Bu maçı kazanmak elbette çok güzel. Takımı tebrik ederim. 1 maç eksiğimizle ligin de gizli lideri olduk.
Fakat bugün iki maçı da seyrettikten sonra üzülerek söylemek gerekir ki bizim bu oyunla şu Vakıf'tan ve Eczacı'dan set almamız bile büyük başarı. Bugün Elif Bosetti'yi hiç kullanamadı. O Bosetti ki haftaiçi 5 ay aradan sonra çıktığı ilk maçta aldığı 16 sayı ile haftanın MVP'si oldu. Leo ile Lucia arasındaki uyumu henüz Elif ile göremiyoruz. Ve maalesef ligde Elif ile oynamak zorundayız. Umarım bir an önce birbirlerine alışırlar. Çünkü şampiyonluk yolunda Bosetti'nin performansı belirleyici olacak.
Bir not da Barbolini için. Bu adamı karakter olarak çok severim ama hocalık sıfır. Milli takımı nasıl emanet ediyoruz anlamıyorum. Bugün son sette durum 22-18 GS lehine ve oyunu da domine ediyorlar, rahatlıkla seti alacaklar, tuttu Meijner yerine Bihter'i aldı, takımı bozdu, tamam dedim müdahale etti, şimdi oyun bize döner. Ne mutlu ki kehanetim tuttu. Oyuna hiçbir katkısı olmayan, aksine zararı olan bir hoca. Her ne kadar nefret etsem de bari artık Guidetti'yi getirsinler de milli takım da açılsın biraz. Nasıl olsa Vakıfbank milli takımı olarak sahaya çıkıyoruz, başına da Vakıf'ın baş ve yardımcı antrenörleri gelsin. Maçlarda da Vakıfbank marşı çaldı mı tamamdır.