"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
BenFener46, Av.Asım (+ 1 Gizli) ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam ben de onu diyorum. Takımdaki amerikali guardlari elekten geçirip Avrupalılardan liste yaparsan yaptigin şey algı yaratmak oluyor. Sloukas ve bogdan diyor adam dixoni saymiyor. Jr holden cska tarihinin de euroleague tarihinin de efsanelerinden ama papaloukas diyip herifi siktir edersen olmaz. Neyse dediğim gibi iskender çok yapar bu algıyı da ben yemem
Ben kim algı yaratmak kim ! Hani olurum twitter de 1000 kişinin takip ettiği adam da anlarım... İstişare ediyoruz şurda. Yazdım 5-6 yıl öncesine kadar İskender Beyle aynı kafadaydım diye, öğreniyoruz, farklı bakmaya çalışıyoruz, bakış açımızı değiştiriyoruz. Kalalım F4'e, şampiyon olalım, takım baştan aşağı Amerikalı olsun... Bir gün olur da benim düşüncelerim değişmez doğrulardır falan gibi bir şeyler yazarsam, o saat yazdıklarımı dikkate almayın zaten...
Bizim Raul Neto Barça ile imzalamış. Hiç şans vermediğimize yanacak mıyız bakalım.
şu takıma sezon sonuna dek bi de colo çeksek ne olur ki? çok şey mi istiyorum?
Biz, benzer sakatlık ağırlığında olan 2 oyuncuya hali hazırda kadromuzda şans vererek fazlasıyla risk alıyoruz zaten, Raul Neto ya "ah-vah-tüh" hiç diyemeyeceğim doğrusu.
Zıpkın gibi döner, sene sonuna kadar maç kaçırmadan oynarsa hiç şaşırmam. Zira Fenerbahçe şansı denen bir olay var. Bizde devam etse aynı şekil gitmeyeceğini bilirdik, yine de vah tüh edenler görürdük buralarda. Saben Lee için bile ilk Maccabi maçı performansı sonrası pek çok ağıtlar yakıldı, şimdi adam Manisa'ya geri dönmüş
ama saben lee performans düşüklüğü nedeniyle ayrılmadı. savaş korkusu nedeniyle tel aviv'e gitmediği için döndü manisaya.
Ya öyle de, yine hani onlar için vazgeçilmez adam haline gelmiş olsa bir şekilde gönlünü hoş tutar gitmesine engel olurlardı. Ya da ne bileyim Manisa'ya dönmek yerine daha iyi bir takıma transfer olabilirdi. Yalan yok, ismi ilk çıktığında ben de istemiştim ama Saras istemediği için olmadığını duyunca ağıt yakmadık arkasından. Nitekim her azıcık sivrilenin arkasından ahlar vahlar etmeye de gerek yokmuş demek ki.