bu takımı destekleyenler kesin yargıya varmak için biraz beklesinler tek maçta kredileri bitmedi herhalde.
Önce Tüm Arkadaşlarımdan yada kardeşlerimden rica ediyorum.
Burası dertleşmek istediğimizde,canımız sıkıldığında,birşeyler paylaşmak istediğimizde,sevindiğimizde,üzüldüğümüzde kafamızı sokacağımız bir Aile ortamı olarak düşünün.Burda birşeyler yazarken birbirimizi kırmamaya,rencide etmemeye dikkat edelim.Hepimiz aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama tututuğumuz takım aynı.Yenilgiler bu sene olmasada ilerki senelerde telafi edilebilinir ama kırılan Kalpler kırgınlıklar kalıcı olur.Buna değinmemin nedeni bu yazılar değil belli bir süredir ortalıkta gerginlik sezdiğimdendir.
Gerçekten Besim veya birçok kişi burda yazarken Tek Maç için yorum yaptığınımı sanıyorsunuz?
Bu Takım nerdeyse 2010-2011 sezonundan buyana geri sayım yapıyor.Bunu neden herkes görmüyor.Özellikle İsfendiyar bey başımıza geldiğinden bu yana hep kötü hep kötüye gidiyoruz.İlk sene olabilir dedik Arupa Kupasını kaybeder dedik.İsfendiyar Bey bunu telafi edeceğine söz verdi gecen sezon Galatasaray'ı elediğimizde evet sıra geldi avrupa kupasına dese inanacaktım ama Galatasaray'ı yenerek geçen senenin rövansını aldık demesi bendeki ona karşı olan tüm inancımı yok etti.
Benim düşüncem 3 senedir aynı tek maça görede bakmam gecen sezon gibi 7 de 7 yaparken de aynı tehlikeleri söylerken Transfer şart derken İsfendiyar bey acele etmeyin bu takım çok iyi diyordu.
Kişisel olarak düşüncem sıfırda çeksek ben bu branşı takip etmeye devam ederim.Ben tüm Branşları takip ediyorum ama bayan basketbol içimde bir tık fazla.Ben böyle düşünüyorum ama bir arkadaşım ben birdaha bayan basketbol maçlarını seyretmem dersede saygı duyarım.
Benim Tek Saygı duymuyacağım 3Temmuz sürecinde Fenerbahçeli geçinipte bize cephe alan kişiler veya guruplardır.Yoksa istiyen istediği branşı seyredip seyretmemekte hürdür.
Eski görüşlerimi burdaki arkadaşlar biliyor bir daha geriye dönmektense bu seneyi değerlendirirsek ilk hatamız İsfendiyar Bey ve Didem Hanımla bu sezonada başlamamız oldu.İlhan Beyede yönetici arkadaşlarada bu şikayetimizi bildirdik ama yine aynı idarecilerle devam etme kararı almışlar.Artık yapcak bir şey yok ama yine hatalarla başladık.Transfer yapıyorlar ama kendileri bile inanamadığı için saklıyabildikleri kadar sakladılar.
Ben yinede geçen sezondan Zelleous ve Tina'nın takımda kalmasını isterdim.Q'nun gönderilip yerine Layota Sanders'in alınmasını isterdim.
Maça gelirsek böyle olacağı belliydi.Bizim Transferler çok kötü Transferler elbett değil ama Yan sanayiyle bir yere kadar.Arupada bu kadro zayıf kalır diye defalarca yazdık.Bunu gidermenin tek yolu Hocanın Takım yapabilmesi.Buda zaman alır.Bu maçtada olduğu gibi 3 Numarada Tuğçe'yi düşünmezdim.Melis Gülcan bile bence daha iyi üç numara olurdu.
Geçmiş olsun artık İnşallah Nasrettin hoca misali Maya tutar.İnşallah dere arasında Transfer yaparlar.Tek isteğim İsfendiyar Beyin ve Didem Hanımın istifa etmesi.