Gönderen Konu: Aziz Yıldırım  (Okunma sayısı 111900 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

  • Üye
  • Yaş: 47
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 4513
  • Cinsiyet: Bay
    • @ab_1907
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #60 : 25 Mayıs 2015, 08:35:27 »
change.org da kampanya başlatmışlar
#adayolma

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2004
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #61 : 25 Mayıs 2015, 09:57:56 »
change.org da kampanya başlatmışlar
#adayolma


Tamam işte fair play bir şekilde muhalefette yapılır,imzada toplanır,ama adamın 17 senede yaptığınıda inkar edemezsin.ve fenerbahçe'yi temsil ettiğinede.adam cezaevinde aday oldu.ozaman bir Alahın kulu tamam şike yok sen haklısın biz yönetimi değiştirelim ama senin mahkemen bizim mahkememizmi dedi?oy oranı nerdeyse % de yüze yakındı.M.A.A. 3 temmuz sürecinde hatalıydı ama yinede aday oldu o haliyle bile 2500 yakın oy aldı.adam oy kapmanyası başlattı imzalar 1 milyonu buldu.Başkan yürüyüş yaptı Dünyadaki belkide enbüyük katılımı elde etti.Anıtkabiri hatırlayın.yani sevenide vardır sevmiyenide ama yasal çerçevelerde her türlü eleştiri yapılsa amenna.Ama Sen git Aziz Başkana zarar verecem diye Avrupa kupalarında takımı seyircisiz çıkarmak için herşeyi yap.stadın dışından paraşütle havayi fişek at.Maçlarda Aziz Başkanı tutuyorlar diye taraftara saldır.Aziz başkan Fenerbahçenin temsilcisiyse ona küfretmek Fenerbahçe'ye küfretmektir.Basket maçında fark atıyoruz sen gel protesto et.Geçen sene şampiyonluk kutlamaya gitmişiz sen o gece protesto yapıyorsun.Buyur gel istemiyen herkes imzasını atsın.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2004
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #62 : 25 Mayıs 2015, 10:22:19 »
Aziz Başkanın bir konuşmasından alıntı yapılarak  şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım söylemini herkesle paylaşmaktadırlar.bu konuda Kongre üyesi arkadaşımızın açıklamaları aşağıdadır.

''Değerli Fenerbahçeliler, Dikkat!

Medyanın Aziz Yıldırım'a ait olan "Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" sözünü sağda solda servis edip yaşının olgunluğuna erişememiş ergen zihniyetleri algı zehirlemesi yaptığı söyleniyor. Bizlerin de bir iki kelamı olacaktır bu konuda elbet.. Madem öyle bakın hangi cümlenin devamında söylemiş sayın başkan bu sözü.

Konuşmanın bütününe bakılarak yorum yapılması gereken söz. Dediğimiz gibi Aziz Yıldırım'ın medya tarafından çarpıtılan cümlesidir. Ve tamamı şudur;

"Biz 58.Maddenin değişmesine karşı çıktık, kişiler kurumlar ayrılamaz dedik, saha içinde şike yok diyeceksin, dışarıda şike var diyeceksin. Yok böyle saçma iş. Ben suçluysam, Fenerbahçe için suç işlemiş olurum. Şike yaptıysam Fenerbahçe için şike yaptım... Biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık. Eğer suçlu bulunursak da, kongreyi toplayıp, sizden yetki alıp, gereğini yapacağım." şeklindedir.

Kısacası zavallılar tarafından çarpıtılan cümledir. Bu çarpıtmayı yapanlar "Kuran'da bir ayette namaza yaklaşmayın" yazıyor diyen şerefsizlerle aynı şerefsizlerdir. O'ysa o ayetin tamamı "sarhoşken namaza yaklaşmayın"dır. '' Mehmet Akgül.

http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/aziz-yildirim-dan-onemli-aciklamalar_86796
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 10:32:57 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2004
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #63 : 25 Mayıs 2015, 10:51:00 »
Aziz Yıldırım benim yıllardır adeta aşık olduğum adamdı  3 Temmuz zamanı onun için çok defa Ağladım Metris önünde Aziz Yıldırım baskılı tişörtümle sabahladığımı biliyorum o tişörtle hep gerine gerine gezdim bu kulübe çok çok şeyler kattı sayamayacağımız kadar çok yıldızlar amatör branşlardaki yükselme Ülker birleşmesi stad tesisler maddi olarak muhteşem bi yapı vs Denizli'de şampiyonluk kaybettik ona kızmadım çünkü şikeyi başka takım yaptı o yıl biz yapmadık şerefimizle ikinci olduk dedik Bursa'ya şampiyonluk kaybettik kızmadım sahadaki futbolcular 20 pozisyonu gol yapamadı Beşiktaş Bursa'ya açık açık maçı verdi biz şike yapmadık Aziz Başkan suçsuzdu.. 3 Temmuz olmasa eğer biz şu anda 5. Yıldızın peşindeydik ve diğer kulüpler neredeyse batmıştı ve Fenerbahçe Futbol Takımı şuanda Basketbolun Fenerbahçe Ülker'inden bile daha güçlüydü.. Sırf bu yüzden Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye bir kumpas ile çelme takıldı hiç unutmuyorum 2011 yılında şampiyon olmuştuk ve Federasyon Başkanlık seçimleri yakındı birden Aydınlar ve Lütfi vb maşalardan Oluşan ekip ortaya çıktı Aziz Yıldırım 'Ben bu tiyatroda yokum' dedi herşey o dönem belliydi. Amacı Fenerbahçe'yi durdurmak ve Aziz Yıldırım'ı Güçsüz bırakarak kulüp haklarını koruyamamasını sağlayarak Galatasaray'ın at koşturmasına zemin hazırlamak olan 3 Temmuz Tiyatrosu başladı ve amacına ulaştı derken takım gecen yıl tekrar ayağa kalktı ve 3 Temmuz öncesi olduğu gibi sadece tek bir şampiyonluk ve 4. Yıldız bundan sonraki belki 3 yılın daha hegemonyamızda geçmesinin habercisiydi.. Galatasaray'ın gelirleri kesilecekti batma noktasına gelecekti bununla Birlikte ŞL ve şampiyonluk gelirlerine ambargo koyan Fenerbahçe rüzgarı arkasına alacak bu kez durdurulamayacaktı.. Maalesef en kötü tersi olan senaryo cereyan etti
 İşte Aziz Yıldırım'ı istenmez kılan günler böylelikle başladı.. Öncelikle tribün bütünlüğünü kaybetmek oldu ilk hatası ardından bununla kalmadı..En büyük ihaneti kendi futbolcuları yaptı.. Ersun Yanal Takım'ı Nisan Ayında şampiyon yapmıştı ancak bu kolay olmamıştı Sow Emenike gibi futbolcuları antrenörlük becerisiyle Kazandı ve herkes çok istiyordu koşuyordu hırslı mücadeleci ataktı ve uzun yıllar sonra ilk defa Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynuyordu her takıma sahayı dar ediyordu şampiyonluk geldi ancak bazı futbolcuların bu durum işine gelmemişti: ÇOK ÇALIŞMAK.. Maddi ve manevi Hakkımı asla helal etmeyeceğim 5 Kişilik bir futbolcu durumu Ersun'un kuyusunu kazdı ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe tarihindeki en büyük hatayı ve kötülüğü yaptı Fenerbahçe'ye Ersun'u gönderdi ve yerine kuklasını getirdi artık futbolcular rahattı yatarak ceplerine giren parayı düşünüyorlardı sadece bunu başta Emenike olmak üzere çoğu futbolcudaki 1 yıllık gece ile gündüz kadar açık form düşüşüyle görmüştük aslında ve olanlar oldu şampiyonluk kaybedildi... Bir Fenerbahçe Başkanı'nın Galatasaray'ı adeta kendi elleriyle şampiyon yapması ve bu hataları asla kabul edilemez artık Bırakma zamanı ve yanında Bekir Emre Selçuk Volkan Topuz gibi Oyuncuları da götürmeli.. Şu tarihte Çoktan Kazanılmış 4. Yıldız'ın ve şampiyonluğun tadını çıkarmak vardı başkan yazık ettin ayıp ettin bizlere ve Fenerbahçe'ye.. Başarısızlık benim demiştin ama hiç sesin soluğun çıkmıyor şu Günlerde

Kardeşim düşüncelerine saygı duyuyorum.bende senden çok farklı düşünmüyorum.ayrıcada teşekkür ediyorum.Var olanları ve yaşanmışlıkları inkar edemeyiz hatasıyla sevabıyla eleştirmeyide bilmeliyiz. Benim kızdığım nokta Aziz Başkanı devirmek için yapılan politikalar.BİR FENERBAHÇELİ aziz Başkana küfür demez,şike yaptı diyemez,takım ceza alsın diye her yolu deniyemez.ve en önemliside adamın yaptıklarını kimse inkar edemez.Yoksa babamın oğlu değil.Benim gönlüm ALİ kOÇ'TAN yanadır..

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #64 : 25 Mayıs 2015, 10:58:38 »
Aziz Fenerbahce'ye kufur edince oluyor ama ?
makama saygiysa en buyuk makam Fenerbahce , aziz denen sahsiyet Fenerbahce'ye acik acik kufur etmisdir
bir gun defolup gidecek , kurtulacagiz insallah.
3 temmuz surecinde ogrenci halimle takima destek olmak adina forma tshirt vs aldim , takima sonuna kadar helal olsun.
ama eger gram hakkim varsa Aziz'e haram olsun, ahiretde iki elim yakasinda olucak.
Ersun Yanal'i gonderdigi gun hayatimin en kotu gunlerinden biriydi , biz o gun kaptirdk gs'ye 4. yildizi.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2004
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #65 : 25 Mayıs 2015, 11:58:20 »
Yav abiciğim belki ben yanlış biliyorum eğer yanlış biliyorsam cehaletimi mazur gör ama bu bahsettiğin bütün tesisleri Aziz Bey cebinden mi ödedi acaba? Bu saydığın yerlerin hepsi senin benim paramla yapılmış yerler.

Bak kardeşim sen elbette doğru düşünüyorsun ama bakış açını daha geniş tut.Bu kulüp 100 senelik kulüp değilmi?Burda onlarca Başkan görev aldı.Fenerbahçe herzaman büyüktü ama genelde başkan olan cebinde parası olanlardı.Büyük bir guruplaşmalar vardı  FENERBAHÇELİLER BİRLEŞİK GRUP DERNEĞİ: kadıköy gurubu,BİRLEŞİK FENERBAHÇELİLER VAKFI: şuan aklıma gelmiyen bir çok gurup vardı.onlar onay vermeden kimse aday olamazdı.Guruplar çoğunluğu oluşturuyordu zaten.Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz,
Son yıllarda yeni jenerasyon GS'li geliyor. İlkokul ve ortaokullardaki çocukların yüzde 70'i GS'li. Genelde ise taraftar sayısında başabaşız. Eskiden en çok taraftar bizimdi.'' diyordu.GS nin arka arkaya gelen başarıları bizi daha çok eziyordu.
FB tarihinde  başkanlar seçildiği ana mali toplantıda borçlu kasa açıklamaları yapardı.Biz enkaz devraldık gibi..  Özallı yıllarda, futbolu bilmeyen ama cebinde parası olan insanlar takımı yönetmeye kalktı. Paralı başkanlar, etraflarındaki dalkavuklarla yönettiler. FB Başkanlığı reisicumhurluk gibi birşey di.Her gelen başkan hemen 10-15 adamı değiştiriyor. Takımda ne iskelet kalıyor, ne de genç takımdan yetişen futbolculara şans veriliyor! Günlük başarının peşinde koşan insanlar ortaya çıkıyor.'' Başkan adayı belirlenirken her gurup seni seçeriz ama bizim guruptan kaç kişi listene girecek diye açık açık soruluyordu.

Gurupların amacı ,Onların beklediği FB'nin şampiyon olması değil. FB şampiyon olursa onlar iktidar olamaz'.Alişen başa geldiği zaman Guruplarla ters düştü.ama Benimde desteklediğim alişen'i taraftar seviyordu.sıkıştıkmı ''Alişen Başkan Fenerbahçe Şampiyon sloganıyla destek verirdik.şimdi gelelim senin soruna benim anlattıklarım soyut işte gelen Başkanlara bak neler yapmışlar,bir çivimi çakılmış,Hangi tesisler yapılmış,reklam gelirleri nerden nereye gelmiş,televizyonu,müzesi,stadı,feneriumu neden Sadace AZİZ bAŞKAN döneminde yapılmış.
Bak kardeşim sizler yeni nesil sayılırsınız.bir 50 yaşı devirmiş insanlar bir araya geldiğimizde çocuklarımız veya torunlarımız oyuncak istediklerinde derdik ki biz sizin zamanınızda sadece siyah beyaz tv ler vardı,misket ve çelik çomak oynardık ama şimdi Barbie bebeklerle ,uzaktan kumandalı oyuncaklarla,bilgisayarlı cep telefonlarıyla oynuyorsunuz.nerden nereye gelmişiz işte Fenerbahçe’de nerden nereye gelmiş.Doğru dürüst statımız bile yokken yagmur çamur demeden o beton taşlara oturmamak için paramızla gazete alır üstdünde otururduk.statta olan kolonlardan maçı seyredemezdik.İnönü statında maçı izler ordanda taksime yürüyüşe gider polislerden dayak yerdik.Şimdide gelmiş Aziz başkanı savunmaklamı suçlanayım yani.Fenerbahçe senelerce başarılı olamazken bizler yurdışında juventusu,bayernmunihi tutardık.ama yinede ne başkanlara hakaret ederdik,nede Fenerbahçeli olduğumuzdan utanırdık.sizler şimdi modern şarkılar söylerken bizler ‘’şampiyon fener dünyayı yener oynarsa eger,Timuçin,Niyazi,datcu,Mustafa,ender’’ şarkılarıyla büyüdük.şu dünyada hiç kimse kalıcı değil kardeşim Tek kalıcı olarak GFB,veya guruplar veya AZİz Başkan değil sadece ve sadece  Fenerbahçe ve Yapılanlar (üstüne koyularak) kalacaktır.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

  • Üye
  • Yaş: 64
  • Yer: istanbul
  • İleti: 2004
  • Cinsiyet: Bay
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #66 : 25 Mayıs 2015, 12:12:28 »
Aziz Fenerbahce'ye kufur edince oluyor ama ?
makama saygiysa en buyuk makam Fenerbahce , aziz denen sahsiyet Fenerbahce'ye acik acik kufur etmisdir
bir gun defolup gidecek , kurtulacagiz insallah.
3 temmuz surecinde ogrenci halimle takima destek olmak adina forma tshirt vs aldim , takima sonuna kadar helal olsun.
ama eger gram hakkim varsa Aziz'e haram olsun, ahiretde iki elim yakasinda olucak.
Ersun Yanal'i gonderdigi gun hayatimin en kotu gunlerinden biriydi , biz o gun kaptirdk gs'ye 4. yildizi.

Yorumuna saygı duyuyorum kardeşiim,zaten herkes aynı düşüncede olacak diyebir şey yok.bizim için önemli olan sadece Fenerbahçedir.Küfür olayına gelince ne AZİZ başkan Fenerbahçeye küfür edebilir nede rant kavgası yüzünden guruplar edebilir.Zaten devletin,Basının,cemaatin ve diger takımların istediğide budur.bu tuzağa düşmiyelim.sen daha gençsin daha ne başkanlar,ne şampiyonluklar yaşıyacaksın ama çektiklerini yada Fenerbahçe'ye yapılmak istenilenleri asla untma.

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #67 : 25 Mayıs 2015, 12:18:39 »
Yorumuna saygı duyuyorum kardeşiim,zaten herkes aynı düşüncede olacak diyebir şey yok.bizim için önemli olan sadece Fenerbahçedir.Küfür olayına gelince ne AZİZ başkan Fenerbahçeye küfür edebilir nede rant kavgası yüzünden guruplar edebilir.Zaten devletin,Basının,cemaatin ve diger takımların istediğide budur.bu tuzağa düşmiyelim.sen daha gençsin daha ne başkanlar,ne şampiyonluklar yaşıyacaksın ama çektiklerini yada Fenerbahçe'ye yapılmak istenilenleri asla untma.

ben gfb'den degilim , Aziz'e dusman herkese gfb'li diyorlar ben kimseye bagli olmayan munferit bir taraftarim.
Azerbaycanda yasamama ragmen 3 temmuz'da siyaset cemaat o bu hepsini biliyorum, polis fezlekesini iddianameyi basdan sona okudum.
orda birsey yok, sike falan yok , normal konusmalar.
ama Aziz sikerim boyle Fenerbahce'yi diyor ben bunu hazmedemem.
Ismail de gs macindan sonra "haddimizi bilerek oynadik" diyor , bunu hic hazmedemem.
bu iki kisi gitsin artik.
ben hic birini unutmadim , aziz son 2 senede yaptiklari ile sevenlerini bile biktirdi kendisinden.

son olarak da Aziz'den nefret ediyorum oyle boyle degil , dunyada en nefret ettigim insan aziz.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 12:19:55 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #68 : 25 Mayıs 2015, 14:04:38 »
Fenerbahçe'de 18 yıl başkanlık yapabilmek için kellemi koyarım abi ortaya. Hala insanların anlamadığı şey şu Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapmadı. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ı Aziz Yıldırım yaptı.

Şu tesis yaptı, stat yaptı, Ortega'yı getirdi geyikleri ne zaman bitecek onu da ayrı merak ediyorum. Kardeşim bu adam bu oyuncuların parasını cebinden çıkarıp vermedi. O kulüp taraftarın kulübü o paralar taraftarın paraları.

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #69 : 25 Mayıs 2015, 14:10:08 »
Aziz Başkanın bir konuşmasından alıntı yapılarak  şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım söylemini herkesle paylaşmaktadırlar.bu konuda Kongre üyesi arkadaşımızın açıklamaları aşağıdadır.

''Değerli Fenerbahçeliler, Dikkat!

Medyanın Aziz Yıldırım'a ait olan "Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" sözünü sağda solda servis edip yaşının olgunluğuna erişememiş ergen zihniyetleri algı zehirlemesi yaptığı söyleniyor. Bizlerin de bir iki kelamı olacaktır bu konuda elbet.. Madem öyle bakın hangi cümlenin devamında söylemiş sayın başkan bu sözü.

Konuşmanın bütününe bakılarak yorum yapılması gereken söz. Dediğimiz gibi Aziz Yıldırım'ın medya tarafından çarpıtılan cümlesidir. Ve tamamı şudur;

"Biz 58.Maddenin değişmesine karşı çıktık, kişiler kurumlar ayrılamaz dedik, saha içinde şike yok diyeceksin, dışarıda şike var diyeceksin. Yok böyle saçma iş. Ben suçluysam, Fenerbahçe için suç işlemiş olurum. Şike yaptıysam Fenerbahçe için şike yaptım... Biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık. Eğer suçlu bulunursak da, kongreyi toplayıp, sizden yetki alıp, gereğini yapacağım." şeklindedir.

Kısacası zavallılar tarafından çarpıtılan cümledir. Bu çarpıtmayı yapanlar "Kuran'da bir ayette namaza yaklaşmayın" yazıyor diyen şerefsizlerle aynı şerefsizlerdir. O'ysa o ayetin tamamı "sarhoşken namaza yaklaşmayın"dır. '' Mehmet Akgül.

http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/aziz-yildirim-dan-onemli-aciklamalar_86796


Ben zavallı olmakla gurur duyuyorum o zaman. Benim o cümleden anladığım tek ama tek bir şey var o da Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin büyüklüğünden faydalanıp nasıl daha az hapis yatarım düşüncesi. Ben o konuşma için şike yaptığını kabul etti diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ama sıradan bir insan, gerçekleri görmek isteyen bir insan o cümleden Fenerbahçe'yi de bu davanın içine çekmek istediğini anlar.

Bu konu hakkında size gönderdiğim son mesajım. Gerçekten bunu dahi göremiyorsanız göremediğiniz gibi bir de görenleri zavallılıkla suçlayan alıntılar yapıyorsanız gerçekten sizinle hiçbir ortak noktamız yok demektir.

Kimilerine göre verilen şampiyonluklar da kimilerine göre taraftarlara yaptığı hakaretle miyadını doldurmuştur Aziz Yıldırım. Bana göre Fenerbahçe kongresinde kurduğu o rezil cümleden sonra Aziz Yıldırım'ın miyadı dolmuştur.

Çevrimdışı yusufkaleli

  • Üye
  • Yaş: 28
  • Yer: istanbul
  • İleti: 335
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #70 : 25 Mayıs 2015, 22:00:06 »
Kendisini kazandığı 9.şampiyonluktan ötürü kutluyorum.

Çevrimdışı Del Piero

  • Üye
  • Yer: Milano
  • İleti: 530
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #71 : 25 Mayıs 2015, 22:34:30 »
Bir Galatasaray efsanesi...

Çevrimdışı hercumerc

  • Üye
  • Yaş: 39
  • Yer: Tampa,FL
  • İleti: 80
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #72 : 25 Mayıs 2015, 23:11:24 »
2000 yilindaki sampiyonluktan sonra aglayip birakiyorum dediginde karsi cikarak en buyuk hatayi yapmisiz cok net. 2008 yilinda sacma sapan bir nedenle Zico'yu gonderdiginden beridir gitmesi gerektigini dusunuyorum. O gunden beri adim adim surekli zarar vermis bir baskandir kendisi. Nitekim geldigimiz noktada kendini takim herseyi sanan, kendisinden baska herkesin Fenerbahce dusmani oldugu, herkesle ve her kurumla kavgali oldugumuz bir durum icerisindeyiz. Kendisinin savunulacak zerre kadar bir yonu kalmamistir. Israrla savunanlari hayret ve saskinlikla izliyorum.

Çevrimdışı tiyofencenk

  • Üye
  • Yaş: 37
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 858
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #73 : 26 Mayıs 2015, 00:41:26 »
yarını görmese çoğu kişi sevinir, zamanın geldi de geçti bile daha fazla rezilliğe imza atmaz ve çekip gider umarım
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ertuğrul

  • Üye
  • Yaş: 57
  • Yer: istanbul
  • İleti: 726
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aziz Yıldırım
« Yanıtla #74 : 26 Mayıs 2015, 08:46:21 »
Benim her yaptığım doğru diyen padişahlardan biride bizim kulübün başında.
Eğer Fenerbahçe'yi gerçekten seviyorsa bırakmasının faydalı olacağını görmeli.
Öyle bir noktaya gidiyor ki , taraftar yapmış olduğu onca iyi şeyinde hatırına bakmadan  her şeyi silecek ve sonu çok üzücü olacak.