Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 375355 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
2. kaptanımız eda seda kadroda ya da sahada olmadığında ona geçiyor....

anlaşıldı.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Şu an youtube dan maçın tekrarını izliyorum. Vakıf ın maçını anlatırken hangırdamaktan Vakıf ı övmekten bi hal olan Burcu nun hele üçüncü sette sesi soluğu kesilmiş. Ne o Burcu Hanım dilin boğazına mı kaçtı?
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Fenerliymiş. Yanlış anlaşılmış. İyi de, Fenerli birisi ortaya söylediğimiz bir şeyi niye üstüne alınsın; onu çözemedim.
Valla Fenerli bile olsa takımıma umut fakiri dedirtmem. Kusura bakmasın

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Bu bir savaşta olsa, mesela cephede bir asker sürekli düşmanın kendilerini paramparça edeceğini, boşuna umutlandıklarını, hiç şansları olmadığını, mahvolacaklarını, kaçıp kurtulmaları gerektiğini vs sayıp dökse hemen divan-ı harbe verilir ve kurşuna dizilir. Muhtemelen içeri sızan bir ajandır ama ajan değil de, gerçekten öyle duyuyor ve hissediyorsa ajandan beter zarar veren bir ahmaktır. Her türlü kurşuna dizilir.

• Üye
yani demem o ki münakaşa ile konuşmayı ayırt edebilecek yaştayım...

ben de aynı temenniyi dile getirdim iyi ki yansımamış dedim...

ben de sizi anladığımı izaha çalışıyorum. yoksa söylediklerinizin yanlış olduğunu söylemedim. tekrar ediyorum.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya

Ayni fikirdeyim.

• Üye
instagramda sari_melekler isimli kullanıcı maç hakkında genel bilgi paylaşmış. okumak istersiniz diye düşündüm.

GURURLA ve UMUTLA Fenerbahçe : 3 - Vakıfbank : 0 #SariMelekler Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımımız Ligi 14. hafta karşılaşmasın da karşılaştığı Vakıfbank takımını 25-22, 25-22 ve 25-19’luk set skorlarıyla 3-0 yenerek 73 maçlık galibiyet serisine kocaman acı bir nokta koydu. Elif Öner, Eda, Gökçen, Aneta, Kim, Garay ve libero Merve kadrosuyla maça başlayan takımımız da yedek oyuncularımızdan sadece Nilay 1. ve 2. sette zaman zaman oyuna girdi. Seda kadroya alınmasına rağmen maçın olumlu seyir etmesinden dolayı sakatlığı riske edilmeyerek oyuna girmedi. Maçta Kim:22, Aneta:11, Garay:11, Eda:7, Elif Öner:3 ve Gökçen:1 sayı aldı. Aneta, Elif Öner ve Eda’1 er kez servis sayısı aldılar. Eda:4, Garay:2, Elif Öner:1 ve Gökçen:1 blok yaptı. Maçta Kim:45, Aneta:28, Garay:22 hücum yaptı. Kim % 49, Garay % 43 ve Aneta % 36’ lık hücüm yüzdesi ile oynadı. Bu sonuçla Takımımız liderliğe yükseldi. Bütün bir maç boyunca Mükemmel oynayarak Çubuklu Formamızı GURURLA taşıyan Sarı Meleklerimizi Tebrik Eder, Artık Şampiyonluğa daha UMUTLA baktığımızı hatırlatırız. Armanın Gururu Sarı Melekler.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 01:32:16 Gönderen: sener_nureddin »

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Naz maç esnasında da sürekli bizim kızlara dönüp Neslihanvari haraketler yapıyordu. İsmini duyunca tüylerim diken diken oluyor.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Zaten, Kim gibi dominant olan bir capraz gelmesi lazim seneye. 
öyle çapraz var mı. Belki Goncharova'm ama gelmesi imkansıza yakın. Hooker hayalim vardı sarı-lacivert forma açar onu ama doğum sonrası formu ?
Kübalılara bakabiliriz , Çinli Zhu var onu kapsak iyi olurdu 4'ten oynuyor ama çok iyi geleceği var Garay 2'den oynar mı acaba Luba-Tom-Kim gibi?
Garay kalacak mı seneye ? Kalmazsa Kübalı alıp Zhu Kim (veya Kosheleva ^_^) Kübalı oynarız. Kübalılar her yerden vurur 2 4 fark etmez.
Kalırsa ki bence kalsın Goncharova'yı görmeyi çok isterim her maça giderim ereğli halkbank vs. antrenmanlara bile girebilirsem giderim valla

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Dostum, gercekten istedikten sonra gelmeyecek oyuncu yoktur.  Kimler geldi, kimler gecti :)

Bence Larson'u her sekilde almamiz lazim: capraza da bakacagiz.
Goncharova gelsin yeter bana garay > larson :-D

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Maci bastan izliyorum: Kim inanilmaz bir smac ile Costagrande'yi bayiltmis; ortalik curcuna, millet seviniyor iken Burcu Hakyemez'in agzindan cikan ilk ve tek cumle: "Costagrande'nin topun nereye gidecegini sezme yetenegi var".  Pollyanna'nin modifiye versiyonu mubarek.
Hhhahahhah aynı yere dikkat etmişiz:))) Kim harika vurdu diyemiyor da Costagrande oyunu çok iyi sezebilen oyuncu bık bık. O kadar iyi seziyordu da topu nasıl kurtaramadı:)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
@sinany1907: Daha fazla para kazanabilirsin ama bir daha asla voleybol salonununu cehenneme çeviren bir taraftar topluluğu olmayacak arkanda @nazaydemir

Arkadas guzel yasmis :)
Owwwwww çok serttttt:))))

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Burcu Hakyemez ile ilgili ben de bir şey fark ettim. Bir pozisyonda Kim ile ilgili bir şeyler söylüyor sonrasında sanki o sözleri başkası söylemiş gibi cümlesinin devamında yok diye başlayıp kendi söylediğinin aksini söylüyor.

Maçtan o kadar etkilenmiş ki kendi kendine aynı cümlede çelişiyor.

Bir de Eda için file çalınan pozisyonun tekrarında bana fileye temas görünmedi ama Burcu sanki vakıf ın avukatı gibi hemen file var dedi.

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 12:07:59 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Geçenlerde bir bağlantıdan Naz ın kendi sayfasına tıkladım, orada geçmiş başarılarını sayarken Eczacı ile yaşadığı lig şampiyonluğundan sonra direkt Vakıf la yaşadığı başarılara geçiyor. Fenerbahçe ile yaşadıklarını yok saymış.

FENERBAHÇE

istanbul1986

• Ziyaretçi

bank koçu Guidetti’ye gösterilen kırmızı kart.