Naz burayi okuyorsa keyiflenip keyiflenip duruyordur, konunun ismini de artık Naz dosyası diye değiştirebiliriz herhalde
Hahaha merak etme onunla iletişim kuarabilen herkes Fenere dön dediği için hep keyfi yerinde
Kendinin alternatifinin olmadığının onu alanın şampiyon olduğunu söyleyebilecek kadar farkında
son cümleyi söylemiş ise, Naz'ın fişi benim için neslihan kıvamında çekilmiştir. İsterse Cem hocamın dünyanın en iyi pasörü (!) olduğu hipotezi doğru olsun. bir insan yetenekli olabilir, işini iyi yapabilir ama önceki mesajdaki son cümle gibi bir laf ediyorsa en hafif tabir ile şımarıktır. ben çubuklumun altında bu tür kişilerin olmasını içime sindiremem. (hala pek çok çubukluya yakışmayan kişinin de çubuklu giydiğini de biliyorum)
bir de şu açıdan bakalım işe;
kim onca sıkıntı içinde bizde kalmak için kendini yırttı. ülkesini karşısına aldı. milli takımda oynamama resti çekti. sanki gidemez miydi çok daha sıkıntısız yerlere. peki bu hanımefendi Kim den daha değerli mi ki Vakıfbanka gitti. kimse kusura bakmasın "Kendinin alternatifinin olmadığını, onu alanın şampiyon olduğunu söyleyebilecek" kişi zaten Çubukluyu giymesin. şu an anlıyorum ki, kendisi layık olduğu yerdedir.
ayrıca, "Kendinin alternatifinin olmadığını, onu alanın şampiyon olduğunu" söylüyorsa hadi gitsin bakalım 6s'a, bjka hatta iddia ediyorum eczacıya şampiyon yapmayı bir denesin. bakalım bu kadar rahat olabiliyor mu?
SON söyleyeceğim; yetenek ayrıdır, çubukluya layık karakter ayrıdır. buna en büyük delil de, çubukludan gidenlerin bir şekilde gittiklerine pişman olmalarıdır.
Forumdaki değerli arkadaşlardan ve özellikle Cem hocamdan özür dilerim. uzun oldu biraz...