Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 115563 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Finali 25-08-2014
« Yanıtla #45 : 27 Ağustos 2014, 15:33:12 »
Yaşım itibari ile bir çok olaya bakış açım genç kardeşlerimden farklı. Dolayısı ile Volkan olayına da farklı bakıyor olabilirim.

Diyeceğim; Volkan tipindeki oyuncuları Fenerbahçe camiasında görmek istemiyorum. Bu tür provokatör ve fevri davranışlarla prim yapıyorlar maalesef. Ve bu görüntüsünü alkışlayan ve prim veren insanlar olduğu müddetçe Türk sporunda Volkan görüntüsündeki insanları izlemeye devam edeceğiz.

Ben sporcuyu maç dışındaki olaylar ile değil, maç içerisinde verdiği mücadele ve hırsla değerlendiririm.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Finali 25-08-2014
« Yanıtla #46 : 27 Ağustos 2014, 20:16:46 »
Yaşım itibari ile bir çok olaya bakış açım genç kardeşlerimden farklı. Dolayısı ile Volkan olayına da farklı bakıyor olabilirim.

Diyeceğim; Volkan tipindeki oyuncuları Fenerbahçe camiasında görmek istemiyorum. Bu tür provokatör ve fevri davranışlarla prim yapıyorlar maalesef. Ve bu görüntüsünü alkışlayan ve prim veren insanlar olduğu müddetçe Türk sporunda Volkan görüntüsündeki insanları izlemeye devam edeceğiz.

Ben sporcuyu maç dışındaki olaylar ile değil, maç içerisinde verdiği mücadele ve hırsla değerlendiririm.

Çok güzel özetlemişsin abi, millet hızsızlık yapıyor diye karşılık vermek için illa ki hırsızlık mı yapmak lazım veya işi gücü yalan olan birine cevap vermek için sahtekar mı olalım, Fenerbahçe kaptanı dediğin taştan ağır olmalı ucuz şeylerle prim yapmaya kalkmamalı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: TSL 1. Hafta: Fenerbahçe-Karabükspor
« Yanıtla #47 : 29 Ağustos 2014, 00:58:08 »
Çok hırpalandılar, üstüne bir de trajik şekilde elendiler.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
« Yanıtla #48 : 29 Ağustos 2014, 10:57:22 »
Ya berabere biter ya da kazaniriz
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 31 Ağustos 2014, 21:57:44 »
İlk yarıda Aykut Kocaman zamanından kalma futbol oynadık,sürekli pas yapıyoruz,sıkıcı futbol oynuyoruz.Pas yapmak kötü birşey değil ama 3. bölgeye geldiğin an paslaşmayı hızlı yapmak lazım,Karabük savunması pozisyonunu alıyor,biz hala yavaş yavaş oynuyoruz.Türkiye ligi futbolu bu olmamalı,dünyanın en kötü takımları bile 3. bölgeye geldiği an hızlı oynamaya çalışıyor.

Yalnız Bekir-Kadlec diye rezalet savunma ikilisine sahibiz,amatör takımın stoperleri yedirmezdi Kumbela'dan yediğimiz golü.İyi forveti olan bütün takımlar gol atar bize böyle stoperlere sahipken.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 31 Ağustos 2014, 22:33:32 »
İnanılmaz basit goller yiyoruz,bu sefer de Kadlec kendi kalesine attı.

Yalnız Mert ağır saçmalıyor,uzaktan 50 km hızla gelmeyen şutları elle tutmak varken sürekli ceza sahasına yumrukluyor,2. golü de öyle yedik.

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #51 : 31 Ağustos 2014, 22:40:50 »
Gol Webo 3-2 öndeyiz.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 31 Ağustos 2014, 22:42:44 »
Webo attı ,3-2 öne geçtik.

Yalnız 2 takımın savunması ve kalecileri de amatör takımların yapmayacağı hatalar yapıyor.Bu sefer de sakatlanan Waterman'ın yerine giren yedek kaleci inanılmaz hata yaptı ve Webo attı golü.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #53 : 31 Ağustos 2014, 23:05:37 »
İsmail hoca yeni falan tamam da Alper gibi adamın var oynatmıyorsun, Diego var kenarda bekletiyorsun, Kadlec kalesine gol attığı için demiyorum kademelere girişi falan tam fiyasko, bizim takımın futbolcusu asla değil, yediğimiz ilk golü iyi seyrederseniz ben gamsız Meirelese yazarım kusura bakmasın. İsmail hoca eski iki hocanın mirasını yiyecek gibi geldi bana, oyun sıkıştığı anda alternatif birşey üretmekte yetersiz bence, ligin sonunu getirebilirse helal olsun derim şimdiden.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #54 : 31 Ağustos 2014, 23:21:58 »
Daha durun bakalım. Bu takım tüm hazırlık dönemini ersun Hoca'yla geçirdi. Onun etkisi ortadan kalksın, sonra göreceğiz İsmail Hoca'nın gerçek niteliklerini. İşaretler pek parlak değil ama bakalım nasıl olacak?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #55 : 31 Ağustos 2014, 23:39:09 »
Kendi kalene gol atabiliirsin,futbolun içinde var ama kendi kalene gol atmanın bir adabı olur

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : 31 Ağustos 2014, 23:48:16 »
Şükür kazandık ama çok zor oldu.Karabük çok yorgun olmasına rağmen çok iyi mücadele etti,alanları çok iyi kapattılar,bu sene yine Karabük maçları her takım için zor olur.

Biz ise ilk 15 dakika etkiliydik,golü de bulduk.Sonra Aykut Kocaman futboluna döndük,takım savunmaya çekildi,top bizdeyken aheste aheste paslaştı takım,Fenerbahçelilere sıkıntı veren futbol vardı 1-1 olana kadar.2-0 yapıp farka gitmek yerine gol yiyip sonra rakibi baskı altına almak isteyen bir takım vardı bugün,açıkçası oynadığımız oyun gerçekten kötüydü hem defansif hem de ofansif açıdan.Takımın pozisyon almasında da yine ciddi sıkıntılar vardı.Bugünkü stoper ikilimiz mahalle takımında oynayamayacak ikili,açıkçası Mert'te beni hayal kırıklığına uğrattı,50 km hızla gelen topları tutmak yerine yumruklamaya çalıştı,hadi onu da geçtim yumruklayacaksan topu ceza sahası içine bari yuvarlama,2. golü de bu şekilde yedik zaten,daha doğrusu kendi kalemize attık :) Ama yine de Mert kaleyi devralmalı,Volkan'ın hatalarını ve en önemlisi de karakterini gördükten sonra Mert'in bu hataları devede kulak kalır.Benim tek üzüldüğüm kalecinin temelde yapmaması gereken hataları yapmasıydı,keşke hatalı gol yeseydi de şu temel hataları yapmasaydı.

Oyuncu performanslarından bahsetmek gerekirse  Emre çok iyiydi,Emenike gol atmasına rağmen çok kötü,Sow da gol atmasına rağmen çok etkisizdi.Kuyt yine çok verimliydi,Kadlec ve Bekir faciaydı,Caner ve Gökhan ise son 10 dakika dışında vasattı,Karabük çok iyi önlem almış beklerimize,dolayısıyla hücumda çok verimli olamadılar,kenardan gelen Diego ise çok etkiliydi,çok hareketliydi,ileriki haftalarda kesinlikle ilk 11 oynayacaktır,asıl soru Diego oynarsa kim kesilecek?Açıkçası ben olsam Mehmet Topal,Emre,Meireles 3'lüsünden kimseyi kesmem,Kuyt'ı zaten hiçbir zaman kesmem.Ya Sow'u ya da Emenike'yi keserim.Zaten takımın pozisyon alışında ciddi sıkıntılar var,bir de bu orta saha 3'lüsünden birini kesip Diego'yu oynatırsak daha fazla pozisyon veririz,çok sıkıntı yaşayabiliriz.Emenike gibi gol attığı maçta bile yarardan çok zarar veren bir adam varken en mantıklısı Emenike gibi ama hangi taktikle oynayacağız bu sefer de,o sıkıntı çünkü Kuyt kesinlikle sağda oynamalı,o olmadığı zaman sağ kanat otobana dönüşüyor,savunmaya ve takımın paslaşmasına inanılmaz yardım ediyor.

« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 23:55:42 Gönderen: fbkolik »

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: TSL 1. Hafta: Fenerbahçe 3-2 Karabükspor
« Yanıtla #57 : 01 Eylül 2014, 00:37:37 »
İsmail Kartal dün Aziz Yıldırım ile görüşmüş,1 oyuncu alalım diye çok ısrar etmiş,başkan da gerek yok demiş.Kesin 1 stoper istemiştir,Aziz Yıldırım şu maçtan sonra da,şu inanılmaz savunma hatalarından sonra da ihtiyacımız yok diyebiliyorsa diyecek birşey yok.

Yalnız şimdi koşu mesafelerine baktım,Meireles 11 km koşmuş,ayrıca yine Emre ile birlikte sahanın en iyisiydi bence,şu Meireles'i kesip Diego'yu oynatmak hakikaten haksızlık olur Meireles'e.Sow zaten 88 de oyundan çıktı ve sadece 9 km koşmuş,Emenike de 62'de oyundan çıkmış ve sadece 6 km koşmuş,hani çok fazla koşmaya takan birisi değilim ama hücumda da hiçbir şeyler yapmıyorlar,inanılmaz etkisizler,top tutamıyorlar,duvar olamıyorlar, savunmaya da hiç yardım etmiyorlar.

Hep stoper 2lisine yükleniyoruz,çok da haklıyız ama aslında Emenike ve Sow da facia durumdalar,onlar da takıma çok negatif etki ediyorlar,Emenike'den zerre  umudum yok,düzelmez de ama Sow inşallah düzelir.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Ynt: TSL 1. Hafta: Fenerbahçe 3-2 Karabükspor
« Yanıtla #58 : 01 Eylül 2014, 01:09:22 »
KartaL Hoca icin erken konusmak deniyorda
Adam 3 yiLdir takimin icinde

Resmen skoru korumaya oynuyor

Defansin ortasina transfer sart bu saatten sonrada oLmaz

Diego yu oyuna aLiyosun
Emenike cikiyor. Ara pasi banami atacak

Korkudan Sow cikiyor. SeLcuk giriyor. O zaman ALperi de Lazio ROMA ya kiraLayaLim.

Bu korkak futboL iLe bir yere varamayiz

Diego yu oynatmak icin;
MireLes Kuyt Emenike ve Sow dan birini feda etceksin
MireLes ve Kuyt dan vazgececegini sanmiyorum.
Bence MireLesten vazgecmeLi

ILk basta demistim Diego iyi oyuncu ama yanLis transfer. Bize uymaz
KampLe aLinmaLiydi.

VoLkan
GonuL Bekir ALves Caner
  Kuyt TopaL Emre
          Diego
  Emenike Sow

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
STSL 2. Hafta, 14.09.2014 - [20.00] Trabzonspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #59 : 01 Eylül 2014, 01:44:23 »
Milli maç arasından sonra Trabzon deplasmanına gidiyoruz..

Biz ilk hafta Karabük'ü evimizde 3-2 mağlup ederken, Trabzonspor deplasmanda Kayseri Erciyes ile 0-0 berabere kaldı.

« Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 11:53:34 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.