Gönderen Konu: Aziz Yıldırım  (Okunma sayısı 111908 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
O bahsettiğiniz 500 bin kişinin içinde ben de vardım. Bu cümleyi artık gönül rahatlığıyla 499.999 olarak güncelleyebilirsiniz. Hayatımın hiçbir döneminde Aziz Yıldırım için bir eyleme katılmadım. Hayatımın geri kalanında da katılmayı düşünmüyorum.

Bu arada kupadan elenmemize sebep olan da şampiyonluğu galatasaray'a kaptıran da bizzat Aziz Yıldırım'dır. Takımı sen kuruyorsan, hocayı sen gönderiyorsan, taktiği sen veriyorsan suçlu İsmail Kartal da değil o çok sevdiğin uğruna şampiyon hocayı kovduğun oyuncular da değil.

Daha önce de dediğim gibi "Kişiler ve kulüpler ayrılamaz, ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım." cümlesini Fenerbahçe kongresinde kuran Fenerbahçe başkanı benim en büyük utancımdır. Eğer bu utancı kendisi duymuyorsa onun adına da utanıyorum.

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2005
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Abi iyi akşamlar, gerçekten 25 milyon taraftarın çoğunluğunun Aziz Yıldırım'ı desteklediğini mi düşünüyorsun? Bana sorarsanız başkanlık seçimi kongre üyeleriyle değil de 25 milyon taraftarla yapılsa Aziz Yıldırım %5 oy alamaz şu anda.

3 Temmuz sürecine gelince Fenerbahçe'nin değil Aziz Yıldırım'ın siyasete çekilmek istendiğini düşünüyorum. Fenerbahçe'yi siyasetin içine çeken bizzat Aziz Yıldırım'ın kendisidir.

Aziz Yıldırım'a gelince kendisine karşı zaten hiçbir zaman sevgim yoktu ama Fenerbahçe Başkanı olduğu için büyük bir saygım vardı. 3 Temmuz'dan sonra yapılan kongrede; "Kişiler ve kulüpler ayrılamaz, ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım." diyip Fenerbahçe'yi de bu pisliğin içine çektikten sonra kendisine bir parça dahi saygım kalmamıştır.

Evet hala Aziz Başkanın arkasında çoğunluğun olduğuna inanıyorum.İşin kötüsü Aziz Başkanda bunu bildiği için fevri hareketler yapıyor.Aziz Başkanda Ak kaşık değil.
Avrupa kupalarında Fenerbahçe ceza alsın diye ugraşanlar,Fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarında protesto edenler,Şike sürecinde 3 temmuz kumpasında bulunan Devlet,cemaat,Basın,GS,Trabzon ve fENERBAHÇE Muhalifleri yer alırken  onlara karşı tek yürek olmamız gerekirken onların yanında yer alan fb li olduklarını söyliyen taratarlara nedemeli.işte çogunluk Fenerbahçeye zarar verenleri görüyor ,ama çoğunluk Aziz Başkanıda bunlar gibi zarar verdiğini görürse bir dakika yönetimde tutmazlar.
Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım demedi ben yattıysam fenerbahçe için yattım yine yatarım dedi.Bu bir komploydu fenerbahçenin 3 temmuz süreciyle ilgili bir çok bilgide elimizde var.
Devlet ;
Fenerbahçe siyasetin içine çekilmeye çalışılıyor.Zaman zaman Fenerbahçe içindede buna alet olanlar yok değil.Bazıları sadece rant için karşı tarafta yer alırken bazılarıda  parti olarak karşı taraftar yer almaya devam ediyorlar.Fenerbahçe’ye yapılan saldırıları görmezden geliyorlar.en ufak bir kötü sonuçta Aziz Başkanı yıpratmaya çalışıyorlar.siyasetin en son hamleside HÜKÜMET'TEN FENER'E TAM SAHA PRES, Kenan Evren Lisesi arazisine karşılık kulüpten 3 okul ve 1 spor salonu talep eden MEB, isteklerinin karşılanmasına rağmen bununla kalmayıp 345 milyon lira daha talep etti., TOPUK YAYLASI’NA YIKIM, Fenerbahçe'yle ihtilaflı olan bakanlık, Pendik'teki arazinin belediye tarafından Sarı Lacivertlilere verilmesine engel oldu, 2015-16 eğitim öğretim yılına yetişmesi hedeflenen ve ilk aşamada 3 fakülteden oluşacak olan Fenerbahçe Üniversitesi YÖK'ten henüz onay alamadı, Kulüp, Kayışdağı'ndaki Fenerbahçe Koleji'nde işgalci durumuna düşürüldü, Kanarya geçen sezon sonunda Türk Telekom'un çekilmesiyle sponsorsuz kaldı., Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de Fenerbahçeli bir taraftarın Kenan Evren arazini sorması üzerine sert sözler kullandı: “3 okul ve bir spor salonu yaptılar. Toplam tutarı 18 milyon lira,Özellikle Fenerbahçe Taraftarı içindeki parti yanlıları artık gözünü açması gerekmiyormu?
Federasyon ;
Devlet güdümlü Federasyon da Fenerbahçe’ye saldırılarına devam ediyor.Pasolig uygulamasıyla herkesi fişlemek isteyen federasyon önce seyircilerin statlara gelmesini engelledi. şimdide Fenerbahçe’ye ceza üstüne ceza yagdırdı,Özellikle son günlerde bir kişide bağırsa 10 kişide bağırsa Pasolig uygulamasına göre hareket etmeleri gerekirken hemen hemen hermaç Türbün cezası ve yöneticilere sürekli ceza verilmeye devam ettiler.Birde alay eder gibi lig bitmesine yakın açıklama yapan yetkili ‘’Bundan sonra Türbün cezası yerine kim yaptıysa ona ceza verilmeli’’ dedi.Bu uygulama sadece Fenerbahçe’ye yapılmasaydı şuan her takım defalarca cezalar alırdı.Trabzon beklide kendi sahasında hiç oynayamazdı.Galatasaray ceza almadığı gibi üstüne hep kollandı.Ve Fenerbahçe’nin arayı açması engellendi.
Hakemler ;
Hakemler lig başladığından bu yana Galatasaray’ı kolladılar.Fenerbahçeli oyunculara tavırları,oyunu taraflı yönetmeleri,her takıma güç verdi.Bırakın Fenerbahçe’li insanları değer takımlardanda tepkiler aldılar.Örneğin Kaya Çilingiroğlu Gençlerbirliği maçından sonra ‘’Türkiyede Melo kollanılıyormu?Melo’ya kırmızı kart verilmeyecek diye bir kuralmı var?Kaç maçtır dikkat ediyorum Melonun tavır ve hareketleri kart gerektirirken neden sarı kart bile verilmemeye gayret ediliyor?’’ evet maalesef konu Emre Volkan olduğu zaman sarıkartlar ve kırmızı kartlar ve men’ler havada uçuşuyor. sadece Futbolda değil diğer branşlardada Hakemler Fenerbahçe düşmanlığına devam etti.Vakıfbank,Halkbank,Ziraatbankası devlet bankası olduğu yetmezmiş gibi birde hakemler tarafından devamlı korundu,kollandı.Bayan ve Erkek Basketbolunda verilen kararlar,Kürekte yarışlara çok geç gelen Galatasaray’lı kürekçilerinin elenmesi gerekirken orda yapılan bir sürü kural hatası uygulamaya sokulmadı.Enson ki Veleybol da bizim yenmemize rağmen,Fenerbahçe Vakıfbank maçları incelensin.Yinede biz ne diyoruz hakemlere ragmen herdalda her branşta yenelim.
Lig Takımları ;
Federasyonla eylem birliği yapan diğer takımlar İlhan Cavcav’ın önderliğinde devamlı Fenerbahçe’ye karşı saldırılarına devam ediyorlar.Aziz Başkanın veya yöneticilerin her açıklamasına karşın cezalar havada uçarken İlhan Cavcav’ın hakaretleri görülmezden geliniyor.Takımlar Galatasaray’a karşı oynarken farklı Fenerbahçe’ye karşı oynarken ölümüne oynamaya devam ediyorlar.İlhan Cavcav Gençlerbirliği maçı öncesinde ben Galatasaray’lıyım tabiî ki onun şampiyon olmasını isterim açıklaması gündeme hiç getirilmedi.Ceza almadı.sonuçta Gençlerbirliği Fenerbahçe’le berabere kalırken aynı gençlerbirliği Galatasaray karşısında hiç oynamadı.Gençlerbirliği ni böyle oynarken hiç gören varmı.senelerin en kötü en ataksız,en tepkisiz,bir takımı yediği gol cabası…Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan’ın, Galatasaraylı Wesley Sneijder’den yediği gol dünya medyasında da gündem oldu. Hollanda'da şok anket: Sneijder'in golü şike mi, değil mi? son saniyelerdeki % de 100 golluk posizyonun atılmamasıda kafaları iyice karıştırdı.Şike şike diye ortalığı yıkanlar son maçları neden mercek altına almıyorlar.
Bu macta şike yok dıyenın tff nınde futbolunda Allah belasını versin.. utandım Türkiyede futbol oynadıgıma..!!
—   Bilal Niyaz (@NiyazBilal93) 16 Mayıs 2015
—   
.Tek tek takımları incelemeyelim sadece son maçlardaki Kayseri Erciyes Sporun Son maçlarda Çaykurdan 3,Bursaspor’dan 3,Galatasaraydan 3, Sivas’dan3,Gençlerbirliğinden 4,Beşiktaştan 5 yerken ,Fenerbahçe’yle oynarken ölümüne maç yapmaları ve maç sonrasındaki demeçleri çok düşündürücüydü.Sizin düşmenizi Fenerbahçe değil ama kolladığınız takımlarla yaptığınız maç sonuçları neden oldu.Fenerbahçe Transfer yapmazken Galatasaray genç yaşlı demeden bir sürü transfer yapıp bunları diğer takımlara sözde pissinler diye dağıtıyor, Gs ligde her takıma eski yeni topcularını kiralık dağıtıyor zor maçlarda puan gerekirse onların katkıları ile maçlar alınıyor, ama önemlisi sadece kendi maçlarında değil Fenerbahçenin maçlarındada kaleci ve oyuncular GS'ye çalışıyor.En son örneği Kayseri Erciyes'in kalecisi Gökhan'ın GS ile anlaştığını biliyoruz.FB maçında nasıl oynadığı ortada,ve maç sonucunda verdiği demej ortada bu haftada kendi sahasında Başakşehire yenildiler ve bu konuda alenen dönen dolaplar kimse tarafından görülmüyor veya yazıya dökülmüyor..Fenerbahçe’ye karşı yapılan güç birliği sadece Bu sene değil devamlı tekrarlanılıyor,Denizli,Trabzon,Bursa maçlarını kimse unutmadı.
Basın;
Basın devamlı Fenerbahçe karşıtı yazılarına devam etti.Her maç sonrası Fenerbahçe’nin hedef takımı yapılmasında büyük rol oynadı.Devamlı Galatasaray’ın arkasında oldu.Fenerbahçe’nin gidşatına engel olamayanlar Trabzon’dak silahlı saldırıya ve sonrasında gelen saldırılara ve en son Emre’ye yapılan saldırılara neden oldular.Bu konuda ne Devlet,Ne federasyon bir şey yapmadı.Enson Mersin’de Basın pasolig yerel gazetede Tam sayfa silahlı bir futbolcu resmi altında hedeftede Emre belezoglu’nun resminide hedef tahtası yaparak büyük ayıba örnek oldular.Bu konuda yine ses çıkmadı.Basın tarafından tüm Fenerbahçeli oyuncular hedef tahtası olurken özellikle Melo ve Galatasaray’lı tüm oyuncular kollanmaya devam edildi.Basın sadece Futbolda değil diğer branşlardada Fenerbahçe düşmanlığına devam etti.Vakıfbank,Halkbank,Ziraatbankası devlet bankası olduğu yetmezmiş gibi birde basın tarafından devamlı korundu,kollandı.Basının taraflı olduğunun en büyük kanıtı lig başladığında Fenerbahçe 1-0 gibi sonuçları çok alınca basının devamlı küçümsemesi,’’butakım zorlanarak gidiyor,butakım oynamıyor,şansla galip geliyor’’ derken,liglerin bitme arifesinde Galatasaray herkesin yardımıyla son maçlarında 1-0 gibi sonuçlarla maçları kurtarıyor.Basın diyorki ‘’bizce çok normal,şampiyonluğa giderken iyi futbol beklemek hayal olur.Galatasaray en dogrusunu yapıyor emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor.’’ Derse siz ne düşünürsünüz?

Beşiktaş’ın mutlaka konyaspor engelini aşmaları lazım.yoksa liğde şampiyonluk umudu kalmıyan bir Bjk’nin Galatasaray karşısında ne yapacağı hiç belli olmaz..Artı lig şampiyonluğunda iddası olmayan bir BJK’nin GS ile FB arasında nasıl bir tercih yapacağıda soru işaretidir.Aslında bu durumlara düşmemizin nedenlerinden biride bu takıma çok güvenmemiz ve Salih’i,Baroni’yi Stoch’u yollamışken hiç Transfer yapmamız.Üstüne İsmail hocanında tecrübe eksikliği ve maçlar anında verdiği yanlış kararlar,futbolcuların özellikle Trabzon saldırısından sonraki düşüşe engel alamadık.Taraflarda Fenerbahçe’ye tam sahip çıkmadı.Her dalda her branşta yalnız bıraktı.Enson ki kayseri maçında full olsaydı belikide maçı çevirebilirlerdi.Galatasaray’lı taraftarlar Gençlerbirliği maçınde tıka basa doldurdu .Kimse kusura bakmasın.Devlette,Federasyonda,Hakemlerde,17 Takımda,Basında ne kadar taraflı davranırlarsa davransınlar,Transfer yapmıyan ,Tecrübesiz Hocayı Başa getiren,ve olaylar karşısında gelişmeleri iyi süzemeyen ve iyi yönetemiyen Yönetimde,Fenerbahçe Taraftarıda,Oyuncularıda,İsmail hocasıda sınıfta kalmayı hak etmişlerdir. (https://twitter.com/Ahadeli)• 

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2005
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
o konuşmaların tamamaını izlemenizi öneririm.koskoca konuşmadan bir kelimenin çıkarılıp sunulması nekadar doğrudur.Fenerbahçeli hiç bir kimse şike yi kabul etmiyor çünkü biz şike yapmadık yapanlar bu senede çatır çatır yapıyorlar.

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
eğer Fenerbahce aziz'in azacık umrunda olsaydı arenadakı gs maçından sonra "haddimizi bilerek oynadık" diyen vasıfsızın kıçına tekmeyi basardı.
55 yaş yazılmış profilinizde , eski dönemleri iyi bilirsiniz , bizim haddimiz nedir ne değildir benden iyi bilirsiniz her halde ..böyle bir çapsızı o maçın ardından kovmayan adama saygım olmaz.
bursa maçında 2-0 gerideyiz td olacak o mahlukat hasan aliyi alıyor meiereles yerine, ben maç bitimini beklemeden kovardım onu.

dediğiniz gibi aziz sadece 1 milyon üye kenan evren falan uğraştı bu sene , gs 3 başkan 2 td değişti ama şampiyon olacaklar.

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
o konuşmaların tamamaını izlemenizi öneririm.koskoca konuşmadan bir kelimenin çıkarılıp sunulması nekadar doğrudur.Fenerbahçeli hiç bir kimse şike yi kabul etmiyor çünkü biz şike yapmadık yapanlar bu senede çatır çatır yapıyorlar.

abi daha iki dakika önce öyle demedi yazdın , arkadaş video'lu kanıt koydu , şimdi de açıklamanın tamamını izle diyorsun.
neyse iyi geceler ne kadar konuşsak boş , siz desteklemeye devam edin.

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
Abi bu konuşmayı canlı izledim ben ve gördüğüm tek şey Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kalkan olarak kullanması. Bu sözleri söyleyen ve bu sözleri alkışlayan kişiler benim için haindir. Ha bu onların umrunda mıdır? Sanmıyorum. Zaten yıllardır yönetim kurulu taraftarı hiç umursamadı.

Anladığım kadarıyla siz Aziz Yıldırım'ı savunacaksınız ben de bunu kabul etmeyeceğim. İlerleyemedikten sonra da tartışmamızın lüzumu yok. İyi geceler abi.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 01:23:33 Gönderen: yusufkaleli »

Çevrimdışı smith jr

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 5113
  • Cinsiyet: Bay
    • gfburakkk
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #52 : 25 Mayıs 2015, 01:37:38 »
Aziz Yıldırım benim yıllardır adeta aşık olduğum adamdı  3 Temmuz zamanı onun için çok defa Ağladım Metris önünde Aziz Yıldırım baskılı tişörtümle sabahladığımı biliyorum o tişörtle hep gerine gerine gezdim bu kulübe çok çok şeyler kattı sayamayacağımız kadar çok yıldızlar amatör branşlardaki yükselme Ülker birleşmesi stad tesisler maddi olarak muhteşem bi yapı vs Denizli'de şampiyonluk kaybettik ona kızmadım çünkü şikeyi başka takım yaptı o yıl biz yapmadık şerefimizle ikinci olduk dedik Bursa'ya şampiyonluk kaybettik kızmadım sahadaki futbolcular 20 pozisyonu gol yapamadı Beşiktaş Bursa'ya açık açık maçı verdi biz şike yapmadık Aziz Başkan suçsuzdu.. 3 Temmuz olmasa eğer biz şu anda 5. Yıldızın peşindeydik ve diğer kulüpler neredeyse batmıştı ve Fenerbahçe Futbol Takımı şuanda Basketbolun Fenerbahçe Ülker'inden bile daha güçlüydü.. Sırf bu yüzden Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye bir kumpas ile çelme takıldı hiç unutmuyorum 2011 yılında şampiyon olmuştuk ve Federasyon Başkanlık seçimleri yakındı birden Aydınlar ve Lütfi vb maşalardan Oluşan ekip ortaya çıktı Aziz Yıldırım 'Ben bu tiyatroda yokum' dedi herşey o dönem belliydi. Amacı Fenerbahçe'yi durdurmak ve Aziz Yıldırım'ı Güçsüz bırakarak kulüp haklarını koruyamamasını sağlayarak Galatasaray'ın at koşturmasına zemin hazırlamak olan 3 Temmuz Tiyatrosu başladı ve amacına ulaştı derken takım gecen yıl tekrar ayağa kalktı ve 3 Temmuz öncesi olduğu gibi sadece tek bir şampiyonluk ve 4. Yıldız bundan sonraki belki 3 yılın daha hegemonyamızda geçmesinin habercisiydi.. Galatasaray'ın gelirleri kesilecekti batma noktasına gelecekti bununla Birlikte ŞL ve şampiyonluk gelirlerine ambargo koyan Fenerbahçe rüzgarı arkasına alacak bu kez durdurulamayacaktı.. Maalesef en kötü tersi olan senaryo cereyan etti
 İşte Aziz Yıldırım'ı istenmez kılan günler böylelikle başladı.. Öncelikle tribün bütünlüğünü kaybetmek oldu ilk hatası ardından bununla kalmadı..En büyük ihaneti kendi futbolcuları yaptı.. Ersun Yanal Takım'ı Nisan Ayında şampiyon yapmıştı ancak bu kolay olmamıştı Sow Emenike gibi futbolcuları antrenörlük becerisiyle Kazandı ve herkes çok istiyordu koşuyordu hırslı mücadeleci ataktı ve uzun yıllar sonra ilk defa Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynuyordu her takıma sahayı dar ediyordu şampiyonluk geldi ancak bazı futbolcuların bu durum işine gelmemişti: ÇOK ÇALIŞMAK.. Maddi ve manevi Hakkımı asla helal etmeyeceğim 5 Kişilik bir futbolcu durumu Ersun'un kuyusunu kazdı ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe tarihindeki en büyük hatayı ve kötülüğü yaptı Fenerbahçe'ye Ersun'u gönderdi ve yerine kuklasını getirdi artık futbolcular rahattı yatarak ceplerine giren parayı düşünüyorlardı sadece bunu başta Emenike olmak üzere çoğu futbolcudaki 1 yıllık gece ile gündüz kadar açık form düşüşüyle görmüştük aslında ve olanlar oldu şampiyonluk kaybedildi... Bir Fenerbahçe Başkanı'nın Galatasaray'ı adeta kendi elleriyle şampiyon yapması ve bu hataları asla kabul edilemez artık Bırakma zamanı ve yanında Bekir Emre Selçuk Volkan Topuz gibi Oyuncuları da götürmeli.. Şu tarihte Çoktan Kazanılmış 4. Yıldız'ın ve şampiyonluğun tadını çıkarmak vardı başkan yazık ettin ayıp ettin bizlere ve Fenerbahçe'ye.. Başarısızlık benim demiştin ama hiç sesin soluğun çıkmıyor şu Günlerde

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2005
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Evet zaten yaşımdan dolayı fenerbahçenin eski halini çok iyi hatırlıyorım.Ben Aziz Başkanın adamıda,yalakasıda,değilim.17 Senede Fenerbahçe nerden nereye gelmiş bunları çok iyi bilen biriyim.Statta çektiğimiz eziyetleri,sefillikleri ,takım içindeki guruplaşmaları,kavgaları,karaborsa biletleri,gören biri olduğumdan dolayı şimdi stata gidince nerden nereye gelmişiz diyorum.Fenerbahçe de bir çivi bile çakılmazken,paralı başkanların ve büyük gurupların oyuncağı olmuşken şimdi eskileri unutup yapılanları görmezden gelirsek buda yanlış değilmidir.Büyük kulüp demek hersene şampiyon olmak demekmidir.
 
*Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka büyüklüktür işte. Adı konamaz. İslam Çupi *
Tekrar söylüyorum,3 temmuz süreci bir kumpas dır.bunu Hakan şükür dahil bir çok kişi itiraf etmiştir.böyle olduğu halde fenerbahçe şike yapmıştır diyen taraftar kardeşlerimi kınıyorum.


http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/aziz-yildirim-dan-onemli-aciklamalar_86796
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 01:56:11 Gönderen: ahadeli »

(EREN)

  • Ziyaretçi
Başlık amacından sapmış ama son bir şey daha kaldı içimde yazamadan duramadım.

Rahmetli İslam Çupi o meşhur sözünü ; bazı şahsiyetler,  kendi başarısızlıklarının ve çapsızlıklarının üzerini örtmek için kılıf olarak kullanacaklarını bilse muhtemelen hiç söylemezdi.

Galatasaray 110 yıllık camia ama aktif olarak görev başında kalan ne teknik direktörü,ne başkanı ne de futbolcusu Aziz Yıldırım'ın gördüğü kadar galatasaray şampiyonluğunu görmedi. Bunu içinize sindirebiliyorsanız devam edin Aziz'i desteklemeye

Ama yok yıkılmayan kaleymiş,şuymuş buymuş, bu hamasetleriniz kimseyi kandırmıyor artık.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 02:17:41 Gönderen: (EREN) »

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #55 : 25 Mayıs 2015, 02:37:21 »
Yenilediği Yerler : Stad, Can Bartu Tesisler, Faruk ılgaz tesisleri , Başka Tesisimiz vsr mi ? Varsa onların yenilenmesi

Kendi Zamaninda yapılan klübe Kazandırilanlar :Topuk Yaylası, Samandıra, Ankara'daki otel (Tesisi var mı bilmiyorum ), Ülker Sports Arena, Kolejin Tapusu , Sporcular için evler  başka varmı htırlayamadım

şöyle düşününce fazlada birşey yapmamışmı ne ?

Yav abiciğim belki ben yanlış biliyorum eğer yanlış biliyorsam cehaletimi mazur gör ama bu bahsettiğin bütün tesisleri Aziz Bey cebinden mi ödedi acaba? Bu saydığın yerlerin hepsi senin benim paramla yapılmış yerler.

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #56 : 25 Mayıs 2015, 02:44:53 »
öncelikle AZİZ YILDIRIM cı degilim takımın başına AYKUT KOCAMANı getirdigi günde ALEXi gönderdigi günde ERSUN YANALı aldıgı günde misyonunu doldurdugunu gitmesi gerektigini söyleyen biriyim mesele başkan gidince kim gelecek mutlaka çok degerli dik duran el etek öpmeyen birilerinin yalakalıgını sözcülügünü emirerligini yapmayacak bu görevi layıkıyla yapacak isimler vardır kongre üyeleri arasında ama dışardan bakınca ALİ KOÇ harici kimseyi tanımıyoruz ALİ KOÇ gelecekse başımızın üstünde yeri var yok MAA, TAHİR KIRAN, ALİ ŞEN, HAMDİ AKINLAR zihniyetinde insanlara kalacagına AZİZ YILDIRIMın en kötü haline razıyım

kulübe zarar ettirdigim düşünülüyorsa evleri  kaca verdiysem aynı fiyattan geri alırım aradaki deger farkıda içine dedi daha dogrusu heryerde diyor, 



bende diyorum taraftarı ve tarihi sağlıyor FENERBAHÇEnin büyüklügünü 

ama bu grup taraftarmı kendi takımına başkanına taraftarına küfredip başarısız olması ceza alması için calışan hatta bir arkadaşlarının öldürülmesi olayını bile saptırarak yalan röportajlarla kulüp başkanına camur atmaya calışan karekterdeki kişiler taraftar tanımına girermi ?

Abi Aziz Yıldırımcı değilim demişsin ama yazdıklarından çıkardığım basbaya Aziz Yıldırımcısın. (Haklısın ya da haksızsın anlamında söylemiyorum)

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Evet zaten yaşımdan dolayı fenerbahçenin eski halini çok iyi hatırlıyorım.Ben Aziz Başkanın adamıda,yalakasıda,değilim.17 Senede Fenerbahçe nerden nereye gelmiş bunları çok iyi bilen biriyim.Statta çektiğimiz eziyetleri,sefillikleri ,takım içindeki guruplaşmaları,kavgaları,karaborsa biletleri,gören biri olduğumdan dolayı şimdi stata gidince nerden nereye gelmişiz diyorum.Fenerbahçe de bir çivi bile çakılmazken,paralı başkanların ve büyük gurupların oyuncağı olmuşken şimdi eskileri unutup yapılanları görmezden gelirsek buda yanlış değilmidir.Büyük kulüp demek hersene şampiyon olmak demekmidir.
 
*Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka büyüklüktür işte. Adı konamaz. İslam Çupi *
Tekrar söylüyorum,3 temmuz süreci bir kumpas dır.bunu Hakan şükür dahil bir çok kişi itiraf etmiştir.böyle olduğu halde fenerbahçe şike yapmıştır diyen taraftar kardeşlerimi kınıyorum.


http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/aziz-yildirim-dan-onemli-aciklamalar_86796



Abi, ben meseleye su acidan bakiyorum.  Iyisiyle kotusuyle, Aziz Yildirim bu kulube emek verip, belli birtakim hizmetlerde bulunmus biridir.  Ancak artik konjonktur geregi birakmasi lazim.  Fenerbahce finansal olarak coker; sportif olarak mahvoluruz, vs. artik bilemem ama bildigim tek sey, bu yonetimin miyadini doldurdugu. 

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2005
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Başlık amacından saptığının bende farkındayım.kısır bir tartışmayla Aziz Başkanı karalama kampanyasına alet olduğumuz kanısındayım.Fenerbahçe bir spor kulübüdür.Aşağı yukarı 50 yıldırda Fenerbahçeli olmakdan onur duyuyorum.Çok kötü günlerde çok sevinçli günlerde geçirmiş olduğum renklerin aşıkları olduğu kadar düşmanlarıda var.Aziz Başkanda sizlerde bende herkes gelip geçicidir,bu kulüp dünya döndüğü sürece yaşamaya devam edecektir.Burda da Aziz Başkanın avukatlığına soyulmuşuz gibide gözükmemesi lazım.nasıl küfür edenlerin,hakaret edenlerinde bir görüşü sonuna kadar savunuyorlarsa benimde bu yazdıkları veya yazacaklarım kişisel görüşlerimdir.kimseyi bağlamaz.Aziz Başkanın yalakaları diye suçlamalarda çok gereksizdir.kimse Aziz Başkandan para almıyor,Bu kulübün başkanıysa herkes saygı duymak zorunda.iyide olsa kötüde olsa fenerbahçeyi temsilen oturmaktadır.Bu gün onlar gider yarın başkası gelir..Bu sezon başladığından beri Fenerbahçe her dalda ve her branşta kötü sonç alsın diye dua eden ve bunu Aziz Yıldırıma saldırmak için zemin hazırlıyanlar olduğununda farkındayım.
Aziz Yıldırım, geçen yıl eylül ayında eski başkanlardan Şükrü Saracoğlu'nun rekorunu kırmış ve Fenerbahçe tarihinde en uzun süre görev yapan başkan unvanını eline geçirmiştir."Fenerbahçe'ye adanmış bir ömür" sözkonusudur.Fenerbahçe Kulübü'nün, kuruluşunun 100. yılında mücadele ettiği 9 branşta takım halinde ve bireysel olarak resmi sportif müsabakalarda kazandığı bin 134 kupa, madalya ve ödülleri ile Guinness Dünya Rekorları kitabına girmeyi Aziz Yıldırım döneminde başardığı, sarı-lacivertlilerin Yıldırım başkanlığında 2010- 2011 sezonunda futbolun yanı sıra kadın-erkek basketbol ve voleybol olmak üzere 5 ana branşta şampiyonluğa ulaşarak bir ilke imza attığı kaydedildi.
Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Can Bartu Tesisleri, Ülker Sports Arena, Düzce Topuk Yaylası, Ankara İncek Tesisleri ve Konukevi'nin inşaası, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri, amatör branş ve altyapı  ile Faruk Ilgaz ve Todori Tesisleri'nin Fenerbahçe Koleji,baştan aşağı yenilenerek modern bir yapıya kavuşmasının yanı sıra Fenerbahçe Koleji arazisiyle ilgilide çalışmalar sürmektedir.
Fenerbahçe Futbol Takımı, Avrupa kupalarındaki en başarılı dönemini Aziz Yıldırım'ın başkanlığı süresinde yaşadı.
AKP nin sloganı aslında Aziz Yıldırım için yazılmış olduğunu düşünüyorum.''Onlar konuşur Aziz Yıldırım Yapar''
Benim kızdığım nokta bu takımın senelerdir kupa almadığı günlerde oldu,bu takımda ne kavgalar yaşandı,ne guruplaşmalar oldu,ama hep kendi içimizde hallettik nedense GFB gurubu Rant kavgası yüzünden muhalif olduğu Aziz Başkana karşı muhalefetini hep dışarılara taşıması,taraftar içinde kavgalar başlatması,Avrupa kupalarında takımın ceza almasını sağlamaları hiç yakışmadı.GFB nin oluşumu,büyümesi aslında Aziz Başkanın belkide hatalarından biridir.zamanında yüzlerce bedava bilet dagıttıkları gurupla araları açılana kadar sorunumuz yoktu diye düşünen arkadaşlar var.
Kısacası ''Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Varmış '' Aziz Başkanında Fenerbahçe üzerinde çok emeği olduğunu düşünenler arasındayım.İllaha Aziz Başkan başımızda kalsın diyede bir iddam yok.Bu sene özellikle 1 milyon üye kampanyası yüzünden takımla yeterince ilgilenilmediği kanısındayım.Çıkarın seçimlerde Ali koçu veya başka birini  banada uyar benim için esas Fenerbahçedir.

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2005
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Abi, ben meseleye su acidan bakiyorum.  Iyisiyle kotusuyle, Aziz Yildirim bu kulube emek verip, belli birtakim hizmetlerde bulunmus biridir.  Ancak artik konjonktur geregi birakmasi lazim.  Fenerbahce finansal olarak coker; sportif olarak mahvoluruz, vs. artik bilemem ama bildigim tek sey, bu yonetimin miyadini doldurdugu.

Ben senin görüşüne saygıda duyuyorum,düşüncelerinede karşı değilim.Yani değişeceksede değişsin..ama bazı insanların Rant meselesinden dolayı bir kişinin arkasından bişiler çevirmek,küfürler etme,onun yaptığı emekleri yok görmek,kulübe zarar verici eylemlerde bulunmak hoş şeyler değil. Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler ama adam okadar şey yapmış bir kalemde silinirmi ya.Bu başkan Hırvat Milan Rapaiç, Ukraynalı Sergei Rebrov, İsveçli Kennet Andersson, Arjantinli Ariel Ortega, Hollandalı Pierre van Hooijdonk, Brezilyalı Alex de Souza, İsrailli Haim Michael Revivo, Ganalı Stephen Appiah, Fransız Nicolas Anelka, Sırp Mateja Kezman, Brezilyalı Roberto Carlos, Senegalli Moussa Sow ve Mamadou Niang, Hollandalı Dirk Kuyt, Sırp Milos Krasic ve Portekizli Raul Meireles,Emenike,Aykut Kocaman,Ersun Yanal ve bir çok kişiyide bu kulübe getiren o yollıyanda o.Aykuta,Alex'e Ersun'a GFB liler yuhalarkende sahip çıkan da oydu.Yigidi öldür hakkını yeme.