Eczacıbaşı galibiyeti bizi hiç yanıltmamalı,Eczacıbaşı'nda pasöre benzeyen bir oyuncu yoktu,berbat paslar attı,çok iyi servis atmamalarına rağmen 2. ve 3. setlerde çok kötü görüntüler verdik,biraz önce Eczacıbaşı-Beşiktaş maçını izledim,Beşiktaş bile bizim kadar servis karşılama hatası yapmıyor.
Karşımızda bu sefer Türk oyuncuları çok çok iyi olan bir takım olacak,avrupada anlarım ama Türkiye'de asıl rakibimizin asla Eczacıbaşı olacağını düşünmüyorum,asıl rakip şu Türk oyuncu kadrosunu koruduğu sürece her zaman Vakıfbank olacaktır.Diğer maçlardaki hatalar devam ederse 1 set bile zor alırız,Kristin'in iyi manşet alması gerekiyor,Merve'nin sahada varlığı yokluğu belli değil sezon başından beri,savunmada hiç doğru yerde durmuyor,sürekli ya 1 adım ileride ya 1 adım geride,zaten maç başına çok fazla servis karşılamıyor ama karşıladığında hata yapmaması gerekiyor,ne zaman etkili servis atan olsa topu direk yere düşürdü bu sene kaç kere,direk sayı verdi rakibe.
Bana göre bizim açımızdan bu maçın kritik noktası Merve ve Kristin'in vereceği performans.Geçmiş maçlardaki gibi oynarlarsa hiç şansımız yok,3-0 veya 3-1 kaybederiz, ama iyi oynarlarsa hiç belli olmaz her türlü sonuca açık bir maç olur.Tabi rakipte Sheila gibi tutturduğunda inanılmaz servis atan bir oyuncu var,onun servisleri ve bizim servis karşılamamız birleşince biraz korkuyorum.Neyse,çok fazla beklemesem de inşallah kazanırız,kaybedersek de 2 set alsak fena olmaz.Takıma başarılar.