını yapmış oluruz.