Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 116034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ynt: STSL 3. Hafta, 21.09.2014 - [20-00] Fenerbahçe-Gaziantep
« Yanıtla #120 : 22 Eylül 2014, 15:12:45 »
sezon başında futbol izlemeye de yazmaya tövbe ettim.

kafam rahat

neler olup bittiğini mecbur takip ediyorum iyi ki ne kombinem var ne ligtv m diyorum

allah size sabır versin
Aynen abi,ben de aynı şekilde..
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #121 : 22 Eylül 2014, 15:37:29 »
Durumumuz çekirge misali.
3'tür zıplıyoruz ama bu gidişatın sonu feci çakılmak olacağından korkuyorum(ki görünen köy kılavuz istemez).
Hoca maçın sonunda zaman zaman çok iyi oynadık falan demiş.
Aynı maçı izlemedik sanırım.
Bunu moral vermek için mi yapıyor yoksa cidden iyi oynadığımızı falan mı düşünüyor bilemiyorum. :(

Bu sezon belkide en kolay şampiyon olacağımız sene olabilecekken, kırk yılda bir fena sayılmayacak top oynatan teknik direktörümüz olan zatı muhteremin uçkurunu ve dilini tutamayacak kadar kafası çalışması, başkanın herşey olmak istemesi, futbolcuların hükümdarlıklarını kurması yüzünden kaybedersek, bunları bizlere yaşatanlar defolup gidene kadar benim için Fenerbahçe futbol takımı biter.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 15:38:44 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #122 : 22 Eylül 2014, 17:58:04 »
Bence Emenike'nin alınması doğruydu. Emre ile tartıştıktan sonra seyircinin tepkisi üzerine, bir pozisyonda ayağına gelen topu hiç dokunmadan taca bıraktı seyirciye ve hareket yapmaya başladı.

Maçtan iyice kopmuştu, çıkmasa ilerleyen dakikalarda, en ufak bir negatif durumda ortam daha da gerilebilirdi.
FENERBAHÇE

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: STSL 4. Hafta, 28.09.2014 - [19.00] Akhisar Belediye-Fenerbahçe
« Yanıtla #123 : 22 Eylül 2014, 18:51:34 »
Çok zor maç.Akhisar'ın ileri hattı bize çok ters gelebilir,diğer Anadolu takımları gibi değiller,iyi pas yapıyorlar,ne yaptıklarını bilerek oynuyorlar,örneğin dün Gaziantepspor'a verdiğimiz kontra atakları Akhisar'a verirsek işler hiç istemediğimiz gibi gidebilir.İlk hafta Balıkesirspor'a karşı izlemiştim Akhisar'ı,nerdeyse tek kale oynadılar.Bilal Kısa ve Gekas zaten biliniyor da Saidi Ntibazonkiza çok dikkatimi çekmişti.Hem çalım atabiliyor,hem ara pası atabiliyor,hem de hızlı bir oyuncu.Bu hafta kadroda yokmuş,sakat galiba,inşallah bizim maçta da oynamaz,gerçekten bize ters gelebilecek bir oyuncu.

Açık futbol oynamaları ise  tempolu oynayıp,hücumda biraz hızlı oynadığımız zaman bizim için avantaj. Dünkü 25-45 gibi tempolu biraz daha uzun süreye yayarsak  ileride de Webo olursa büyük ihtimal gol atarız.Webo oynarsa Diego'nun da performansı çok artacaktır.Bu tip oyuncular Webo tarzı forvetlerle oynamayı isterler.Zaten oynaması da lazım.Bu takımda 5-6 oyuncu  çok iyi oynayıp hala gol pozisyonuna girmekte zorlanıyorsa,gol atamıyorsa bunun en büyük sebebi Emenike-Sow ikilisidir.Pas organizasyonuna yardım etmelerini geçtim top ikisinden birine geldiğinde pas organizasyonunu da berbat ediyorlar,sürekli top kaptırıyorlar,top tutamıyorlar,koşmuyorlar,kafa topu alamıyorlar,saçma sapan şutlar deniyorlar,facia durumdalar.Aslında yine iyiyiz biz,çünkü bu ikili bizi 13 e 9 oynatıyor.Bir de haftaya kalede Volkan geçecek,o da büyük problem.

Ayrıca geçen seneye göre bu sene 2 tane geriye gitmiş özelliğimizi gördüm.Kapanan takımlara gol atmanın en iyi yollarından biri de duran toptan gol atmaktır.Geçen sene bunu mükemmel yapıyorduk,neredeyse her 3 duran 1'inde gol atıyorduk,bu sene çok kötüyüz bu konuda,ayrıca rakibin duran toplarında da hiç pozisyon vermiyorduk,bu sene pozisyon da veriyoruz.Bir de takımın kondisyonunda problem var gibi geldi bana.İnşallah bunlar düzelir.

Hiç ihtimal vermiyorum ama inşallah Emenike yerine Webo'nun,Sow yerine Alper'in,Volkan yerine de Mert'in oynayıp kazanacağımız bir maç olur.İsmail Kartal bu takımın teknik direktörü benim  diyorsa bunları yapar,en kötü bu kadar iyi oynayan Mert'i oynatır.Yapmıyorsa da zaten biliyoruz ama bu takımın teknik direktörünün kim olduğu iyice ortaya  çıkar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #124 : 22 Eylül 2014, 22:43:36 »
Hep penaltı konuşuluyor da Elyasa'nın ilk devrede 2. sarıdan atılması gerekiyordu.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #125 : 23 Eylül 2014, 03:03:37 »
Abi Alper oynasın diyorsanız da Alper cidden bitik durumda..

Eskişehir deki ilk hali bile daha iyiydi.. Kontra yediğimiz bir pozisyonda oyuna yeni girmesi ve takımın en genç orta sahası olmasına rağmen geriye bile koşmadı, izledi..

Alper de çok sıkıntı var..

Ben Sow'un ciddi anlamda gereksiz eleştirildiğini düşünüyorum. Klasik bir şekilde her sene bir futbolcu yapılan takma durumu var..

Sow'un kafa vuruşu dışında kendisine hazırlanmış ciddi bir pozisyonu yok. Ki o kafa da bile bence iyi vurdu.

Webo'nun da girdikten sonra iyi oynadığını düşünmüyorum
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #126 : 23 Eylül 2014, 09:05:40 »
sezon başında futbol izlemeye de yazmaya tövbe ettim.

kafam rahat

neler olup bittiğini mecbur takip ediyorum iyi ki ne kombinem var ne ligtv m diyorum

allah size sabır versin

Tamamen aynı durumdayım, maç bile izlemiyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #127 : 23 Eylül 2014, 09:45:56 »
3 Temmuz dan itibaren futbol benim için hiç bir şey ifade etmiyor. Özellikle almış olduğum bir karar değil, soğudum resmen.  Artık değil maçları izlemek, özetlere dahi bakmıyorum. Sadece sonuç ne olmuş ona göz atıyorum o kadar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : 23 Eylül 2014, 18:50:17 »
Yokluktan diyorum zaten ben de Utkan,yoksa ben de çok  beğenmiyorum Alper'i,özellikle orta sahada böyle oynamaya devam ederse fenerbahçe tarihinin fiyat-verim olarak en kötü transferlerinden biri olmaya doğru gidiyor demişliğim de var,son maçta da rekor sayıda top kaybı yaptı sol kanatta ama en kötü ihtimalle Sow'un burnu sürtülür biraz,hakikaten çok kötü durumda çünkü.Sow'un sorunu zaten gol kaçırmak değil,top ayağına geldiğinde ya topu kaptırıyor ya da ofsayta düşüyor,son maç biraz daha geriye geldi ama genel olarak  defansa da  yardım etmiyor,bütün yük Emre,Topal ve Kuyt'a biniyor.Alper hiçbir şey yapmasa en azından Sow'dan  daha fazla defansa yardım eder,daha fazla koşar,Sow bu kadar  kötüyken 1-2 kez denemek lazım Alper'i bence sol kanatta ama İsmail hocanın oynatacağını sanmıyorum herşeye rağmen.

« Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:53:29 Gönderen: fbkolik »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 23 Eylül 2014, 22:44:48 »
Sow'un ne oynadıgını kendisinin de bildigini dusunmuyorum.Acıkcası bu kadar mucadeleye ve mevkisine ragmen 14-15 gol atmasını cok basarılı buluyorum.Gelip defanstan top cıkarıyor,kaleye cok uzak ama yine de bir sekilde golunu atıyor.Sow da digerleri gibi adam gecemiyor belki ama bence Emenike ve Webo oncelikle bu takımın forveti degil, eger bu 2 isim yerine teknigi olan,son vurusu olan ve en azından biri adam eksiltebilen bir forveti olsa Sow da cok farklı olur.Ben geldiginden beri Sow'u oynadıgı yere ve bu kadar uzaklıga ragmen cok basarılı buluyorum.Sana duvar olup,ver-kac yapacak oyuncular lazım tek basına Emre oynamaya calısıyor.Sırf Baskan istedigi icin 2 yıl yaslanmıs ve son vurusu en ufak gelismemis adama 13m avro bonservis odendi.Webo bu sene olmamalıydı.33 yasında adama 3m avro odendi.Klas 2 forvet sarttı.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 22:45:20 Gönderen: hmetin »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #130 : 27 Eylül 2014, 14:19:40 »
Emre ve Volkan sakatlığından dolayı kadrodan çıkarılmış.Volkan'ın yerine Mert'in oynayacak olması iyi de takımın açık ara en formda ismi Emre'nin sakatlığı kötü olmuş.Meireles de sakat olduğundan büyük ihtimal Alper oynayacak Emre yerine,eğer Alper oynarsa oyunu da verebiliriz Akhisar'a.Zira Alper ne Emre gibi oyun kurabilir,ne pozisyon almasını bilir,ne top kazanabilir,ne de pas organizasyonuna yardımcı olabilir,çok fazla da top kaybedip kötü şekilde kontra da yiyebiliriz.Geçen sene Baroni-Alper 2lisinin olduğu orta saha Mehmet Topal gibi bir kesiciye rağmen yol geçen hanıya dönmüştü,Alper hiç yer tutmayı bilmediğinden orta sahanın bomboş kaldığı anlar olmuştu,inşallah Akhisar maçında bunu yaşamayız,zira bu zaafı belki de en iyi değerlendirecek anadolu takımıyla oynuyoruz,zaten zor maçtı,şimdi çok daha zor oldu.Akhisar'da da Saidi Ntibazonkiza'nın hafif sakatlığı varmış,inşallah yetişmez bizim maça,zaten ilk 2 hafta da çok dikkatimi çekmişti,şu orta sahamızda daha da tehlikeli olabilir.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #131 : 27 Eylül 2014, 15:55:45 »
Emre ve Volkan sakatlığından dolayı kadrodan çıkarılmış.Volkan'ın yerine Mert'in oynayacak olması iyi de takımın açık ara en formda ismi Emre'nin sakatlığı kötü olmuş.Meireles de sakat olduğundan büyük ihtimal Alper oynayacak Emre yerine,eğer Alper oynarsa oyunu da verebiliriz Akhisar'a.Zira Alper ne Emre gibi oyun kurabilir,ne pozisyon almasını bilir,ne top kazanabilir,ne de pas organizasyonuna yardımcı olabilir,çok fazla da top kaybedip kötü şekilde kontra da yiyebiliriz.Geçen sene Baroni-Alper 2lisinin olduğu orta saha Mehmet Topal gibi bir kesiciye rağmen yol geçen hanıya dönmüştü,Alper hiç yer tutmayı bilmediğinden orta sahanın bomboş kaldığı anlar olmuştu,inşallah Akhisar maçında bunu yaşamayız,zira bu zaafı belki de en iyi değerlendirecek anadolu takımıyla oynuyoruz,zaten zor maçtı,şimdi çok daha zor oldu.Akhisar'da da Saidi Ntibazonkiza'nın hafif sakatlığı varmış,inşallah yetişmez bizim maça,zaten ilk 2 hafta da çok dikkatimi çekmişti,şu orta sahamızda daha da tehlikeli olabilir.

Bu sebeplerden dolayı Mehmet Topal - Selçuk ikilisiyle çıkmaz inşallah. Büyük ihtimalle böyle başlarız bence. Umarım korktuğum başıma gelmez.

Diego'nun hem savunma bilgisi hem de oyun kurması Alper'den daha iyi. Alper - Diego çıkılacaksa arkada Topal'ın yanında olan isim Diego olur bence.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 15:56:09 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #132 : 28 Eylül 2014, 12:31:11 »
FENERBAHÇE

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #133 : 28 Eylül 2014, 12:40:01 »
Bu sebeplerden dolayı Mehmet Topal - Selçuk ikilisiyle çıkmaz inşallah. Büyük ihtimalle böyle başlarız bence. Umarım korktuğum başıma gelmez.

Diego'nun hem savunma bilgisi hem de oyun kurması Alper'den daha iyi. Alper - Diego çıkılacaksa arkada Topal'ın yanında olan isim Diego olur bence.
Evet bence de Diego'nun Topal'ın yanında oynaması çok daha mantıklı olur.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #134 : 28 Eylül 2014, 13:50:12 »
Defansın göbeğine, M.Topal'ın yanına(alternatif olabilecek) ve forvet bölgesine genç, dinamik ve en önemlisi oyun bilgisi olan 3 takviye yapılmalıydı.

Egemen sakat, yüreğimiz ağzımızda Bekir'i izliyoruz. Hızlı oynayıp, çabuk kontraya çıkan bir takıma karşı, Topal sakat veya cezalı olsa defansın halini ve Mert'in düşeceği durumları düşünemiyorum.
Emenike ve Sow'u da anlatmaya gerek yok, malumunuz..
FENERBAHÇE