Biz bu maçta bile stres yaşıyorsak her maçta yaşarız

7-0 bitecek maçı 2-1 kazandık,Rize'nin maçta 1 şutu var,o da 90. dakikada penaltı noktasının hemen gerisinden yapılan cılız bir kafa vuruşu.Biz ise 25-26 şut çektik,sağdan geldik,soldan geldik,ortadan geldik,ortalar yaptık,tempo yaptık,ara pas attık,kısacası bir futbol takımının yapabileceği herşeyi yaptık ama sadece 2 gol atabildik,şu maçta puan kaybetsek bile takımı ayakta alkışlardım ben,son 2-3 haftadırki futbola canımız feda.
İsmail Kartal'ı ilk haftalarda eleştiriyordum,son 2-3 hafta ise yaptıkları oyuncu değişikliklerini,maça başladığı 11'i ayakta alkışlıyordum,bugün de yine müthiş bir 11 ile maça başladı,Kadlec'i çıkarıp Sow'u oyuna alması da doğruydu ama Meireles-Webo değişikliği son derece yanlıştı,takım o zamana kadar efsane futbol oynuyordu,illaki gol gelecekti,Webo'yu oyuna alınca da geldi evet ama oyun üstünlüğümüz azaldı o dakikadan sonra,orta saha hakimiyetimiz ortadan kalktı,çünkü orta saha kalmadı takımda,neyseki bir şekilde kazandık ama vur deyince de öldürdü İsmail Kartal bugün

Ama özellikle 2-3 haftadır genel olarak çok doğru işler yapıyor,takım da tempoyu arttırmış durumda,böyle devam edersek rakiplerin işi çok zor.