Hangi kanalda?
Tapatalk
Kusura bakma abi ya görmedim mesajını,görseydim yazardım.Nba Tv gösterdi dün maçı.
Maçı seyrettim.Tina Charles'ın kariyerinin en düşük sayısını attığı maç olabilir,12 de 3 ile 6 sayıda kaldı,ama bu kaçırdığı şutların 4-5 tanesi aşırı derecede zor pozisyonlarda kullanılan şutlardı.Zaten Tina'nın hücumda tek sorunu bu gözüküyor.Bazen dünyanın en iyi şutörlerinin bile atayamacağı pozisyonlarda şut kullanıyor,çok zorluyor.Şunu da yapmasa hücumda kusursuza yakın pivot olacak gerçekten.Bir pivota göre asist özelliği süper denilebilir,Ndour'a sezon boyunca çokça yapacağı asistler görebiliriz.Dün 6 asist yaptı ama özellikle 2 tanesi mükemmeldi.İşin savunma tarafına geldiğimizde ise karşısında Erica De Souza gibi savunma yönünü test etmemiz için çok uygun bir isim oynuyordu.Aslında sırtı dönük 4-5 saniye iyi savunma yapıyor ama De Souza ani anda soluna döndüğü 2 pozisyonda Tina Charles hemen bıraktı,burası sıkıntı olabilir ama avrupaya baktığımızda Allah'tan De Souza gibi Fowles gibi Griner gibi fiziği iyi,sırtı dönük oynamasını bilen oyuncular çok yok avrupada,o yüzden savunma sıkıntısı da daha az olacaktır.Ama sırtı dönük savunmada biraz sıkıntısı olduğu gerçek.
Angel ise 18 sayı 6 asistle oynadı,aslında istatistikler çok iyi oynadı gibi gösteriyor Angel'ı ama çok da iyi oynamadı.Cappie Pondexter ise facia oynadı.Allah'tan kurtulmuşuz kendisinden.