Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2015/16)  (Okunma sayısı 118172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: EuroLeague 1.Maç Dynamo Kursk-Fenerbahçe 14.10.2015 (19.00)
« Yanıtla #45 : 15 Ekim 2015, 00:13:25 »
şimdi gördüm..
ya sen forumların kaşarlaşmış adamısın
böyle laflar ile gaza gelmemen lazım .
insan şu ne idüğü belirsiz şube için kimse ile tartışır mı yahu :)

Haklisin.  Bu subeyi bir daha izlemem deyip, yine geri donen Murat Kaya gibiyim :)  Bir daha yorum yapmam...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #46 : 15 Ekim 2015, 10:39:33 »
bu takımı destekleyenler kesin yargıya varmak için biraz beklesinler tek maçta kredileri bitmedi herhalde.

Önce Tüm Arkadaşlarımdan yada kardeşlerimden rica ediyorum.
Burası dertleşmek istediğimizde,canımız sıkıldığında,birşeyler paylaşmak istediğimizde,sevindiğimizde,üzüldüğümüzde kafamızı sokacağımız bir Aile ortamı olarak düşünün.Burda birşeyler yazarken birbirimizi  kırmamaya,rencide etmemeye dikkat edelim.Hepimiz aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama tututuğumuz takım aynı.Yenilgiler bu sene olmasada ilerki senelerde telafi edilebilinir ama kırılan Kalpler kırgınlıklar kalıcı olur.Buna değinmemin nedeni bu yazılar değil belli bir süredir ortalıkta gerginlik sezdiğimdendir.

Gerçekten Besim veya birçok kişi burda yazarken Tek Maç için yorum yaptığınımı sanıyorsunuz?
Bu Takım nerdeyse 2010-2011 sezonundan buyana geri sayım yapıyor.Bunu neden herkes görmüyor.Özellikle İsfendiyar bey başımıza geldiğinden bu yana hep kötü hep kötüye gidiyoruz.İlk sene olabilir dedik Arupa Kupasını kaybeder dedik.İsfendiyar Bey bunu telafi edeceğine söz verdi gecen sezon Galatasaray'ı elediğimizde evet sıra geldi avrupa kupasına dese inanacaktım ama Galatasaray'ı yenerek geçen senenin rövansını aldık demesi bendeki ona karşı olan tüm inancımı yok etti.

Benim düşüncem 3 senedir aynı tek maça görede bakmam gecen sezon gibi 7 de 7 yaparken de aynı tehlikeleri söylerken Transfer şart derken İsfendiyar bey acele etmeyin bu takım çok iyi diyordu.

Kişisel olarak düşüncem sıfırda çeksek ben bu branşı takip etmeye devam ederim.Ben tüm Branşları takip ediyorum ama bayan basketbol içimde bir tık fazla.Ben böyle düşünüyorum ama bir arkadaşım ben birdaha bayan basketbol maçlarını seyretmem dersede saygı duyarım.
Benim Tek Saygı duymuyacağım 3Temmuz sürecinde Fenerbahçeli geçinipte bize cephe alan kişiler veya guruplardır.Yoksa istiyen istediği branşı seyredip seyretmemekte hürdür.

Eski görüşlerimi burdaki arkadaşlar biliyor bir daha geriye dönmektense bu seneyi değerlendirirsek ilk hatamız İsfendiyar Bey ve Didem Hanımla bu sezonada başlamamız oldu.İlhan Beyede yönetici arkadaşlarada bu şikayetimizi bildirdik ama yine aynı idarecilerle devam etme kararı almışlar.Artık yapcak bir şey yok ama yine hatalarla başladık.Transfer yapıyorlar ama kendileri bile inanamadığı için saklıyabildikleri kadar sakladılar.
Ben yinede geçen sezondan Zelleous ve Tina'nın takımda kalmasını isterdim.Q'nun gönderilip yerine Layota Sanders'in alınmasını isterdim.
Maça gelirsek böyle olacağı belliydi.Bizim Transferler çok kötü Transferler elbett değil  ama Yan sanayiyle bir yere kadar.Arupada bu kadro zayıf kalır diye defalarca yazdık.Bunu gidermenin tek yolu Hocanın Takım yapabilmesi.Buda zaman alır.Bu maçtada olduğu gibi 3 Numarada Tuğçe'yi düşünmezdim.Melis Gülcan bile bence daha iyi üç numara olurdu.
Geçmiş olsun artık İnşallah Nasrettin hoca misali Maya tutar.İnşallah dere arasında Transfer yaparlar.Tek isteğim İsfendiyar Beyin ve Didem Hanımın istifa etmesi.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız,  A Grubu 2. hafta maçında 21 Ekim Çarşamba günü Slovakya’nın Good Angels Kosice takımını konuk edecek.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20:00’da başlayacak ve FBTV den canlı yayınlanacak.

21 Ekim 2015 Çarşamba

20.00  Fenerbahçe - Good Angels Kosice   FBTV Canlı

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu macı alırız sıkıntı olmaz ama nereye kadar...bu kadro ile ligde gene zırveye oynarız...hatta maya tarzı bir oyuncu alabilirsek sezon ortası sampiyonlukta gelir...

ama avrupa'da acık ara sansımız az...maya gibi bir oyuncu gelse bile bir yere kadar gideriz..gerci george oyle bir oyuncuyla iyi bir takım yaratırsa hic belli olmaz..

ama o oyuncu gelmeden george bile avrupa'da bazı maclara care bulamaz...

ısrarla soyluyorum coleman (formda olsa bile) yerine mutlaka ve mutlaka bir adet yıldız sutor daha lazım bu takıma...

sunuda belirteyim..

quanitra-lavender-vera-tugce varken bence kobryn yerine bir kısa sutor daha alınabilirdi...

o isim iagupova olabilirdi dabovic olmasa da...ama dinletemedik...

belki ocakta en azından maya (yada edd) alınamasa bile iagupova hamlesi yapılabilir kobryn yerine...

coleman'ın performansa bakmak lazım..sonra karar verilir...

ama maya'nın (edd) olmayacagı dusunerken diyorum ki..

iagupova---kobryn
coleman---amerikalı 3-4 oyuncusu...(bonner-catchings tarzı)

birsel-olcay-melisa
quigley-gokce-merve
iagupova-melis
catchings-vera-tugce
lavender-quanitra-hulya

« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 11:12:10 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2015, 11:15:53 »
bende bu bransı ne olursa olsun izlerim ama aklın yolu bir..bu yonetici ve akıl danıstıgı ulemalar  ile bu sube ara ara kupa kazanır (tek maclık performans) ama avrupada kupa kesinlikle gelmez...lig bile saha avantajı olmadna hep tehlikede olur...bu kadro ile ligde gene zırveye oynarız...hatta maya tarzı bir oyuncu alabilirsek sezon ortası sampiyonlukta gelir...

dogru kadrolar kurulmuyor..hep eksik yada yanlıs 1-2 transferle isler arapsacına donuyor...

o yuzden avrupa'da acık ara sansımız az...maya gibi bir oyuncu gelse bile bir yere kadar gideriz..gerci george oyle bir oyuncuyla iyi bir takım yaratırsa hic belli olmaz..

ısrarla soyluyorum coleman (formda olsa bile) yerine mutlaka ve mutlaka bir adet yıldız sutor daha lazım bu takıma...

sunuda belirteyim..

quanitra-lavender-vera-tugce varken bence kobryn yerine bir kısa sutor daha alınabilirdi...

belki ocakta en azından maya (yada edd) alınamasa bile iagupova hamlesi yapılabilir kobryn yerine...

iagupova---kobryn

birsel-olcay-melisa
quigley-gokce-merve
iagupova-melis
catchings-vera-tugce
lavender-quanitra-hulya

ama maya yada edd gelirse direkt olarak coleman yerine koy is bitsin...
ama iagupova denen hatun bu takıma alınmalı kısa vadede artık..o kız oldu...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
30 maçtır avrupada kendi evimizde yenilmiyoruz

Bu maçta veya gruptaki rastgele herhangi bir maçta bu seri bitebilir.

• Üye
« Yanıtla #51 : 15 Ekim 2015, 11:21:02 »
lavender ve quigley vasat oyuncu degil..

eu statusunde quigley iyi transfer..
pivot olarak lavender iyi transfer...takım oyuncusu..
keza vera iyi oyuncu..

bu 3 yabancı tercihi dogru...

ama bu takımın diger 2 yabancısı yanlıs secim...

coleman yerine yıldız bir amerikalı kısa sart...
keza kobryn yerine de hangi bolgemiz eksikse cok yonlu bir eu oyuncusu daha mantıklı idi...ben iagupova diyorum...cunku o kız aslen 2-3 oyuncusu olsa da fiziken 4 numara bile oynar...edd gibi..

isin aslı seneye selale tarzı genc bir 4 numaramızı iyi yerlere getirebilirsek (bahar transferi o yuzden onemli idi)

birsel-olcay-melisa
quigley-gokce-merve
moore-iagupova-melis
vera-tugce-selale
lavender-quanitra (sanders)-hulya

esasen cok iyi kadro olur...ama dedigim gibi bu kadro bu sene de kurulabilirdi...

« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 11:23:56 Gönderen: Vanguards of FB »

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 15 Ekim 2015, 11:21:52 »
bende bu bransı ne olursa olsun izlerim ama aklın yolu bir..bu yonetici ve akıl danıstıgı ulemalar  ile bu sube ara ara kupa kazanır (tek maclık performans) ama avrupada kupa kesinlikle gelmez...lig bile saha avantajı olmadna hep tehlikede olur...bu kadro ile ligde gene zırveye oynarız...hatta maya tarzı bir oyuncu alabilirsek sezon ortası sampiyonlukta gelir...

dogru kadrolar kurulmuyor..hep eksik yada yanlıs 1-2 transferle isler arapsacına donuyor...

o yuzden avrupa'da acık ara sansımız az...maya gibi bir oyuncu gelse bile bir yere kadar gideriz..gerci george oyle bir oyuncuyla iyi bir takım yaratırsa hic belli olmaz..

sunuda belirteyim..

iagupova---kobryn

birsel-olcay-melisa
quigley-gokce-merve
iagupova-melis
catchings-vera-tugce
lavender-quanitra-hulya

ama maya yada edd gelirse direkt olarak coleman yerine koy is bitsin...
ama iagupova denen hatun bu takıma alınmalı kısa vadede artık..o kız oldu...
bu maya mooreu sabah izledim  taurasiden daha iyi oyuncu olur mu hakketen olurmuş.her şeyi yapan angelın daha iyi şutör ve asist özelliğine sahip oyuncu maya.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #53 : 15 Ekim 2015, 16:18:20 »
Bundan sonra bir bok olmaz...

Koca sene sonu Birsel ve Olcay bana yeter diyen koça bağırıp çağırmıştım yanılmadım..

Koca Fb nin Verdiği para sonrası Guardların bu iki beceriksiz Egosu şişmişlerden oluşmadı midemi bulandırdı...
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #54 : 15 Ekim 2015, 17:20:06 »
bu takımdaki sıkıntı guard kaynaklı degil..
birsel-olcay hatta quigley bu isi yapabilirler...

bize sorumluluk alacak iceri penetre yaptı mı, sut attı mı sokacak adam gibi adam lazım...

penny ve cappy gibi biri lazım...

o yuzden hucum tıkanıyor...angel varken bile bu kadar tıkanmazdık sutu ıyı olmasada cunku penetre ederdi..

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 15 Ekim 2015, 17:56:33 »
Bundan sonra bir bok olmaz...

Koca sene sonu Birsel ve Olcay bana yeter diyen koça bağırıp çağırmıştım yanılmadım..

Koca Fb nin Verdiği para sonrası Guardların bu iki beceriksiz Egosu şişmişlerden oluşmadı midemi bulandırdı...
kaptan birsele 2 yıldır yeterli değil diye yazanı okudumda ilk defa beceriksiz diyen çıktı.bütün basketbol yorumcularının türkiye tarihinin en iyi ve avrupanın en yetenekli oyun kurucusu olduğunu söylerken, hatta euroleague yazarı paul nilsenin avrupanın en zeki guardı birsel vardarlı derken, geçen sene final four oynayan takımın 1. oyun kurucusunun nasıl 1 beceriksizliğini gördün acaba murat kaya?dün takımda en çok birselin üzüldüğünü gördüm takımın oynadığı oyundan.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 18:00:43 Gönderen: Mehmet Batur »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
30 maçtır avrupada kendi evimizde yenilmiyoruz

Bu maçta veya gruptaki rastgele herhangi bir maçta bu seri bitebilir.

Oda bu sene olacak gibi gözüküyor.Bu sene olmazsada bir 30 maç daha olabilir.
allaha 3 senedir bas bas bağırıyoruz ama kimse bizi anlamıyor.Küçük Beyinli insanlardan ufku açık takım yaratmasını bekliyemezsin.

Bu oyunculardan  hoca bir Takım yarattı yarattı yoksa gittiği yere kadar gidecek.

Ben Vanguards of FB kadar iyi niyetli değilim.Bu maçı takım olamazsan dışardan üçlük atamazsan zor yenersin.Geçen sezonda Türkiye ligindede şakır şakır 3 lük atıyorlardı.sen buna karşılık  veremediğin an hep geriden izlersin.

Sizler çok iyi niyetli insanlarsınızama bir okadarda safsınız.İsfendiyar Bey sizi hakketmiyor.Hala ve Hala Maya Moore gelirse Alina Iagupova gelirse diye beklentimiz var.Geçen sene bile doğru dürüst Transfer yapmamışlarken,bas bas bağırdık AGÜ e ligdeki tüm takımlar takiye yaparken biz sadece adam ve moral kaybetmekle Meşguldük.

Önce hersene için  Taraftara özür borçlular.Bırakın Taraftarı Yöneticiler bile Bayan Basketboluna güveni kalmamış.Sadace İsfendiyar beyle destekmi olacaklar.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #57 : 15 Ekim 2015, 18:04:17 »
Hay kaptanına da birseline de

Sent from my LG-D802

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi

Oda bu sene olacak gibi gözüküyor.Bu sene olmazsada bir 30 maç daha olabilir.
allaha 3 senedir bas bas bağırıyoruz ama kimse bizi anlamıyor.Küçük Beyinli insanlardan ufku açık takım yaratmasını bekliyemezsin.

Bu oyunculardan  hoca bir Takım yarattı yarattı yoksa gittiği yere kadar gidecek.

Ben Vanguards of FB kadar iyi niyetli değilim.Bu maçı takım olamazsan dışardan üçlük atamazsan zor yenersin.Geçen sezonda Türkiye ligindede şakır şakır 3 lük atıyorlardı.sen buna karşılık  veremediğin an hep geriden izlersin.

Sizler çok iyi niyetli insanlarsınızama bir okadarda safsınız.İsfendiyar Bey sizi hakketmiyor.Hala ve Hala Maya Moore gelirse Alina Iagupova gelirse diye beklentimiz var.Geçen sene bile doğru dürüst Transfer yapmamışlarken,bas bas bağırdık AGÜ e ligdeki tüm takımlar takiye yaparken biz sadece adam ve moral kaybetmekle Meşguldük.

Önce hersene için  Taraftara özür borçlular.Bırakın Taraftarı Yöneticiler bile Bayan Basketboluna güveni kalmamış.Sadace İsfendiyar beyle destekmi olacaklar.

bence isfendiyar zülfikarınin para vermekten başka suçu olduğunu düşünmüyorum.didem akın en büyük hatayı nevriyeyi gsye kaptırarak yaptı.esmeral daha 2 yıl oynardı,,çok büyük yıldızlar getirdi ama çok yetersiz koçlar getirdi.

FATİH

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 15 Ekim 2015, 18:15:29 »

kaptan birsele 2 yıldır yeterli değil diye yazanı okudumda ilk defa beceriksiz diyen çıktı.bütün basketbol yorumcularının türkiye tarihinin en iyi ve avrupanın en yetenekli oyun kurucusu olduğunu söylerken, hatta euroleague yazarı paul nilsenin avrupanın en zeki guardı birsel vardarlı derken, geçen sene final four oynayan takımın 1. oyun kurucusunun nasıl 1 beceriksizliğini gördün acaba murat kaya?dün takımda en çok birselin üzüldüğünü gördüm takımın oynadığı oyundan.
katılıyorum Birsel çok sevdiğim karakterde bir oyuncumuzdur.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 18:17:01 Gönderen: FATİH »