Maça saatine göre beklediğimden iyi bir kalabalık vardı. Yarın erkekler maçı daha uygun saatte ama yarısının yarısı olur herhalde.
File arkası üst tribünde gene bir grup vardı ama bu sefer boydan boya Aziz Yıldırım posteri asmış olarak AYGFB grubu vardı. Neden geldiler acaba diye düşünürken protokol tribününde Aziz Yıldırımın'ın olduğunu farkettik. Kafalarına göre takıldılar, başkana falan da tezahürat ettiler, o da el sallayıp takımı destekleyin işareti yaptı.
Protokol tribününde ön sırada oturan takım elbiseli kadın erkek banka üst kademe yöneticileri alkışlarla seslenerek takımı destekliyordu. Hatta onların solundaki kısımlarda da vakıfbank sayılarını alkışlayanların olduğunu görünce bu medeni ortamda böyle şeyleri hazmetmek gerekiyordu, ben pek rahat duramazdım orada.
Maçın ortalarında antrenman yapmak üzere gelen Halkbank oyuncuları gözüktü, kimisi koridorda dururken, tribüne çıkıp oturanlar da oldu. Osmany ve Mitar yanyana iken resim çektirmeye giden çok kişi oldu. Her ne kadar dünya yıldıızı da olsalar, yarın sinirlendirmek için uğraşacağım adamlarla gidip resim çektiremezdim. Anca bir gün yolları bize düşerse.
Maç bitimi köşeden geçerken onlara sataşmamak olmazdı, Hüseyin'e ayakkabı kutun kaç numara deyince gülerek birşeyler söyledi. Yarın görüşürüz sizinle, az oluruz ama biz öyle çoluk çocuk değiliz, geçen maç Ankara'da galibiyeti on yaşında çocuklarla kutluyordun, şampiyonluğa oynuyorsunuz doğru düzgün taraftarınız bile yok milletin parasıyla oynuyorsunuz dedim. Bunun üzerine orada duran spor büro polisleri biraz dikiliverdi, neyse adamın direkt yüzüne bunları söyleyince rahatladım biraz.
Diğer yanda ise sinir bozucu Giovanni - Gözde vs. karşısında bizi mahçup bırakan bir 2-0 seri skoru var.