Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 362792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Guidetti kartı takmadığı için değil sonrasındaki davranışları için kırmızı kart gördü. Herkesin bildiği olayı bile çarpıtmaya çalışıyor. >:(

Bir de senelerdir alışkın tabi her türlü sportmenlik dışı faaliyetlerini görmezden gelen hakemlere.

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 11:52:42 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Şu adamdan iğreniyorum ve hala bazıları en iyi koç diyor şu kertenkeleye

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Fenerbahçe nin dominant olduğu senelerde hiç bir takıma 3-0 yenilmedi. Mağlubiyetler aldı ama bunlar 3-2 oldu. Ben bu dönemlerde 3-0 kaybettiğimiz bir maçı hatırlamıyorum.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şu adamdan iğreniyorum ve hala bazıları en iyi koç diyor şu kertenkeleye

Evet diyorum ne olacak ? İtirazın varsa adam gibi söylersin.
Bazıları nedir ? ?  ?
Cesur ol isim ver korkma düzgün izah ettikten sonra fikrinden dolayı kimseye burda dokunulmaz

Edit 1 : giriş itibari ile sert bi cümle olmuş kusura bakılmasın :( ama yazdıklarımın arkasındayım 8)
Edit 2 : sisley volley ( serkan)  adına da gönül rahatlığı ile yazıyorum.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 12:28:06 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
 Naz ın Fenerbahçe de geçirdiği dönemi yok saydığı roportajı okuduğumda bende şok olmuştum. Ama sonradan anladım ki mayası bu. Hatta Fenerbahçe için ben orda sabrı öğrendim işte Fafao nun arkasında Belçikalı pasörün arkasında (yanlış yazmoyrsam drix ti) yedek bekledim Orda sabrı öğrendim. Doğru Naz hanım. Ze gibi bir koçu sittin sene göremezdin zaten. Seni adam edecem diye adamın saçında siyah kalmadı.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Fenerbahçe nin dominant olduğu senelerde hiç bir takıma 3-0 yenilmedi. Mağlubiyetler aldı ama bunlar 3-2 oldu. Ben bu dönemlerde 3-0 kaybettiğimiz bir maçı hatırlamıyorum.

Aynen Anka. Lakin gel gör ki hiç o galibiyetler dillendirilmez. Hep Vakıflaskmnea bık bık:)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Birde dikkatimi çeken bir şey oldu. Bizim libero Melis in kolu sarılıydı bundan kısa bir süre önce. Hatta yanılmıyorsam İremcan kırıldığını söylemişti. Ama bugün sargı yoktu oda maçtaydı yedeklerle birlikte.
Ayrıca bizim takım taraftar olunca daha bir başka hırslı oynuyor. Rakip taraftarı olsun yada kendi taraftarımız olsun farketmiyor salonda kalabalık varsa iyice coşuyorlar. Tıpkı Gs maçında olduğu gibi tıpkı dünkü maçta olduğu gibi.
Birde Bauer yahu o şarkıcı Bergen tokası nedir ya kafanda .Yeminle tuhaf oluyorum. Yeşilçam filmlerinden çıkmış gibi):))

Çevrimdışı bg1976

• Üye
Naz hanımda bize karşı kötü bir hissiyatı vardır. Zaten bir daha büyük ihtimal formanın altında sahaya çıkamaz.

Çevrimdışı Starefener

• Üye
Naz'da Fenerbahçe'mizin büyüklüğünü biliyor. Klübün en zorlu döneminde şampiyon olmaları kolaydı. Şimdi bayağı korkuyorlar. Efsane geri döndü

Çevrimdışı bg1976

• Üye
Dönmek ister kendince belki ama Sn. Aziz YILDIRIM varken , M. A. AYDINLAR ile samimi (ailece ) artık zor gözüküyor. Egosu çok yükseklerde.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Elif emre kaya fatih vb birsürü sporcu bu  formayı giydikten sonra herkes çok rahat giyer

Çevrimdışı babolat

• Üye
cem ağrak haklı...herkes gibi Naz tekrar giyebilir formamızı...yolu düşerse...ben isterim...hem güçleniyorsun ,hem rakibinin hamlesini kısıyorsun...yabancı pasör alarak eksilmek durumnda kalıyor....artık çok çirkin hareketler olmadıkça herkes alınterini döküp bizde oynayabiliri...peşin hükümlü olmamak gerek...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İlbank la önce kupada perşembe günü sonra ligde cumartesi günü oynayacağız.

Umarım iki maçı da 3-0 ile kazanırız.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı babolat

• Üye
az önce inceledim...web sayfasında özel fenerbahçe bölümü var...facebooktada fenerbahçe yılları fotoğrafları çok var...

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Mordecai ,

Cem Abi'nin de ifade ettigi gibi "bazilari" lafinin hos olmadigini dusunuyorum.

Keske benim ismimi verseydiniz. Zira diger uyeler zan altinda kalmazdi. Cunku hala ayni dusuncede oldugum "Guidetti dunyanin en iyisi" sozunu ben kullandim.

Sonucta forum uyelerinin yazilan her mesajdan haberdar oldugunu ve bu lafi direkt benim soyledigimi bildiklerini soyleyemeyiz. Hal boyle iken diger uyeleri zan altinda birakmak hos olmadi.

Birde sunu ekleyeyim , Fenerbahce taraftarinin buyuk bolumunun hoslanmadigi bir kisiye teknik olarak , en iyi antrenor demek , aramizda kutuplasmalara sebep olmamali aksine aramizda saygiya ve bilgiye dayali elestirilere/dusunce alisverislerine ortam hazirlamali , diye dusunuyorum.