Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 741810 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: NBA
« Yanıtla #1950 : 20 Haziran 2016, 19:46:00 »
Katılmıyorum. LeBron Kyrie olmasa da bu seviyelere çıkan daha önce çıkmış bir oyuncu. Ama LeBron olmadan Kyrie bunu başarabilecek bir oyuncu henüz değil. Gelecekte olabilir belki ama şüphelerim var.
kyrie olmasadan kastım kadroda olmaması değil seri başlamadan önce kyrieden böyle bir oyun bekleyen olduğunu zannetmiyorum verdiği ekstra katkının büyük önemi var herkes lebrondan bahsediyor ama kyrieden pek söz edilmiyor

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #1951 : 20 Haziran 2016, 19:53:32 »
Tarihin en unutulmaz şampiyonluğu diyemeyiz ama unutulmaz bir şampiyonluk olduğu kesin. Bir final serisini bu kadar açık ara MVP olarak hakeden bir başka isim uzun zamandır olmamıştı. Neredeyse tüm bireysel istatistiklerde lider olarak 3-1'den hem de 2 maçı deplasmanda olmak üzere 4-3 seriyi kazanmaları Lebron'un tarihin en büyük oyuncuları listesindeki yerini de fazlasıyla sağlamlaştırdı. Irving olmasaydı şu olmasaydı bu olmasaydı demeye gerek yok. Jordan'ın yanında da Pipen vardı, Thomas'ın yanında Dumars vardı. Shaq'ın yanında Kobe vardı. Kobe'nin yanında Gasol vardı vs vs.  Asıl soru geçen seneki final serisinde Irving sakatlanmasaydı ne olurdu, Golden State şampiyon olabilir miydi sorusu?

Golden State'in asla ama asla bir Chicago ile kıyaslanmasının mümkün olmadığını belirtmiştim. Ne takım olarak o dönemki Chicago ile ne de Curry'nin Jordan ile kıyaslanması basketbola ihanet olur. Elbette tarih şu anda 73 galibiyeti yazacak ama 82 maçta 9 mağlubiyet alarak rekor kıran bir takımın play offlarda sadece 24 maçta 9 mağlubiyet almalarını, 3-1'den iki maçı kendi saha ve seyircileri önünde vererek şampiyon olamadıklarını da yazacak. 2 yıldır finallerde mental olarak yok olan Curry de bu gidişle 3lük rekorları ile anılan bir oyuncu olmaya devam edecek.

Seri boyunca yazmadım ama Fenerbahçe'den sonra Cleveland'ın şampiyon olması sezonun basketbol adına çifte kupa ile bitmesi demek oldu benim için. İyi oldu, güzel oldu ve gecenin bir yarısı uykusuz kalmama da fazlasıyla değdi.
yukarıda arkadaşa da söylediğim gibi hiç kimse tek başına şampiyon olamaz zaten yanında illa ki başka yıldızlar olması lazım ben kyrie nin sıkıntılı anlarda verdiği büyük katkı olmasaydı anlamında söyledim maçın son dakikasında attığı üçlük gibi bu sadece ufak bir örnek takım sıkıştığında defalarca kez devreye girdi.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1952 : 20 Haziran 2016, 21:55:43 »
Genel olarak Lebron'dan hazzetmeyen benim gibiler bile Cavs'ın müthiş geri dönüşünden ve Lebron'un dominasyonundan keyif almıştır. Çok uzun bir zaman sonra dün geceki maçı canlı izledim, tarihe tanıklık ettim, müthişti.

Drafta gelince; videolarından izlediğim kadarıyla beni en çok heyecanlandıran isim Ingram, bence 1. seçilmesi gerekir ama Lakers'a gitmesini tercih ederim.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1953 : 21 Haziran 2016, 19:38:02 »
Denzel Valentine sakatlanmış ve ciddi bir sakatlık oldugu ihtimallari yüksek.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1954 : 22 Haziran 2016, 07:35:59 »
Denzel Valentine sakatlanmış ve ciddi bir sakatlık oldugu ihtimallari yüksek.

Kesinlikle benim nazarım değmiştir. Birisine maşallah demeye korkar oldum. :(

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #1955 : 22 Haziran 2016, 18:43:05 »
Kesinlikle benim nazarım değmiştir. Birisine maşallah demeye korkar oldum. :(
hakan abi sen ncaa takip ediyorsun lakers için ingram mı yoksa Simmons mı daha iyi olur hangisi daha potansiyelli

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1956 : 22 Haziran 2016, 18:56:23 »
Simmons'ın sadece bir maçını izledim. Hield'in Oklahoma'sı ile oynadığı nefes kesen bir maç... Hield o maçı müthis oynamıştı. Simmons' da iyiydi. Ama Ingram'ın nereden baksan beş altı maçını izledim. Kıyas yapamam ama Ingram izlemeye değer bir oyuncu... 

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #1957 : 22 Haziran 2016, 20:11:37 »
Simmons'ın sadece bir maçını izledim. Hield'in Oklahoma'sı ile oynadığı nefes kesen bir maç... Hield o maçı müthis oynamıştı. Simmons' da iyiydi. Ama Ingram'ın nereden baksan beş altı maçını izledim. Kıyas yapamam ama Ingram izlemeye değer bir oyuncu... 
teşekkürler abi cevap için

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #1958 : 22 Haziran 2016, 22:27:25 »
D.Rose, Knicks e takas edilmiş :-\

"Bulls ve Knicks arasında gerçekleşecek olan takas şu şekilde: Chicago Bulls; Robin Lopez, Jerian Grant ve Jose Calderon’u kadrosuna katarken New York Knicks ise Derrick Rose, Justin Holiday ve 2017 Draft’larından ikinci tur seçim hakkı alacak."

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1959 : 22 Haziran 2016, 22:36:54 »
Calderonu gorunce istemsizce guldum :D
Bu arada bence hayirli oldu Rose icin.
Cimri Bulls yonetiminden bir halt olmaz.melo falan seneye kovalabilirler belki.
Horfordu Detroit,Lakers istiyormus.
Detroitin yerinde olsaydim Drummondun yerine direk Horfordu kapardim
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1960 : 24 Haziran 2016, 19:15:56 »
Gece draft vardı.

1. Ben Simmons (Philedelphia 76'ers)
2. Brandon Ingram (Los Angeles Lakers)
...
6. Buddy Hield (New Orleans Pelicans)
7. Jamal Murry (Denver Nugets)
...
14. DENZEL VALENTINE (Chicago Bulls)
...
26. Furkan KORKMAZ (Phildelephia 76'ers)

Denzel Valentine ve Hield'i geçtiğimiz NCAA sezonunda izlemekten çok keyif almıştım. Özellikle Chicago ve New Orleans maçlarına bu sezon ayrı bir ilgi göstereceğim. Umarım süre alırlar.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1961 : 24 Haziran 2016, 21:46:33 »
Pelikans ve Nuggets kazancli cikti.
Detroit istedigin yapan takimlar arasinda.
Kings ve Boston icin felaket bir draft oldu,herhalde en son bunu ister bir fan bence.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1962 : 24 Haziran 2016, 21:56:46 »
Thunder magici soymuş resmen

SM-A710F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1963 : 25 Haziran 2016, 12:05:00 »
Yaptığımız seçimleri hiç ama hiç anlamadım. Umarım hayırlısı olur.

Hakan abi, Jaylen Brown'ın maçını izledin mi hiç?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #1964 : 25 Haziran 2016, 13:43:59 »
Furkan icin ne dusunuyorsunuz? Bu yil sure alir mi yoksa d-league'de mi takilir ?
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 13:44:13 Gönderen: bugra »