Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357481 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
http://fenervoleybol.blogspot.com/2013/12/sari-melekler-tamamlanamayan-derbide.html?spref=tw

irem kız sağolasın dünkü galibiyeti yazmış . okumak isteyen olur elbet :)
yüreğine sağlık güzel kız  8) 8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Keyifle okudum. Ellerine sağlık İrem'in.

Merak ettiğim bir şey var: 3 - 0 tescillense de, oyuncuların maç istatistikleri ne olacak?

Özellikle yapılan bloklar kayıtlara geçmezse çok üzülürüm gerçekten.

cemagrak

• Ziyaretçi
Keyifle okudum. Ellerine sağlık İrem'in.

Merak ettiğim bir şey var: 3 - 0 tescillense de, oyuncuların maç istatistikleri ne olacak?

Özellikle yapılan bloklar kayıtlara geçmezse çok üzülürüm gerçekten.

bence olduğu gibi tescil edilir ki zaten abi tvf resmi sitesine istatistik kağıdını koymuş ..
haa tvf bu ne yapacakları belli olmaz

gurol1967

• Ziyaretçi
http://fenervoleybol.blogspot.com/2013/12/sari-melekler-tamamlanamayan-derbide.html?spref=tw

irem kız sağolasın dünkü galibiyeti yazmış . okumak isteyen olur elbet :)
yüreğine sağlık güzel kız  8) 8)

Emegine saglik abicim cok guzel olmus.

gurol1967

• Ziyaretçi
Blogumuzda devamlı takipçilerimizden değerli Süleyman Özgül Abimiz İrem kardeşimizin yazısına geniş bir yorum yapmış.
Buraya da alayım.Kendisi üyemiz de olacak zaten.Teşekkür ediyorum kendisine.

Sevgili İrem,madem sen maçın bir analizini yaptın,ben de biraz Kerem'in rolünü çalıp maçta yaşadıklarımdan biraz bahsedeyim de bizim Sarı Melekler hangi ortamda rakiplerine dünyayı nasıl dar ettirdiklerini bu bloğu okuyanlar anlasın.Saat 17.10 sularında otobüsten indim ve tam yolun başındaki trafik ışıklardan salona yönelecektim ki bir patlama duydum ve akabinde yoğun bir gaz bulutu ile karşılaştım.Çevreme bakınınca 50-60 kadar GS.lı taraftarın etrafa kaçıştıklarını gördüm.Neden çatıştıklarını anlayamadım,biber gazı dumanının dağılmasını bekledim ve 1-2 dakika sonra da duman dağılınca yokuş aşağı salona doğru hızlıca yürüdüm ama hata ettiğimi anladım çünkü genzim ve gözlerim öyle bir yanmaya başladı ki anlatamam.Nefes almakta zorlanarak ve gözlerimden yaşlar akarak gişeye geldim.Biletimi aldım ve tam kapıdan önümdeki 1-2- kişi ile içeri gireceğim anda nereden çıktıklarını kestiremediğim 70-80 kadar taraftar küfür ve tehdit savurarak ve bizi içeri doğru ittiterek o dar kapıya yüklendiler.Kapı içinde bulunan güvenlik hemen önümüzü kesti ama arkadan o taraftar kitlesi içeri doğru dayanınca kapı önündeki herkes geriye püskürtüldü.Güvenlik alarm kapıları falan yerle bir oldu,neredeyse arada kalıp sıkışacaktık.Neyse ki hemen içeri girebildik.Kapının önünde arbede sürerken ben de salona geçtim.Bu daha maç başlamadan yaşadıklarım dı.Maçın hangi atmosferde geçeceğini tahmin etmem zor olmadı.GS.lı zeki yöneticiler,taraftar baskısını dağıtmamak adına sadece baş hakem arkası tribününü seyircilere açmışlardı.Tabii kuzu kuzu GS.taraftarlarının arasına oturduk.Daha maç başlamadan tribün doldu ve maçın ilk teknik molasına kadar hiç durmadan FB.ve Aziz Yıldırım aleyhine anormal bir küfür edebiyatına başladılar.Tamam küfür edin de bir ara verin be,hiç olmazsa salonda iyi kötü mücadele eden bir takımınız var,bir kere de onlara tezahürat yapın.Varsa Fener,yoksa Fener.Hakem iki kez kaptan Neriman'a seyirciyi uyarması için ikaz etti.Tabii hemen kendisi de küfürlerden nasibini aldı.Baş edemeyince diğer hakemlerle ilk teknik molada soyunma odasına gitti.Bu küfürlerden tribünde bulunan aileler rahatsız olunca salonun tamamını seyircilere açtılar ve neyse biz gene aynı ekip her zaman ki yerimize oturduk.Yaklaşık yarım saat sonra maç tekrar başladı.3.setin 22.sayısına kadar hiç küfür edilmedi,sadece takımlarını desteklediler.Ama maçın kaybedileceği kesinleşince tekrar küfürlere başlayınca da hakem hemen inip maçı tatil etti.Artık bütün bu yaşananlardan sonra şu sonuca vardım,bu derbi maçları sittin sene rakip seyircisiz oynanacak ve oynanmalı.Düşünün o ortamda birde FB.seyircisi olsaydı ne olurdu?Tahmin bile edemiyorum.Sakın hiç bir taraftar gurubu "Deplasman Yasağı İstemiyoruz"gibi hayali ve gerçeklerden uzak isteklerde bulunmasın.Neyse,sanırım 3-0 ve setler 25-0 olarak tescil edilecek ,GS.ın 1 puanı silinecek ve seyircisiz maç cezası verilecek.Bütün bu olumsuz ortama rağmen sahada son iki sezonun en iyi oyununu oynayan ve rakibini ezen bu takımı kutlarım.Biz de Bauer oynamayınca acaba dedik ama gerek Gökçen'in ve gerekse Aneta'nın performansını görünce hocanın doğru karar verdiğini anladık.Eda iyice güçlenmiş,Kim'i,Garay ve Aneta'nın mükemmel performansları ile daha yukarı çıktığını gördük.Tamam Merve servis karşılamada aksasa da savunmada gayet iyi idi.Gökçen eğer böyle oynarsa ilerde yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanırız.Elif' te şu ana kadar en verimli maçını oynadı.Hepsine teşekkürler.Biraz uzun oldu kusura bakma.Selam ve sevgilerimle.Süleyman Özgül.Ataşehir.

http://fenervoleybol.blogspot.com/2013/12/sari-melekler-tamamlanamayan-derbide.html?showComment=1385930316422#c8076140713063870869

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
2 senedir ilk defa bir zor maçta VOLEYBOLUN GEREKLERİNİ yaptık...İyi servis-blok-manşet!

Ve kolay bir maç oldu sonunda..Galatasaray mental anlamda teknik anlamda ARIZALI bir takım..O yüzden kolay oldu bence.Biz iyiydik olacağızda..Umudum arttı.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2013, 23:14:00 Gönderen: cemagrak »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
fakat iyi yendik ;D
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Hemen bir Hayırlı olsun dileklerimi söyleyip ilk şimdiye kadar yazılan yorumları okumak istiyorum:)) Süperrr oldu bu süperrrr.Emeği geçenlerin tekrar tekrar ellerine yüreklerine sağlık.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Blogumuzda devamlı takipçilerimizden değerli Süleyman Özgül Abimiz İrem kardeşimizin yazısına geniş bir yorum yapmış.
Buraya da alayım.Kendisi üyemiz de olacak zaten.Teşekkür ediyorum kendisine.

Sevgili İrem,madem sen maçın bir analizini yaptın,ben de biraz Kerem'in rolünü çalıp maçta yaşadıklarımdan biraz bahsedeyim de bizim Sarı Melekler hangi ortamda rakiplerine dünyayı nasıl dar ettirdiklerini bu bloğu okuyanlar anlasın.Saat 17.10 sularında otobüsten indim ve tam yolun başındaki trafik ışıklardan salona yönelecektim ki bir patlama duydum ve akabinde yoğun bir gaz bulutu ile karşılaştım.Çevreme bakınınca 50-60 kadar GS.lı taraftarın etrafa kaçıştıklarını gördüm.Neden çatıştıklarını anlayamadım,biber gazı dumanının dağılmasını bekledim ve 1-2 dakika sonra da duman dağılınca yokuş aşağı salona doğru hızlıca yürüdüm ama hata ettiğimi anladım çünkü genzim ve gözlerim öyle bir yanmaya başladı ki anlatamam.Nefes almakta zorlanarak ve gözlerimden yaşlar akarak gişeye geldim.Biletimi aldım ve tam kapıdan önümdeki 1-2- kişi ile içeri gireceğim anda nereden çıktıklarını kestiremediğim 70-80 kadar taraftar küfür ve tehdit savurarak ve bizi içeri doğru ittiterek o dar kapıya yüklendiler.Kapı içinde bulunan güvenlik hemen önümüzü kesti ama arkadan o taraftar kitlesi içeri doğru dayanınca kapı önündeki herkes geriye püskürtüldü.Güvenlik alarm kapıları falan yerle bir oldu,neredeyse arada kalıp sıkışacaktık.Neyse ki hemen içeri girebildik.Kapının önünde arbede sürerken ben de salona geçtim.Bu daha maç başlamadan yaşadıklarım dı.Maçın hangi atmosferde geçeceğini tahmin etmem zor olmadı.GS.lı zeki yöneticiler,taraftar baskısını dağıtmamak adına sadece baş hakem arkası tribününü seyircilere açmışlardı.Tabii kuzu kuzu GS.taraftarlarının arasına oturduk.Daha maç başlamadan tribün doldu ve maçın ilk teknik molasına kadar hiç durmadan FB.ve Aziz Yıldırım aleyhine anormal bir küfür edebiyatına başladılar.Tamam küfür edin de bir ara verin be,hiç olmazsa salonda iyi kötü mücadele eden bir takımınız var,bir kere de onlara tezahürat yapın.Varsa Fener,yoksa Fener.Hakem iki kez kaptan Neriman'a seyirciyi uyarması için ikaz etti.Tabii hemen kendisi de küfürlerden nasibini aldı.Baş edemeyince diğer hakemlerle ilk teknik molada soyunma odasına gitti.Bu küfürlerden tribünde bulunan aileler rahatsız olunca salonun tamamını seyircilere açtılar ve neyse biz gene aynı ekip her zaman ki yerimize oturduk.Yaklaşık yarım saat sonra maç tekrar başladı.3.setin 22.sayısına kadar hiç küfür edilmedi,sadece takımlarını desteklediler.Ama maçın kaybedileceği kesinleşince tekrar küfürlere başlayınca da hakem hemen inip maçı tatil etti.Artık bütün bu yaşananlardan sonra şu sonuca vardım,bu derbi maçları sittin sene rakip seyircisiz oynanacak ve oynanmalı.Düşünün o ortamda birde FB.seyircisi olsaydı ne olurdu?Tahmin bile edemiyorum.Sakın hiç bir taraftar gurubu "Deplasman Yasağı İstemiyoruz"gibi hayali ve gerçeklerden uzak isteklerde bulunmasın.Neyse,sanırım 3-0 ve setler 25-0 olarak tescil edilecek ,GS.ın 1 puanı silinecek ve seyircisiz maç cezası verilecek.Bütün bu olumsuz ortama rağmen sahada son iki sezonun en iyi oyununu oynayan ve rakibini ezen bu takımı kutlarım.Biz de Bauer oynamayınca acaba dedik ama gerek Gökçen'in ve gerekse Aneta'nın performansını görünce hocanın doğru karar verdiğini anladık.Eda iyice güçlenmiş,Kim'i,Garay ve Aneta'nın mükemmel performansları ile daha yukarı çıktığını gördük.Tamam Merve servis karşılamada aksasa da savunmada gayet iyi idi.Gökçen eğer böyle oynarsa ilerde yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanırız.Elif' te şu ana kadar en verimli maçını oynadı.Hepsine teşekkürler.Biraz uzun oldu kusura bakma.Selam ve sevgilerimle.Süleyman Özgül.Ataşehir.

http://fenervoleybol.blogspot.com/2013/12/sari-melekler-tamamlanamayan-derbide.html?showComment=1385930316422#c8076140713063870869

Süleyman Abiyle perşembe günü oturup bol bol bu maçı konuşucaz biz kesin :)

Erken gel o zaman,bayaği malzeme birikti.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

pasorcaprazi

• Ziyaretçi
TVF'den hala açıklanan bir karar yok, çok ilginç çok basit bir kararı vermek ve açıklamak için neyi bekliyorlar acaba anlamıyorum ? Alt tarafı 25-0, 25-0, 25-0 Fenerbahçe maçı 3-0 kazanmıştır diyecekler.

Ayrıca bildiğim kadarıyla 19 puanda bulunan G.saray'ın puanı 18'e düşecek, bu haftada Eczacıbaşı, G.saray'ı 3-0 veya 3-1 yenerse G.saray 4. garantileyecek ve şampiyon olamamaları halinde seneye CEV Kupası'nı garantileyecekler (Puan farkı 27-18 olacak)  ;D

Maçtan bir detay teknik molanın ardından G.saraylı oyuncuları tribüne (bizim takım buraya...) çağıran G.saray taraftarlarının videosu hala nete düşmedi mi hala ?  ;D FB TV sesi kesmiş o yüzden anlaşılmıyor

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Merhabalar, parkedefener forum.  :)

Umarım bu yıl Fenerbahçe nin ara verdiği şampiyonluğa döndüğü yıl olur.

« Son Düzenleme: 03 Aralık 2013, 15:19:42 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum. Çok güzel net bir galibiyet aldılar. Ne yalan söyleyeyim Anete'y i kadroda görüp Bauer'i göremeyince eyvahlar olsun dedim. Ama Anete ve Gökçen beni çok ama çok mahçup ettiler. Garay'ın hırsı bile yeter bizim takımı ateşlemeye ki arka alanda yaptığı savunmalar ve servisleri maça çok etki etti. Elif beklendiğinin üzerinde oynattı takımı ki kendisi bile şaşırmıştı maç sonucundaki konuşmalarında. Ama şu da var galatasaray takım olarak blok tutamadı bize karşı eczacıbaşı  ile oynayacağımız maçta çok çok iyi blok kurgusu olan bir takımla karşılaşacağız ki bence takımın genel durumu hakkındaki bilgiyi asıl o zaman almış olacağız. Bu oyunu ,hırsı devam ettirirsek eczacıbaşından maçı bile alabiliriz. Galatasaray ile olan maça dönersek hala sonuç açıklanmadı neyi bekliyorlar bende anlamadım inşallah altından bir katakulli çıkarmazlar. Galatasaray'ın yeri cev cup burası onlara bir kaç beden büyük. İnşallah adalet yerini bulacak ve bu son maçtaki oyunumuzu devam ettirirsek seneye cev de oluruz büyük ihtimalle.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2013, 17:12:23 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Annemmm Anka, İrem herkeşler burda herkeşler:))) Çok ama çok mutluyum. Oh beee kendi forumumuzda yayıla yayıla muhabbet etmek gibisi var mı ?:)))

« Son Düzenleme: 03 Aralık 2013, 15:13:17 Gönderen: irem »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Merhabalar, pakedefener forum.  :)

Umarım bu yıl Fenerbahçe nin ara verdiği şampiyonluğa döndüğü yıl olur.

Hoşgeldiniz efendim :)

Artık maç resimleri ve programlarını bekliyorum senden ona göre :)))

Hoşbulduk  :D

Davetiniz için de teşekkürler  :)

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Annemmm Anka, İrem herkeşler burda herkeşler:))) Çok ama çok mutluyum. Oh beee kendi forumumuzda yayıla yayıla muhabbet etmek gibisi var mı ?:)))

Hoşgeldiniz ben VM'de bildiğim üyelere yazdım özelden ama eksik kalmış olabilir...

Bildiğiniz takımdaş üyelerimize duyuralım burası sizin yeriniz
Bildiklerime özelden bende yazıyorum bütün renktaşlar buraya:))