Haklısın abi Bosetti blok autları her maç yapabilen bir oyuncu. Ama Vakıfbank karşısında bu derece beklemiyordum. Guidetti de beklemiyordu bence. Her blok auttan sonra çıldırdı.
Montano konusunda da üzülerek söylüyorum ki , maalesef haklısın. Bir türlü o aptalca hatalarını frenleyemiyor.
Birde Rasic çok özel bir oyuncu. Kol hızı alışılmışın üzerinde. Bu da rakip defansı baya zorluyor. Cannes sisteminin temel parçası oydu. Hangi takıma giderse gitsin o takım sisteminin en önemli parçalarından biri olur. Eski yazılarımda bize gelmesini istemiştim ama Vakıf kaptı.
Cem abi senden isteğimdir
Ya sen ya da bu işi yapabileceğine inandığın biri Abbondanza'ya , Stevanovic ismini fısıldasın. Bu transfer olmalı abi 
Bosetti ' de bir NAti havası hissediyormusun ?
misal 2ni sette bir plase attı zor bir pozisyonda idi ama havada baktı arka sol taraftaki boşluğu gördü ve eli ile güzelce oraya topu itekledi. çok hoşuma gitti , Logan daha komple bir oyuncuydu tartışmam ama Bosetti bayağı bir teknik oyuncu. bu kadar teknik oyuncu olduğunu düşünmemiştim. İtalta alt yapısı böyle birşey demek ki
Rasiç özel oyuncu çirkin ama güçlü

bir konuda fikir telaki etmek istiyorum , çok iyi hücum ediyordu Cannes'da iken ama hücum stratejisinde öncelik tek ayak üzerineydi sanki ama burada Gui ( NAz ı sıvamıyorum ) onun bayağ bir ortadan smaç yaptırarak kullanıyor. tabi bu rakip takımın blok tutma dengesi için çok önemli bir durum..1.86 lık bir pasöre göre ortayı iyi kullanması önemli bir özellik..
ben çok severim ama Naz a hep kızarım , 4 numara pozisyonunda oynayan oyuncuya ( çapraz da olur smaçör de olur ) benim istediğim seviyede pas atamıyor, bu konuda yıllardır yavaş ilerliyor. Sokolova bunun sıkıntısını bizdeyken çok çekmişti. Anten ile smaçör vurma mesafesini ayarlamak zorunda , smaçörü rakip bloğun kucağına bırakmamalı ( bizim maçlar ve cl deki maçlarda berbat oynasın rezil olsun

)
son olarak bence bayan voleybol şubesinde işler ''prensip '' olarak iyi gidiyor. hamleler bakış açısı vs vs bu konularda şubeye güveniyorum be dostum...
bizim taraftar zor taraftar daha iyi daha tecrübeli oyuncuların gelmesinden yanayım. genç kızları yer bitiririz