Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 358947 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın ..

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Fikstürümüzde enteresan birşey var. 19. hafta maçı olan Çanakkale Belediye maçımızı 11 MART'TA. 20. hafta maçımız olan Galatasaray Daikin maçını 8 MART'TA oynuyoruz.

canakkale maci cev azeryol maci sebebiyle ertelendi.mac normalde bu haftasonuydu.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Montano olsun olmasın fark etmez. Galatasaray'a 1 set dahi verirsek ortada ciddi sorun var demektir. İlbank maçında almamamız gereken bir mağlubiyet aldık ama birçok bahanesi var. Şu maçta puan kaybını düşünmüyorum da hani 1 set bile versek form düşüklüğü tehlikesi var demektir. Maç çok kalabalık olucak gibi sanırım Vakıfbank maçındaki seyirciyi aşarız.
Küfür mutlaka olucak Galatasaray'la maç varsa umarım maçın önüne geçmez diyeyim :) Bu maçı 3-0 alarak tam anlamıyla zafer ayının başlangıcı olmasını umuyorum. Mart ayında normal lig bitiyor ve Cev Kupası da noktalanıyor. Mart ayına öz güvenle başlamak adına güzel bir maç. Sarı Melekler taraftarıyla 3-0 ezmeli Daikin'i

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Montano olsun olmasın fark etmez. Galatasaray'a 1 set dahi verirsek ortada ciddi sorun var demektir. İlbank maçında almamamız gereken bir mağlubiyet aldık ama birçok bahanesi var. Şu maçta puan kaybını düşünmüyorum da hani 1 set bile versek form düşüklüğü tehlikesi var demektir. Maç çok kalabalık olucak gibi sanırım Vakıfbank maçındaki seyirciyi aşarız.
Küfür mutlaka olucak Galatasaray'la maç varsa umarım maçın önüne geçmez diyeyim :) Bu maçı 3-0 alarak tam anlamıyla zafer ayının başlangıcı olmasını umuyorum. Mart ayında normal lig bitiyor ve Cev Kupası da noktalanıyor. Mart ayına öz güvenle başlamak adına güzel bir maç. Sarı Melekler taraftarıyla 3-0 ezmeli Daikin'i
Bizim taraftarımızda genel olarak voleybol kültürü oluştu küfür olayına girmiyolar. Bu çok güzel bir durum gerçi arada fanatik gruplar çıkacaktır mutlaka ama kalabalık tepkisini gösterirse onlarda susacaklardır. Benim korkum Gs lı taraftarların bizim taraftarmış gibi maça girip küfür etmesi. Yönetimin bu konuda dikkat etmesi gerekir.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,zevkle  ;) hallederiz,sıkıntı yok.Kimseye küfür ettirmeyiz,edenlere de gücümüz yettiğince her zaman olduğu gibi şiddetle karşı çıkacağız.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
canakkale maci cev azeryol maci sebebiyle ertelendi.mac normalde bu haftasonuydu.

Bende baktım yazdıktan sonra.Sıkışık maç trafiği nedeniyle ertelenmiş.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Rakibi küçümsemeden dikkatli oynarsak 3-0 yeneceğimizi düşünüyorum.

Umarım maçta hakemlik olaylar olmaz ve tribünden kötü tezahürat gelmez.

İlk yarıdaki cezanın rövanşını almak isteyenlere bu fırsat tanınmaz umarım.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Montano bugünkü Beşiktaş maçında ilk 6 başladı. Bakalım nasıl oynayacak?

FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
İzledim maçı..

Gs iyi savundu..İyi hucum etti.3-0 aldı..

Saori oynamadı..Sanki Rabadzieva maçın oyuncusuydu...

Yalnız BJK de berbattı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Bizimkiler iyi servis atsınlar tamamdır. İş serviste bitiyor. Koşturacaksın pasörü tek çıkar yolu bu. Mantono ya karşı önlemi al sonra blok defans tamamdır. O zamana kadar da dinlenmiş olurlar.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
kazanırız
küfür falan olursa yöneticiler 6  s  yöneticilerin yanlışına düşmez ilk maçtan ders çıkarmışlardır olay olursa kesinlikle salonu boşaltırlar taraftara kefil olmazlar diye düşünüyorum kızanlar olabilir ama bence dogrusuda bu, ilk yarının rövanşını alalım derken zarar vermeyelim takımımıza
ogün maça gidecek şanslı kişilerde bunu bilerek izlemeli maçı
« Son Düzenleme: 05 Mart 2014, 21:07:02 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
O kim rufat ?

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Galatasaraylı ama objektif gibi görünen türlerden,voleybolextra'nın da yöneticilerinden . Gs'ı sürekli olduğundan daha iyi göstermeye çalışıyor.Şampiyonlar liginde gs yenilgiyle başlayınca da yine gazlamıştı takımı.Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek diye. Fenerbahçe-Arkas maçından sonra hakemler hakkında yeter gibisinden yazı yazıp Fenerbahçe lehine yapılmış 1 sene önceki hatayı bile yazmış bir isim .Aklınca hakem hatalarına örnek vermişti ama hataların %90 'ı bizim lehimize olmuş gibi göstermişti yazısında.Not alıyoruz bunları ve bu tarz yazılar yazınca şaşırmıyoruz bu yüzden. Neymiş Fenerbahçe ilbank'a kaybedince kazanan kimliğini kaybetmiş. Üstelik istediğini elde ettiği bir maç bu.  Yazıyı da buldum http://www.voleybolextra.com/16231/yapmayin-etmeyin/ . gs maçının küfürden dolayı yarıda kalmasıyla ilgili de yazı yazacaktı ama karara bağlanmasını bekliyordu sözde. Hala bekliyoruz...
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 10:55:06 Gönderen: Gökhan Bulut »
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tanıyorum gökhan ironi yaptım sadece :(

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Pardon o zaman abi . Olsun ama genel bir bilgilendirme olsun ,tanımayanlar tanısın :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....