Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2392205 defa)

BenFener46, Av.Asım ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19710 : 24 Kasım 2024, 23:41:15 »
Tamam ben de onu diyorum. Takımdaki amerikali guardlari elekten geçirip Avrupalılardan liste yaparsan yaptigin şey algı yaratmak oluyor. Sloukas ve bogdan diyor adam dixoni saymiyor. Jr holden cska tarihinin de euroleague tarihinin de efsanelerinden ama papaloukas diyip herifi siktir edersen olmaz. Neyse dediğim gibi iskender çok yapar bu algıyı da ben yemem  :)

Ben kim algı yaratmak kim ! Hani olurum twitter de 1000 kişinin takip ettiği adam da anlarım... İstişare ediyoruz şurda. Yazdım 5-6 yıl öncesine kadar İskender Beyle aynı kafadaydım diye, öğreniyoruz, farklı bakmaya çalışıyoruz, bakış açımızı değiştiriyoruz. Kalalım F4'e, şampiyon olalım, takım baştan aşağı Amerikalı olsun...

Bir gün olur da benim düşüncelerim değişmez doğrulardır falan gibi bir şeyler yazarsam, o saat yazdıklarımı dikkate almayın zaten...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19711 : 25 Kasım 2024, 00:14:50 »
Ben kim algı yaratmak kim ! Hani olurum twitter de 1000 kişinin takip ettiği adam da anlarım... İstişare ediyoruz şurda. Yazdım 5-6 yıl öncesine kadar İskender Beyle aynı kafadaydım diye, öğreniyoruz, farklı bakmaya çalışıyoruz, bakış açımızı değiştiriyoruz. Kalalım F4'e, şampiyon olalım, takım baştan aşağı Amerikalı olsun...

Bir gün olur da benim düşüncelerim değişmez doğrulardır falan gibi bir şeyler yazarsam, o saat yazdıklarımı dikkate almayın zaten...
Algı lafım iskendereydi.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #19712 : 25 Kasım 2024, 13:52:11 »
Bizim Raul Neto Barça ile imzalamış. Hiç şans vermediğimize yanacak mıyız bakalım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19713 : 25 Kasım 2024, 14:04:35 »
Bizim Raul Neto Barça ile imzalamış. Hiç şans vermediğimize yanacak mıyız bakalım.
Biz, benzer sakatlık ağırlığında olan 2 oyuncuya hali hazırda kadromuzda şans vererek fazlasıyla risk alıyoruz zaten, Raul Neto ya "ah-vah-tüh" hiç diyemeyeceğim doğrusu.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #19714 : 25 Kasım 2024, 19:04:40 »
S. Lee Manisa' ya geri dönmüş. Raul Neto ise Barça' ya gitmiş.
Raul u merakla bekliyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19715 : 25 Kasım 2024, 20:24:34 »
O değil de Manisa bu kadar parayı nereden buluyor, adamlarda devamlı transfer var, devamlı ama.

Saben Lee döndü gözümüzün önüne gene:) ne gerizekalı çocukmuş, Maccabi'ye giderken bilmiyor muydu savaş olduğunu ve kulübün durumunu:)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19716 : 25 Kasım 2024, 20:41:19 »
Manisa bir menejer projesi, bi menejerlik ekibi kendi oyuncularını manisaya getirip aslında pazarlıyo, oradan yapacakları transferlerle yollarını bulmayı planlıyolar. Saben lee nin yanında birkaç gün önce songaila yı da aldılar teknik ekibe. Takımı cazibe merkezi haline getiriyolar çok güzel şekilde
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2024, 20:44:14 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19717 : 25 Kasım 2024, 21:49:45 »
şu takıma sezon sonuna dek bi de colo çeksek ne olur ki? çok şey mi istiyorum?

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19718 : 25 Kasım 2024, 23:06:18 »
şu takıma sezon sonuna dek bi de colo çeksek ne olur ki? çok şey mi istiyorum?

De Colo birkaç çok iyi oynadığı maç dışında çok da istekli değildi bizde bence. O maçlar dışında bildiğimiz De Colo gibi oynamadı.

• Üye
« Yanıtla #19719 : 25 Kasım 2024, 23:43:03 »
Biz, benzer sakatlık ağırlığında olan 2 oyuncuya hali hazırda kadromuzda şans vererek fazlasıyla risk alıyoruz zaten, Raul Neto ya "ah-vah-tüh" hiç diyemeyeceğim doğrusu.

Zıpkın gibi döner, sene sonuna kadar maç kaçırmadan oynarsa hiç şaşırmam. Zira Fenerbahçe şansı denen bir olay var. Bizde devam etse aynı şekil gitmeyeceğini bilirdik, yine de vah tüh edenler görürdük buralarda. Saben Lee için bile ilk Maccabi maçı performansı sonrası pek çok ağıtlar yakıldı, şimdi adam Manisa'ya geri dönmüş  :D

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19720 : 26 Kasım 2024, 00:01:23 »
Yoksa aranılan combo uzun John Brown mu? 1 den 5 e savunur, ribaund alır, rakibi boğar orta mesafe de cabası.

Çevrimiçi ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #19721 : 26 Kasım 2024, 08:55:42 »
Zıpkın gibi döner, sene sonuna kadar maç kaçırmadan oynarsa hiç şaşırmam. Zira Fenerbahçe şansı denen bir olay var. Bizde devam etse aynı şekil gitmeyeceğini bilirdik, yine de vah tüh edenler görürdük buralarda. Saben Lee için bile ilk Maccabi maçı performansı sonrası pek çok ağıtlar yakıldı, şimdi adam Manisa'ya geri dönmüş  :D

ama saben lee performans  düşüklüğü nedeniyle ayrılmadı. savaş korkusu nedeniyle tel aviv'e gitmediği için döndü manisaya.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19722 : 26 Kasım 2024, 09:21:08 »
anlaşmasında tel aviv e gitmek yokmuş. yafidiler diğerleri geliyor antremana, bu da gelir diye ummuşlar. bu da gitmemiş. gitmeyince kendileri goyvermiş.

• Üye
« Yanıtla #19723 : 26 Kasım 2024, 11:04:47 »
ama saben lee performans  düşüklüğü nedeniyle ayrılmadı. savaş korkusu nedeniyle tel aviv'e gitmediği için döndü manisaya.

Ya öyle de, yine hani onlar için vazgeçilmez adam haline gelmiş olsa bir şekilde gönlünü hoş tutar gitmesine engel olurlardı. Ya da ne bileyim Manisa'ya dönmek yerine daha iyi bir takıma transfer olabilirdi. Yalan yok, ismi ilk çıktığında ben de istemiştim ama Saras istemediği için olmadığını duyunca ağıt yakmadık arkasından. Nitekim her azıcık sivrilenin arkasından ahlar vahlar etmeye de gerek yokmuş demek ki.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19724 : 26 Kasım 2024, 11:10:02 »
Ya öyle de, yine hani onlar için vazgeçilmez adam haline gelmiş olsa bir şekilde gönlünü hoş tutar gitmesine engel olurlardı. Ya da ne bileyim Manisa'ya dönmek yerine daha iyi bir takıma transfer olabilirdi. Yalan yok, ismi ilk çıktığında ben de istemiştim ama Saras istemediği için olmadığını duyunca ağıt yakmadık arkasından. Nitekim her azıcık sivrilenin arkasından ahlar vahlar etmeye de gerek yokmuş demek ki.

hemfikirim.
skylar mays’i almazdık saben lee gelse.
iyi ki mays’i aldık.