Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 241203 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
4 set seyısı çevirdik:24-24

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
5 set sayısı çevirdik:26-25 öndeyiz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set Fenerbahçe Grundig 27-25 Galatasaray Daikin
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
3-0...
Kim mac icinde aktif dinlenme yaptı:)
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 20:05:12 Gönderen: ilkerz »
En son umutlar ölür !

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
7-1'lik seri ile muhteşem bir final yaptık.27-25 kazandık.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Kim, oyundan hayli dustukten sonra, son kisimda gelen seri ile birlikte muthis bir performans ortaya koydu.  Bu arada Elif'in paslari cok kotu ama servislerinin bu macta yarattigi farki da es gecmemek lazim. 

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
galibiyetten ziyade oyun istekleri için tebrik etmek lazım takımı
maç sonu örnek bir takım karakteri ve KIM vardı :)
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı hatai

• Üye
3-0 kazandık son set 27-25. Ah Kim şunu setin ortalarında yapsan da bizi krize sokmasanız daha güzel olurdu ya.Maç için söylenecek güzel şeyler var: Dicle , Polen güzel oynadı. Böyle genç,yerli,yedek artık ne derseniz oyuncuların etkili olduğu önemli bir maçı kazanmak gerçekten güzel. Bir de maçın kötü yanı var: Maç içinde sürekli iniş çıkışlar yaşıyoruz. Bu kadar uzun seriler vermek bize yakışmıyor.

Neyse 3 puan aldık. Bir maçımız eksikmiş. Onu da kazanırsa lideriz.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Sonunun böyle olması daha güzel oldu.Koyduk mu???
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 22:30:47 Gönderen: Utkan Şahin »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Takımın kırılgan yapısı halen devam ediyor. Bugün iyi oynadık aslında çok daha farklı olmalıydı. Ama özellikle 3. sette 20-24 ten muhteşem bir geri dönüş yaptık ki benim diyen takım yapamaz, helal olsun özellikle Kim o bölümün kahramanıydı. Maçın en iyilerinin 2 yerli oyuncumuz olması benim açımdan başka keyifti. :)
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 20:14:08 Gönderen: akarship »

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
Bu maçı kazanmak elbette çok güzel. Takımı tebrik ederim. 1 maç eksiğimizle ligin de gizli lideri olduk.

Fakat bugün iki maçı da seyrettikten sonra üzülerek söylemek gerekir ki bizim bu oyunla şu Vakıf'tan ve Eczacı'dan set almamız bile büyük başarı. Bugün Elif Bosetti'yi hiç kullanamadı. O Bosetti ki haftaiçi 5 ay aradan sonra çıktığı ilk maçta aldığı 16 sayı ile haftanın MVP'si oldu. Leo ile Lucia arasındaki uyumu henüz Elif ile göremiyoruz. Ve maalesef ligde Elif ile oynamak zorundayız. Umarım bir an önce birbirlerine alışırlar. Çünkü şampiyonluk yolunda Bosetti'nin performansı belirleyici olacak.

Bir not da Barbolini için. Bu adamı karakter olarak çok severim ama hocalık sıfır. Milli takımı nasıl emanet ediyoruz anlamıyorum. Bugün son sette durum 22-18 GS lehine ve oyunu da domine ediyorlar, rahatlıkla seti alacaklar, tuttu Meijner yerine Bihter'i aldı, takımı bozdu, tamam dedim müdahale etti, şimdi oyun bize döner. Ne mutlu ki kehanetim tuttu. Oyuna hiçbir katkısı olmayan, aksine zararı olan bir hoca. Her ne kadar nefret etsem de bari artık Guidetti'yi getirsinler de milli takım da açılsın biraz. Nasıl olsa Vakıfbank milli takımı olarak sahaya çıkıyoruz, başına da Vakıf'ın baş ve yardımcı antrenörleri gelsin. Maçlarda da Vakıfbank marşı çaldı mı tamamdır.

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
Takımın kırılgan yapısı halen devam ediyor. Bugün iyi oynadık aslında çok daha farklı olmalıydı. Ama özellikle 3. sette 20-24 ten muhteşem bir geri dönüş yaptık ki benim diyen takım yapamaz, helal olsun özellikle Kim o bölümün kahramanıydı. Maçın en iyilerinin 2 yerli oyuncumuz olması benim açımdan başka keyifti. :)

Geri dönüşü biz yapmadık, yukarıda yazdığım şekilde Barbolini yaptırdı. Sezon başında Vakıf'a 23-16'dan 23-25 kaybettiğimiz seti de unutmayalım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
3-0 kazandık ama daha da kolay bir maç bekliyordum.İlk sette 17-16'ya kadar koparamadık, diğer setlerde de 5'er sayı geriden geldik.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 23:25:54 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
En çok Diclenin formuna sevindim. Elif'in Bosetti'yi unutması ise en negatif yöndü.
3-0 güzel sonuç. Yalnız gs'ye köy takımı muamelesi de yapmayalım bence. Netice de eczacıdan set aldılar, vakıf'a ise son iki seti 29-27, 31-29 verdiler. Hatta hatırladığım epey geriden gelip almıştı vakıf setleri.

İlk yarıda da eczacı vakıf maçından sonra biz bu takımlardan set alamayız deniyordu. Eczacı'yı çok rahat 3 puanla geçecekken maç içindeki konsantrasyon kaybı ile puan verdik. Vakıf'a ise Abo'nun olağanüstü, süper, hiper zekası sayesinde takımda 3 yerli orta varken sahaya Bauer'i sürüp smaçörde bizi Meliha'ya mahkum etmesiyle 3-1 yenilmiştik.

Biz bu iki takımı da yeneriz, yeterki söyleye söyleye dilimde tüy biten şu sahaya süreceği yabancıları 3 smaçör seçip öyle başlasın maçlara.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Ya bilet olayi tam bir rezillikti maci bir kenara birakacak olursak. Önce arkadasimla stada gittik, orada biletlerin biletixlerden satildigini soylediler. Daha sonra biletixe sorduk. Kadin dedi ki biz satmiyoruz. En sonunda Burhan Felek'e gittik. Bilet satisinin 17.30da baslayacagini soylediler. Yaklasik 1 saat orada sirada bekledik. Gorevli sadece ailelerin, cocuklarin ve kadinlarin bilet alabilecegini soyledi giremedik maca. Daha sonra anadolu gfb uyeleri geldi. Onlarin biletleri vardi belli ki onceden yonetim tarafindan verilmis. Onlar da rahatca girdi. Sonra en sonunda sanirik liderleriydi bileti olmayan var mi diye bagirdi ve bileti aldik bedavaya. Bizim parayla giremedigimiz maca onlar bedava biletlerle giriyorlar. Demek ki 'her yer aziz her yer yildirim' diye  bagirmak gerekiyor maclara girebilmek icin.