Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 116103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Ynt: STSL 4. Hafta, 28.09.2014 - [19.00] Akhisar Belediye-Fenerbahçe
« Yanıtla #150 : 28 Eylül 2014, 20:58:28 »
Sayın başkanın aklından ne geçiyordur acaba şunları gördükten sonra ya da 15 senedir şöyle geçmişe bakıp 14 teknik adam getirip ne kazanmış diye düşünüyormudur acaba. Yani ben anlamıyorum bu adamlar milyon dolarlık şirketler yönetiyorlar çok mu zor başarılı olmak. Bir işte başarılı olmak başarısız olmaktan daha kolay bence. Bizim başkan zoru çok seviyor çoook

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : 28 Eylül 2014, 21:19:51 »
Hafta boyunca Gekas'ı çalışıp,ona önlem alıp yine de aynı adamdan 2 gol yemeyi ancak bizim takım başarabilirdi heralde.

Hani bir insan 1 sene,2 sene bilemedin 3 sene hatalar yapabilir de 16 sene boyunca aynı hataları hatta daha fazlasını nasıl yapar,aklım almıyor gerçekten.Dünyanın en g. zekalı insanı bile 16 sene boyunca çalışıp kuantum fiziği konusunda üstat olabilir ama nasıl bir başkana sahipsek çok basit bir konuda 16 senedir aynı hataları yapıyor.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
STSL 5. Hafta, 04.10.2014 - [21.00] Fenerbahçe-Torku Konya
« Yanıtla #152 : 28 Eylül 2014, 21:33:11 »
5. haftada evimizde Torku Konya'yı ağırlayacağız.

Biz 4 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 7 puan topladık ve 5. sıradayız.

Toplamda 4 gol atıp 4 gol yedik..

İçeride oynadığımız 2 maçı da kazandık. İçeride 4 gol atıp 2 gol yedik.

Konya ise 4 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 5 top topladı ve 8. sırada..

Toplamda 4 gol atıp 3 gol yedi.

Dışarıda oynadığı 2 maçta 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Dışarıda 1 gol atıp, 2 gol yedi.

Parkedefener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #153 : 28 Eylül 2014, 21:38:57 »
mAç sonrası Kartal sallıyor, Gökhan sallıyor...Takım saatli bomba gibi. Bir patlarsa sezonu ilk 10'da bitirsek şanslı sayarız kendimizi...Hafta içinde bir Samandıra baskını izleriz artık

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #154 : 28 Eylül 2014, 21:55:33 »
Azizin Aslan yürekli topçuları ilk 1 ayda patladı. Esunun ekmeğini 2-3 ay yerler diyodum. En rahat şampiyon olacağımız seneyi kaçıncı bitiririz??
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #155 : 29 Eylül 2014, 16:03:48 »
mAç sonrası Kartal sallıyor, Gökhan sallıyor...Takım saatli bomba gibi. Bir patlarsa sezonu ilk 10'da bitirsek şanslı sayarız kendimizi...Hafta içinde bir Samandıra baskını izleriz artık

Volkan abi maçı izlemedim, sallıyor derken kastettiğin nedir?
Ersun Yanal gönderildiği gün bu sene futbol izlememeye karar vermiştim ama bir yandan da rakiplerin zayıflığından istifade ederek başarılı oluruz diye düşünüyordum. Aziz Yıldırım başkanlık rekoru kırdı ancak değişen bir şey yok gelen gideni aratmaya devam ediyor... Yazık hepimize...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #156 : 30 Eylül 2014, 16:06:53 »
vallahi tövbemi bozup yazıyorum
maçı izledim
o maç sonunda açıklaması şu olan adam kusura bakma değil Fenerbahçenin evladı kendi evladım olsa hoca değildir

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilgiyi, Fenerbahçe’nin tarzı dışında oynamasına bağladı.

Kartal, oyuncularının, böyle söylememelerine rağmen pas yapan, topu yere indiren, kontrolü elinde tutan bir oyun yerine, uzun toplarla çıkmaya çalışan aceleci bir oyun tarzı sergilediğini, dönen topların da tehlikeler yarattığını söyledi.

Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren İsmail Kartal "Hafta başından bugüne bu maça iyi hazırlanmıştık. Rakip takımı, neler yapabileceğimizi, yaptığımız toplantılarda oyuncularımızla analizleriyle anlattık. Ama maçta bizim tarzımız dışında oynadık. Pas yapan, topu yere indiren kontrolü elinde tutan takım görüntüsünde olamadık. Uzun toplarla çıkmaya çalıştık. Dönen toplar da tehlikeler yarattı. Onlar da akıllı oynadılar, hızlı oynadılar. Gekas gibi fırsatçı oyuncuya alanlar bıraktık, yakaladıklarını attılar. İkinci yarı pozisyonlarımız var,değerlendiremedik. Kazanmayı hak edecek kadar iyi oyun sergilediler. Aceleci değil de daha fazla topa sahip olmalı, sakin, bilinçli oynamalıydık. Rakibimizin istediği oldu, arkaya hızlı uzun toplarla alanlar buldular. Teknik heyet, futbolcular, hep beraber düşüneceğiz, maçı tekrar tekrar izleyip ders çıkaracağız" diye konuştu.

Oyuncuları hakkında ise Kartal, "İkinci devre 4-5 pozisyonumuz var. Bir gol bulsak öndeki oyuncular da rahatlayacaktı. Üzerlerinde baskı stres var. Bazı oyuncularımızın daha aktif daha iyi olduğunu gördük. Sow daha istekli, Webo daha iyi. Verilere bakıyoruz takımımız her hafta daha iyi. Fizik olarak da yükselen trendimiz var. Topla oynamaya bakıyorsun, pas yüzdesine bakıyorsun Türkiye’nin üzerindeyiz. Gol atamadıkları için ön bölgedeki oyuncularda baskı var. Bunu da en kısa sürede üzerimizden atacağız diye düşünüyorum" dedi.

Kartal sözlerini, "Eksik gördüğümüz yerler var. Sakat olması bahane değil ama etkiliyor tabi. Topun bizde fazla kalmasını sağlayamadık, biraz da aceleci davrandık" diyerek tamamladı.

BASIN TOPLANTISI

İsmail Kartal basın toplantısında ise, "Hafta başında iyi hazırlanmıştık. Rakibimizi de iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Buna rağmen rakibimizin çok istekli oluşu ki biz de çok istekli maça başladık. Ama onlar birazcık daha akılcı ve akıllı oynadılar. Yakaladıkları fırsatları değerlendirip gole çevirmesini bildiler. Biz maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Biraz ikinci yarı daha temkinli, daha kontrollü başlamayı düşünürken yediğimiz 2. bir erken golle biraz demoralize olduk. Bununla beraber yapmamamız gereken pas hatalarını fazlasıyla yapmaya başladık. Bu hataların sonucunda da rakibimizin istediği bir oyun ortaya çıktı. Bundan dolayı rakibimiz maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. Özellikle 2. devre bir kaç tane net pozisyon yakaladık, değerlendiremedik. Kaybettik, önümüze bakıyoruz. Her iki takım oyuncularını da sahada verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Takımın havası hakkındaki bir soruya ise Kartal, "Bunlar bazen takımlar içerisinde, oyuncular içerisinde böyle düşüşler, çıkışlar olabilir. Ama biz şu anda teknik olarak, fiziksel olarak baktığımız zaman takımımızın her geçen gün yükseldiğini, geliştiğiniz görebiliyoruz, verilerden. Sakatlar var, şunlar var bunlar var gibi bahanelere sığınmayacağız. Sodnuçta çıktık bugün, belki günümüzde değildik ve mağlup olduk. Bundan ders çıkacağız önümüze bakacağız" cevabını verdi

İsmail Kartal, sözlerini, "Söylediğim gibi bizim tarzımıza aykırı bir şekilde, yeterli derecede topu yere indiremedik. Oyunu dengelediğimiz zaman bir anda geriden gereksizce uzun toplarla oynamaya başladık. Bu dönen toplarla da rakibimiz öndeki hızlı, çabuk  oyuncularıyla boş alanlar buldu ve bunları da değerlendirdiler, maçı kazandılar. Bundan ders çıkaracağız" cümleleriyle tamamladı.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #157 : 30 Eylül 2014, 16:14:40 »
maçı izledim
o maç sonunda açıklaması şu olan adam kusura bakma değil Fenerbahçenin evladı kendi evladım olsa hoca değildir

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilgiyi, Fenerbahçe’nin tarzı dışında oynamasına bağladı.

Kartal, oyuncularının, böyle söylememelerine rağmen pas yapan, topu yere indiren, kontrolü elinde tutan bir oyun yerine, uzun toplarla çıkmaya çalışan aceleci bir oyun tarzı sergilediğini, dönen topların da tehlikeler yarattığını söyledi.

Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren İsmail Kartal "Hafta başından bugüne bu maça iyi hazırlanmıştık. Rakip takımı, neler yapabileceğimizi, yaptığımız toplantılarda oyuncularımızla analizleriyle anlattık. Ama maçta bizim tarzımız dışında oynadık. Pas yapan, topu yere indiren kontrolü elinde tutan takım görüntüsünde olamadık. Uzun toplarla çıkmaya çalıştık. Dönen toplar da tehlikeler yarattı. Onlar da akıllı oynadılar, hızlı oynadılar. Gekas gibi fırsatçı oyuncuya alanlar bıraktık, yakaladıklarını attılar. İkinci yarı pozisyonlarımız var,değerlendiremedik. Kazanmayı hak edecek kadar iyi oyun sergilediler. Aceleci değil de daha fazla topa sahip olmalı, sakin, bilinçli oynamalıydık. Rakibimizin istediği oldu, arkaya hızlı uzun toplarla alanlar buldular. Teknik heyet, futbolcular, hep beraber düşüneceğiz, maçı tekrar tekrar izleyip ders çıkaracağız" diye konuştu.

Oyuncuları hakkında ise Kartal, "İkinci devre 4-5 pozisyonumuz var. Bir gol bulsak öndeki oyuncular da rahatlayacaktı. Üzerlerinde baskı stres var. Bazı oyuncularımızın daha aktif daha iyi olduğunu gördük. Sow daha istekli, Webo daha iyi. Verilere bakıyoruz takımımız her hafta daha iyi. Fizik olarak da yükselen trendimiz var. Topla oynamaya bakıyorsun, pas yüzdesine bakıyorsun Türkiye’nin üzerindeyiz. Gol atamadıkları için ön bölgedeki oyuncularda baskı var. Bunu da en kısa sürede üzerimizden atacağız diye düşünüyorum" dedi.

Kartal sözlerini, "Eksik gördüğümüz yerler var. Sakat olması bahane değil ama etkiliyor tabi. Topun bizde fazla kalmasını sağlayamadık, biraz da aceleci davrandık" diyerek tamamladı.

BASIN TOPLANTISI

İsmail Kartal basın toplantısında ise, "Hafta başında iyi hazırlanmıştık. Rakibimizi de iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Buna rağmen rakibimizin çok istekli oluşu ki biz de çok istekli maça başladık. Ama onlar birazcık daha akılcı ve akıllı oynadılar. Yakaladıkları fırsatları değerlendirip gole çevirmesini bildiler. Biz maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Biraz ikinci yarı daha temkinli, daha kontrollü başlamayı düşünürken yediğimiz 2. bir erken golle biraz demoralize olduk. Bununla beraber yapmamamız gereken pas hatalarını fazlasıyla yapmaya başladık. Bu hataların sonucunda da rakibimizin istediği bir oyun ortaya çıktı. Bundan dolayı rakibimiz maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. Özellikle 2. devre bir kaç tane net pozisyon yakaladık, değerlendiremedik. Kaybettik, önümüze bakıyoruz. Her iki takım oyuncularını da sahada verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Takımın havası hakkındaki bir soruya ise Kartal, "Bunlar bazen takımlar içerisinde, oyuncular içerisinde böyle düşüşler, çıkışlar olabilir. Ama biz şu anda teknik olarak, fiziksel olarak baktığımız zaman takımımızın her geçen gün yükseldiğini, geliştiğiniz görebiliyoruz, verilerden. Sakatlar var, şunlar var bunlar var gibi bahanelere sığınmayacağız. Sodnuçta çıktık bugün, belki günümüzde değildik ve mağlup olduk. Bundan ders çıkacağız önümüze bakacağız" cevabını verdi

İsmail Kartal, sözlerini, "Söylediğim gibi bizim tarzımıza aykırı bir şekilde, yeterli derecede topu yere indiremedik. Oyunu dengelediğimiz zaman bir anda geriden gereksizce uzun toplarla oynamaya başladık. Bu dönen toplarla da rakibimiz öndeki hızlı, çabuk  oyuncularıyla boş alanlar buldu ve bunları da değerlendirdiler, maçı kazandılar. Bundan ders çıkaracağız" cümleleriyle tamamladı.

Süpermiş, çok iyi hazırlanmışız ama futbolcular gereğini yapmamış nedense (!).  İlk maçında mağlup olunca "Şampiyon Bizi Olacağız!" diyen adama bak, bir de şu açıklamaya bak, sonra gel de fitil olma.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #158 : 30 Eylül 2014, 16:58:15 »
Sürekli kendimi tekrarlamak gibi olacak ama suç İsmail Kartal'da değil.
O'nu buraya getirende.
Bu arada Ersun hoca'nın öyle dünya çapında bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum.
Bizi iyi çalıştırdığından fizik gücüyle rakipleri ezen(ki kendisinin uçkurla alakalı problemlerinden çok yatışı seven oyuncuların çok çalışmaktan gezmeye vakit bulamadıkları için kendisine kumpas kurulması yüksek olasılık), hücumda kalıplaşmış taktik varyasyonları iyi kullanıp çözüm üretebilen, ülke için iyi dünya futbolu için vasat bir teknik direktördü.
Lakin sen bu adamı göndererek bir hata yaptın bari doğru düzgün bir teknik adam getir.
İddia ediyorum açık ara ligdeki en kötü teknik ekibe sahibiz.
Ayrıca bir geyiktir dönüyor.
Neymiş efendim İsmail Kartal bizim Guardiola'mız olacakmış.
Yahu Guardiola Barca'da antrenmana çıkarken karşısında alt yapı eğitimini sağlam almış oyuncular topluluğu ve hali hazırda işleyen bir sistem vardı.
İsmail Kartal ise fiziken iyi olsalar bile yanındaki adama pas vermeyi beceremeyen oyunculardan kurulu bir takımı devraldı.
Zaten teknik direktör olarak yeterliliği tartışmalıyken birde milyonlar kazanan amatör küme topçusu yeteneğinde oyuncularla antrenman yapınca bir yerde patlayacağımız açıktı.
Birileri(ki bu başkan oluyor) sağlam hayal görüyor ama o hayalin bize kabus olması an meselesi.
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #159 : 30 Eylül 2014, 20:56:33 »
Başantrenörün acilen istifa etmesi lazım :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #160 : 30 Eylül 2014, 22:23:05 »
Aziz Yıldırım'ın en azından 03/07 konusunda kesin hüküm verilene kadar bir yere gitmesini beklemiyorum.
Lakin kendilerinin hem betondan hem futboldan anlarım yaklaşımının geçerli olmadığı 4 haftalık periyotta açıkça ortaya çıkmıştır.
Başkanın bu tutumu yüzünden olan İsmail Kartal'a ve Fenerbahçe'ye olmuştur.
...

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #161 : 01 Ekim 2014, 12:47:25 »
maçı izledim

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilgiyi, Fenerbahçe�nin tarzı dışında oynamasına bağladı.

Oyuncuları hakkında ise Kartal, "İkinci devre 4-5 pozisyonumuz var. Bir gol bulsak öndeki oyuncular da rahatlayacaktı. Üzerlerinde baskı stres var. Bazı oyuncularımızın daha aktif daha iyi olduğunu gördük. Sow daha istekli, Webo daha iyi. Verilere bakıyoruz takımımız her hafta daha iyi. Fizik olarak da yükselen trendimiz var. Topla oynamaya bakıyorsun, pas yüzdesine bakıyorsun Türkiye�nin üzerindeyiz. Gol atamadıkları için ön bölgedeki oyuncularda baskı var. Bunu da en kısa sürede üzerimizden atacağız diye düşünüyorum" dedi.

BASIN TOPLANTISI

"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #162 : 01 Ekim 2014, 19:55:42 »
Aziz Yıldırım'ın en azından 03/07 konusunda kesin hüküm verilene kadar bir yere gitmesini beklemiyorum.
Lakin kendilerinin hem betondan hem futboldan anlarım yaklaşımının geçerli olmadığı 4 haftalık periyotta açıkça ortaya çıkmıştır.
Başkanın bu tutumu yüzünden olan İsmail Kartal'a ve Fenerbahçe'ye olmuştur.

Olan bize oluyor malesef Bülent :(

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #163 : 01 Ekim 2014, 20:00:14 »
Zeki abi Fenerbahçe derken hepimizi kastetmiştim zaten. :)
...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Ynt: STSL 5. Hafta, 04.10.2014 - [21.00] Fenerbahçe-Torku Konya
« Yanıtla #164 : 04 Ekim 2014, 21:30:21 »
Aragones zamaninda bile takimdan bu kadar tiksinmemistim. Oyun daha kotuydu ama belki yasim daha genc oldugu icin oyuncularin karaktersizligini secemiyordum. Bu takim maclar kazanabilir hatta sampiyon da olabilir ama egoist baskani, yeteneksiz teknik direktoru ve daha az calismak icin teknik direktorunu kovduran oyunculariyla desteklerken vicdanimin rahatsiz olmasini sagliyor. Bunu Webo'nun golunden sonra yaziyorum, 4-0 bitse de soylediklerimin arkasindayim.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon