Gönderen Konu: Andrew "Mini-Mamba" Goudelock  (Okunma sayısı 36321 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hatai

• Üye
Ynt: Andrew "Mini-Mamba" Goudelock
« Yanıtla #75 : 17 Haziran 2015, 10:12:30 »
Takımdaki en beğendiğim, en göze hoş gelen basketbolu oynayan oyuncuydu. Gönderilmesine üzüldüm. Keşke biri çıkıp da şundan dolayı gönderdik dese. Obra'nın sistemine mi uymadı? Ksk maçından sonra yaptıkları mı? Disiplinsizlik mi? Nba ye gitme olasılığı mı? Ya da başka bir şey mi? Herhalde yerine,aynı mevkide değiller ama, Teo ya da onun ayarından biri gelecek.

Obra Reyizin isteği doğrultusunda gönderildiği söyleniyor, ki büyük ihtimal böyledir. O zaman vardır bir bildiği. 

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #76 : 17 Haziran 2015, 10:17:08 »
obra nın bildiği vardır umarım nba yapar bize rakip olmaz. yolu açık olsun.

Takımda şutör oyuncu eksikliği varken en büyük opsiyonumuzu yolladık. Nemanja da giderse bu senekinden sayıca ve kalite olarak daha iyi şutörleri umarım buluruz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 17 Haziran 2015, 13:06:39 »
Madem bu kadar duruş sahibi bir takımız .Mesele disiplinse, o hareketi yaptıktan sonra kadro dışı bıraksalardı.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #78 : 17 Haziran 2015, 13:12:24 »
Ömer Onan koçun önümüzdeki sezon için düşündüğü kadro yapısına uymadığı için kontrattan çıktığımızı söyledi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #79 : 17 Haziran 2015, 15:03:15 »
Bence bu sene takimin Final Four yapmasinin ardindaki en temel sebep idi.  Fazla konusmaya gerek yok, adam Avrupa'nin en iyi skoreri.  Yari final serisindeki performansina bakip, ardindan atip tutan tonlarca adam var ve bunun gonderilmesini mesrulastirdigini dusunuyorlar.  Boyle bir mantik yok.  Zira mesele Turkiye'deki yari final performansi ise basta gonderilecek isimler Bjelica ve Bogdanovic idi.  Adamlar, degil Turkiye, Avrupa'daki yari finalden beri ortada yoklar.  O yuzden, gonderilmesini mesrulastirmak icin kullanilacak sebep bu olamaz.  Bence Omer'in aciklamalarinda kullandigi ifade gonderilmesindeki esas sebebi ifade ediyor: Hoca'nin seneye daha sert bir takim kurmak istemesi.  Hayirlisi olsun, ne diyelim...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #80 : 17 Haziran 2015, 17:30:19 »
Besim,

Goudelock ı ne kadar sevdiğini biliyoruz hepimiz. Benimde gonlumde hep Henry Turner tarzı bir oyuncu vardı, ve Gou ile bu gerçekleşecek ümidi taşıyordum. İlk başlarda biraz hayal kırıklığı yaşadım önüne düşen toplara bile hareketlenmeyince ama giderek kendini geliştirdi, daha fazla savunmaya konsantre olup, ikili üçlü sıkıştırmalarda pas vermeye başlamıştı.. Sağlık olsun böyle karar vermişse koç. Gidenin arkasından bakmamak için gelenin kim olduğu da önemli, bakalım gelecek günler bize ne gösterecek.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #81 : 18 Haziran 2015, 01:04:06 »
Besim,

Goudelock ı ne kadar sevdiğini biliyoruz hepimiz. Benimde gonlumde hep Henry Turner tarzı bir oyuncu vardı, ve Gou ile bu gerçekleşecek ümidi taşıyordum. İlk başlarda biraz hayal kırıklığı yaşadım önüne düşen toplara bile hareketlenmeyince ama giderek kendini geliştirdi, daha fazla savunmaya konsantre olup, ikili üçlü sıkıştırmalarda pas vermeye başlamıştı.. Sağlık olsun böyle karar vermişse koç. Gidenin arkasından bakmamak için gelenin kim olduğu da önemli, bakalım gelecek günler bize ne gösterecek.

Kesinlikle katiliyorum.  Ben de uzulmedim.  Bunun sebebi de bu karari alan kisinin Obradovic olmasi.  Nihayetinde sistemi yaratan ve isleten o. 

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #82 : 18 Haziran 2015, 01:45:30 »
ömer onan'ın dediği gibi teknik-taktik sebepliyse doğru tercih olduğunu söylemek mümkün.

herkes savunma handikabından bahsediyor goudelock'un ama savunma handikabı kadar bir de atletizm handikabı yaratıyor takıma.
avrupa basketbolunda, basketbolu temelden değiştiren 2 karar var.

ilki 24 saniye süresinin gelmesiydi. 24 saniye gelince oyun hızlandı, pnr temel hücum düzeni haline geldi vs.

diğeri de 3 sayı çizgisinin geri çekilmesi.

henüz pek farkına varılmadı ama 3 sayı çizgisi geri çekildikten sonra atletizmin önemi çok arttı avrupa basketbolunda da, nba ile benzer basketbol oynanmaya başladı buralarda da.
3 sayı çizgisi geri çekilince en başta oyunun oynandığı alan genişledi, bireysel yeteneklerin hücumda kullanabileceği boş alan çoğaldı, savunma yapmak zorlaştı. atletik pivotlar ihtiyaç haline geldi bu yüzden.

maccabi'nin şampiyonluğu, fransa'nın ispanya gibi takımı habire ezmesi falan hep bu değişimle alakalı.
atletizm artık fundamentali yenmeye başladı ve goudelock'un yarattığı en büyük handikap da atletizm ile alakalı bence.

elinde amerikalı kısa varsa en başta atlet olmalı, hem hücumda, hem savunmada takıma atletizm katmalı.
goudelock'un atletizmi düşük, diğer oyuncular ile birlikte baktığında takıma atletizm katmıyor.
takımı goudelock'a uydurma şansımız olsa değerlendirilebilirdi ama;
muhtemelen atletizmi düşük bir guard daha alacağımıza ve kenan, melih, emir'den vazgeçemeyeceğimize göre;
goudelock'u değiştirmek suretiyle atletizm ihtiycını gidermeye yönelik takviye daha doğru gibi duruyor.

özetle goudelock'u yollamanın sebepleri arasında savunma dışında takımın atletizmini arttırma düşüncesi de olabilir gibi geliyor.
ki savunma handikabından daha geçerli bir neden benim gözümde bu...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #83 : 19 Haziran 2015, 01:16:19 »
Bu takımın saglam 2 guardı olsa, goudelockın atletizmini mi konusuyor olurduk iskender :)
adam her takıma lazım bir silah. arkasından bok atmanın anlamı yok.

Avrupada kalırsa yüksek ihtimal kafa takımlardan birine gidecek.
Oly parasını karsılayabilirse tam aradıgı oyuncu, goudelock
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 01:17:18 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
« Yanıtla #84 : 19 Haziran 2015, 20:15:16 »
Sene başında Goudelock için "ya değişecek ya da gidecek" demiştim. Değiştiği dönemde nerelere geldiğini ve takımı da nerelere ittiğini gördük. Sıkıntı yaratan eski alışkanlıklarına dönmesi oldu, bir de yanlış zamanda, son düzlükte dondü kötü alışkanlıklarına. Keşke bazı alışkanlıklarını kökten değiştirebilseydi.
Hoops and rap

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #85 : 19 Haziran 2015, 20:59:12 »
Sene başında Goudelock için "ya değişecek ya da gidecek" demiştim. Değiştiği dönemde nerelere geldiğini ve takımı da nerelere ittiğini gördük. Sıkıntı yaratan eski alışkanlıklarına dönmesi oldu, bir de yanlış zamanda, son düzlükte dondü kötü alışkanlıklarına. Keşke bazı alışkanlıklarını kökten değiştirebilseydi.

Hangi aliskanliklar?

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #86 : 20 Haziran 2015, 02:37:03 »
KSK serisinde kim iyi oynadı ki, sorumlusu goudelock oldu abiler.
Bjelica vesely bogdan zisis hangisi iyiydi ki ?

en iyi oyuncu melihti yani, gerisini siz düşünün
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #87 : 20 Haziran 2015, 12:40:15 »
KSK serisinde kim iyi oynadı ki, sorumlusu goudelock oldu abiler.
Bjelica vesely bogdan zisis hangisi iyiydi ki ?

en iyi oyuncu melihti yani, gerisini siz düşünün

Bu arada Bjelica ve Bogdanovic, Avrupa'daki Final Four da dahil, son 10 mactir filan kayiplardaydilar.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 12:40:31 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #88 : 20 Haziran 2015, 13:04:44 »
Bu arada Bjelica ve Bogdanovic, Avrupa'daki Final Four da dahil, son 10 mactir filan kayiplardaydilar.

mac mac hatirlamiyorum ama bogdan gs ve ksk serilerinde iyi 3 maci var cok net.
ayrica real macinda da kotu degildi ortalama oynadi.
bu mesaj bogdan'a haksizlik olmus bence.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #89 : 20 Haziran 2015, 16:08:04 »
mac mac hatirlamiyorum ama bogdan gs ve ksk serilerinde iyi 3 maci var cok net.
ayrica real macinda da kotu degildi ortalama oynadi.
bu mesaj bogdan'a haksizlik olmus bence.

O serilerde Goudelock'in en az o kadar performans gosterdigi mac var mi yok mu?