Şükür kazandık ama çok zor oldu.Karabük çok yorgun olmasına rağmen çok iyi mücadele etti,alanları çok iyi kapattılar,bu sene yine Karabük maçları her takım için zor olur.
Biz ise ilk 15 dakika etkiliydik,golü de bulduk.Sonra Aykut Kocaman futboluna döndük,takım savunmaya çekildi,top bizdeyken aheste aheste paslaştı takım,Fenerbahçelilere sıkıntı veren futbol vardı 1-1 olana kadar.2-0 yapıp farka gitmek yerine gol yiyip sonra rakibi baskı altına almak isteyen bir takım vardı bugün,açıkçası oynadığımız oyun gerçekten kötüydü hem defansif hem de ofansif açıdan.Takımın pozisyon almasında da yine ciddi sıkıntılar vardı.Bugünkü stoper ikilimiz mahalle takımında oynayamayacak ikili,açıkçası Mert'te beni hayal kırıklığına uğrattı,50 km hızla gelen topları tutmak yerine yumruklamaya çalıştı,hadi onu da geçtim yumruklayacaksan topu ceza sahası içine bari yuvarlama,2. golü de bu şekilde yedik zaten,daha doğrusu kendi kalemize attık

Ama yine de Mert kaleyi devralmalı,Volkan'ın hatalarını ve en önemlisi de karakterini gördükten sonra Mert'in bu hataları devede kulak kalır.Benim tek üzüldüğüm kalecinin temelde yapmaması gereken hataları yapmasıydı,keşke hatalı gol yeseydi de şu temel hataları yapmasaydı.
Oyuncu performanslarından bahsetmek gerekirse Emre çok iyiydi,Emenike gol atmasına rağmen çok kötü,Sow da gol atmasına rağmen çok etkisizdi.Kuyt yine çok verimliydi,Kadlec ve Bekir faciaydı,Caner ve Gökhan ise son 10 dakika dışında vasattı,Karabük çok iyi önlem almış beklerimize,dolayısıyla hücumda çok verimli olamadılar,kenardan gelen Diego ise çok etkiliydi,çok hareketliydi,ileriki haftalarda kesinlikle ilk 11 oynayacaktır,asıl soru Diego oynarsa kim kesilecek?Açıkçası ben olsam Mehmet Topal,Emre,Meireles 3'lüsünden kimseyi kesmem,Kuyt'ı zaten hiçbir zaman kesmem.Ya Sow'u ya da Emenike'yi keserim.Zaten takımın pozisyon alışında ciddi sıkıntılar var,bir de bu orta saha 3'lüsünden birini kesip Diego'yu oynatırsak daha fazla pozisyon veririz,çok sıkıntı yaşayabiliriz.Emenike gibi gol attığı maçta bile yarardan çok zarar veren bir adam varken en mantıklısı Emenike gibi ama hangi taktikle oynayacağız bu sefer de,o sıkıntı çünkü Kuyt kesinlikle sağda oynamalı,o olmadığı zaman sağ kanat otobana dönüşüyor,savunmaya ve takımın paslaşmasına inanılmaz yardım ediyor.