Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 377039 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Playoff Final 2. Maç 28.04.2014 - [18.00] Fenerbahçe - Vakıfbank
« Yanıtla #2295 : 28 Nisan 2014, 23:38:29 »
Bahar için henüz demiyorlar ama Polen bitti diyor Vakıf tarafından istihbaratçı arkadalar bilemiyorum. Ben kesinlikle isterim. Yedeğe rotasyona ihtiyacımız var.

Polen bizdeki çok pıtpıttan daha faydalı olur bence.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #2296 : 28 Nisan 2014, 23:41:00 »
Evet hatirliyorum abicim bu konusmayi.
Aslinda hedefler tuttu ama Montano yerine Aneta'yi aldirdi Abbo.
Belki Montano olsaydi bu final serisi farkli mi olurdu diye dusunulebilir.
Ki neredeyse eliyordu gs d Montano ile bunlari pasorleri
Gamze Alikaya sakatlandi.
Yani kisaca Vakif ozellikle once bize yenilip namagluplugu gittikten
 sonra daha sonra da CL'de husrana ugradiktan sonra buyuk
dususe gecmislerken aksine biz CEV Cup'i aldiktan sonra ivme
 yakalamisken Sampiyonluk neden olmasindi.
Ama iste gene buyuk talihsizlik Garay'in sakatligi her seyi mahvetti :(

söylediklerine katiliyorum abi,ama gs'nin vakıf macindaki saibelerini de unutmamak lazım.Ama sl'ye gitsek manevra imkanımız çok daha fazla olacaktı.Garaysiz ancak bu kadar oluyor o konuda haklısın.Ama burada asıl tartisilmasi gereken nokta futbol hariç hiç bi branşta kötü gittiği zaman teknik müdahale yapamıyoruz.Erkek basket,bayan basket hiç farketmiyo.Takım kötüyse sarampole bırakıyoruz seneye.Örnekleri çok.(futbolda da ne kadar ettiğimiz de tartışılır)
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2297 : 28 Nisan 2014, 23:41:31 »
Polen bizdeki çok pıtpıttan daha faydalı olur bence.

pıtpıt nedir zeki abi :)
ahahahahahahahahah

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2298 : 28 Nisan 2014, 23:41:51 »
Nilay - Çağla
İpek - Kübra
Elif B. - Güldeniz
Melis - Gizem
Derya - Polen

Bugünkü yedeklerin karşılaştırması :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2299 : 28 Nisan 2014, 23:43:40 »
pıtpıt nedir zeki abi :)
ahahahahahahahahah

sen zeki çocuksun anladın onu :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #2300 : 28 Nisan 2014, 23:53:08 »
Kızlara tebrikler. Kazanabilirdik maçı ama mücadele etmeleri güzeldi. Eda iyi değildi. Glassın kötü pasları vardı. Ne bileyim işte Garay gitti bende iştah bitti.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #2301 : 28 Nisan 2014, 23:55:29 »
Maça saatine göre beklediğimden iyi bir kalabalık vardı. Yarın erkekler maçı daha uygun saatte ama yarısının yarısı olur herhalde.

File arkası üst tribünde gene bir grup vardı ama bu sefer boydan boya Aziz Yıldırım posteri asmış olarak AYGFB grubu vardı. Neden geldiler acaba diye düşünürken protokol tribününde Aziz Yıldırımın'ın olduğunu farkettik. Kafalarına göre takıldılar, başkana falan da tezahürat ettiler, o da el sallayıp takımı destekleyin işareti yaptı.

Protokol tribününde ön sırada oturan takım elbiseli kadın erkek banka üst kademe yöneticileri alkışlarla seslenerek takımı destekliyordu. Hatta onların solundaki kısımlarda da vakıfbank sayılarını alkışlayanların olduğunu görünce bu medeni ortamda böyle şeyleri hazmetmek gerekiyordu, ben pek rahat duramazdım orada.

Maçın ortalarında antrenman yapmak üzere gelen Halkbank oyuncuları gözüktü, kimisi koridorda dururken, tribüne çıkıp oturanlar da oldu. Osmany ve Mitar yanyana iken resim çektirmeye giden çok kişi oldu. Her ne kadar dünya yıldıızı da olsalar, yarın sinirlendirmek için uğraşacağım adamlarla gidip resim çektiremezdim. Anca bir gün yolları bize düşerse.

Maç bitimi köşeden geçerken onlara sataşmamak olmazdı, Hüseyin'e ayakkabı kutun kaç numara deyince gülerek birşeyler söyledi. Yarın görüşürüz sizinle, az oluruz ama biz öyle çoluk çocuk değiliz, geçen maç Ankara'da galibiyeti on yaşında çocuklarla kutluyordun, şampiyonluğa oynuyorsunuz doğru düzgün taraftarınız bile yok milletin parasıyla oynuyorsunuz dedim. Bunun üzerine orada duran spor büro polisleri biraz dikiliverdi, neyse adamın direkt yüzüne bunları söyleyince rahatladım biraz.

Diğer yanda ise sinir bozucu Giovanni - Gözde vs. karşısında bizi mahçup bırakan bir 2-0 seri skoru var.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
« Yanıtla #2302 : 29 Nisan 2014, 00:12:40 »
acaba glass oyun heyecanıyla kim i arkada zannedip topu o yüzden mi arka ortaya attı yoksa oyun zekası çok yüksek olduğu için herkes kim e atmasını beklerken o en olmadık yere arka ortaya mı attı bu gece aklımda bu 2 deli soruyla uyumaya çalışacam

seda smaçör oynarken hep aynı hatayı yapıyor manşeti iyi alayım gerisini boşver kritik yerlerde top öldürdü ama yetersizdi bugün ki performansı o kadar iyi manşetlere de glass nasıl ortayı kullanmaz anlamam

eda şu sadece tek ayak sevdasından vazgeçerse hem kendi için hem bizim için iyi olacak bu kız bjk de oynarken çatır çatır ortadan top öldürüyordu tamam tek ayak yapmasın demiyorum hobi olarak yine yapsın ama ortadan da hücum ederse sakatlanmaz korkmasın

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2303 : 29 Nisan 2014, 00:18:12 »
Gamzeyi almak mümkünse Elif-Nilay paket yapılıp yollanmalı ne yapıp edip alınmalı bence
Vermezler Abi kendi yetistirdikleri ve yerli pasor avantaji yararacak bir oyuncu.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2304 : 29 Nisan 2014, 00:20:06 »
Maça saatine göre beklediğimden iyi bir kalabalık vardı. Yarın erkekler maçı daha uygun saatte ama yarısının yarısı olur herhalde.

File arkası üst tribünde gene bir grup vardı ama bu sefer boydan boya Aziz Yıldırım posteri asmış olarak AYGFB grubu vardı. Neden geldiler acaba diye düşünürken protokol tribününde Aziz Yıldırımın'ın olduğunu farkettik. Kafalarına göre takıldılar, başkana falan da tezahürat ettiler, o da el sallayıp takımı destekleyin işareti yaptı.

Protokol tribününde ön sırada oturan takım elbiseli kadın erkek banka üst kademe yöneticileri alkışlarla seslenerek takımı destekliyordu. Hatta onların solundaki kısımlarda da vakıfbank sayılarını alkışlayanların olduğunu görünce bu medeni ortamda böyle şeyleri hazmetmek gerekiyordu, ben pek rahat duramazdım orada.

Maçın ortalarında antrenman yapmak üzere gelen Halkbank oyuncuları gözüktü, kimisi koridorda dururken, tribüne çıkıp oturanlar da oldu. Osmany ve Mitar yanyana iken resim çektirmeye giden çok kişi oldu. Her ne kadar dünya yıldıızı da olsalar, yarın sinirlendirmek için uğraşacağım adamlarla gidip resim çektiremezdim. Anca bir gün yolları bize düşerse.

Maç bitimi köşeden geçerken onlara sataşmamak olmazdı, Hüseyin'e ayakkabı kutun kaç numara deyince gülerek birşeyler söyledi. Yarın görüşürüz sizinle, az oluruz ama biz öyle çoluk çocuk değiliz, geçen maç Ankara'da galibiyeti on yaşında çocuklarla kutluyordun, şampiyonluğa oynuyorsunuz doğru düzgün taraftarınız bile yok milletin parasıyla oynuyorsunuz dedim. Bunun üzerine orada duran spor büro polisleri biraz dikiliverdi, neyse adamın direkt yüzüne bunları söyleyince rahatladım biraz.

Diğer yanda ise sinir bozucu Giovanni - Gözde vs. karşısında bizi mahçup bırakan bir 2-0 seri skoru var.
Bravo Kerem'cim agzina saglik :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #2305 : 29 Nisan 2014, 08:31:56 »
Garay 3. maçta oynayabilecek mi acaba? Bu arada minik libermuz Melis dün ilk defa A takımla oynadı.. Çok güzel kupalar başarılar diliyorum kendisine.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #2306 : 29 Nisan 2014, 09:32:00 »

Kerem, Hüseyin'e söylediğin sözleri okuyunca içimin yağları eridi :) iyi yapmışsın.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2014, 09:32:20 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Playoff Final 3. Maç 30.04.2014 - [18.00] Fenerbahçe - Vakıfbank
« Yanıtla #2307 : 29 Nisan 2014, 13:03:01 »

Final serisinin 3. maçı. Seride 2-0 gerideyiz.

Maçı Ntvspor ve D-Smart yayınlayacak.

30 Nisan Çarşamba

18:00 FENERBAHÇE - VAKIFBANK

Seriyi uzatabilmek için bu maçı mutlaka kazanmak lazım.

Maçın başlama saati biraz daha geç olsa sanki daha iyi olacaktı.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #2308 : 29 Nisan 2014, 16:11:05 »
sana katılıyorum Kim oradan hucum edemez çok zor. arka ortan hücum etmek ile maçın yarısının  3 metre çizgisi arkasından etmek arasında çok fark var ki Kim sanırım altyapıdan beri smaçör onuyor.

rufat sen biraz ders çalış :)
yok voleybola libero olarak başlamış alt yapılarda genelde libero oynamış lisenin son yılında boyu birden uzayınca mevki değiştirmiş. belgeselde böyle anlatıyorlardı sanki
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #2309 : 29 Nisan 2014, 16:12:23 »
Garay oynayamaz artık,bir yerle anlaştıysa da son kez izlemiş olduk eczacı maçında. Dün gördüm salonda değnekleri bırakmıştı ama çok zor yürüyordu.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....