Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Saat doğru mu abi? Ntvspor yayın akışında 19:30 olarak görünüyor.

yayınları erken başlarr

Çevrimdışı HunterInTheNight

• Üye
Fuck you fuck you fuck you nocioni.

Dün akşam Nocioni'nin hakeme bana fuck you dediler diye ağlaması maçın hareketiydi. İçimin yağları eridi resmen. 2. maçta gerçekten ağlatalım bunları.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
sadece barizleri yazıyorum...

1)gozunun ounde cızgıye basma rodriguez'in...
2) 2 tane real stepsini alenen calmadan aleyhimize gelen 5 sayı o paslar sonrası...(ama biizm aleyhimize olan tum stepsleri hemen caldılar kacırmadan)
3) reyes'i ilk yarı 4 faulle kenara oturtacakken kasit 2 diz cıkarmasını (sakatlamak icin yapılmıs) gormezden gelmek....dusunursen 2 atıs+yandan oynayacagız...
4) 3 tane basketfaulumuzu vermemeleri...3 er sayıdan 9 sayı edebilir...(gerci o hucumlarda ne yaptık sonra hatırlamıyorum) ama en basitindne 3 atısı yediler...ama aynı real pozisyonunda basketfaulu verdiler 2 defa...
5) en basitinden 2 tane cengel takarak bedavadan alınan 2 faul...(4 atıs) hadi bunu saymayalım....hep yaptıkları sey...

yukarıdaki tabloya bakınca (5.maddeyi saymayalım) ilk 4 maddedeki konular yoruma acık konular degil...ozellikle 1 ve 3 maddelerii....2.madde konusunda bize calarken onlara calmamalrı zaten niyeti belli ediyor...aynı sekilde 4. maddedeki basketfaullerde oyle...

sahaya en az 10 sayı civarı diferans yansıttılar....hala daha hakemlik bir sey yok diyorsunuz...aynı seyleri deplasmanda lehimize calan hakem gelsın madrid'de opup bastacı ederim....

Yukaridakileri teyit etmedim ama bizim lehimize olan kararlari da vardi.  Yanlis her macta olur.  Bu macta herhangi bir suiniyet sezmedim. 

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Daha da baskı yapmak için ne yapılabilir fikri olan var mı? Havalı korna falan getirenler var sanırım.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
hakemler aynı olmaz heralde di mi?

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Daha da baskı yapmak için ne yapılabilir fikri olan var mı? Havalı korna falan getirenler var sanırım.

O havalı kornayı kim çalıyorsa lütfen çalmasın ya... Toplu şekilde yapılan ıslık şovun önüne geçtiği yetmiyormuş gibi insanların emeklerini de hiç ediyor

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
O havalı kornayı kim çalıyorsa lütfen çalmasın ya... Toplu şekilde yapılan ıslık şovun önüne geçtiği yetmiyormuş gibi insanların emeklerini de hiç ediyor
Ben kararsızım irrite edici bir sesi var onlar hücumdayken, mantıklı olabilir. Bu arada salonda üst kata neredeyse hiç gelmiyor sesi, televizyonda fark ettim. Yani taraftarın modunu düşürmesi gibi bir olay olmaz.

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı illegal

• Üye
Ben kararsızım irrite edici bir sesi var onlar hücumdayken, mantıklı olabilir. Bu arada salonda üst kata neredeyse hiç gelmiyor sesi, televizyonda fark ettim. Yani taraftarın modunu düşürmesi gibi bir olay olmaz.

TV'ye göre taraftar mükemmeldi valla.. Bir ara mod düştü ama bu çok normal zira hiç kimse 2 saat boyunca avazı çıktığı kadar bağıramaz, tıkanır kalır. Ama başkan dahil sarı tribün kampanyasına uymayanlar çok ayıp ettiler orası ayrı konu. Korna konusuna gelince toplu şekilde yapılan ıslık ve yuhlama gayet yeterli ve tatmin edici bence

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye

Sent from my LG-D855 using
Tapatalk

Geçen sene maccabi serisinde bizim benchin tam arkasında öttürüp durmuşlardı bence sadece real tarafının oraya molalarda ve kenardakileri uyuz etmek için kıllanılabilir.

Üst kata hakkaten korna sesi gelmedi;) bi ara davul sesi duyar gibi oldum ama emin değilim
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
TV'ye göre taraftar mükemmeldi valla.. Bir ara mod düştü ama bu çok normal zira hiç kimse 2 saat boyunca avazı çıktığı kadar bağıramaz, tıkanır kalır. Ama başkan dahil sarı tribün kampanyasına uymayanlar çok ayıp ettiler orası ayrı konu. Korna konusuna gelince toplu şekilde yapılan ıslık ve yuhlama gayet yeterli ve tatmin edici bence

Hazret-i Başkan sarının da lacivertin de önünde gelir. O gün orada herkesin sarı giymesine müsaade etti ise buna şükredecek ve kurban adayacak iken şu dediğiniz laf mı? Aziz Başkan her türlü ayıp ve hatadan beridir. O olmasa Fenerbahçe olmazdı, o olmasa bizler olmazdık. Bir de şükür bilmez nankör kullar gibi sarı mı giyeydi?

Çevrimdışı illegal

• Üye
Hazret-i Başkan sarının da lacivertin de önünde gelir. O gün orada herkesin sarı giymesine müsaade etti ise buna şükredecek ve kurban adayacak iken şu dediğiniz laf mı? Aziz Başkan her türlü ayıp ve hatadan beridir. O olmasa Fenerbahçe olmazdı, o olmasa bizler olmazdık. Bir de şükür bilmez nankör kullar gibi sarı mı giyeydi?
Demekki bizlerle aynı hisleri paylaşmıyorlar. Kendileri bilirler... Yalnız Bogdan'ın çok kritik bir anda attığı bir üçlük vardı. O pozisyonda Ali Yıldırım'daki zoraki gülümsemeyi gördünümüz mü? Cidden çok acınası ve üzüntü vericiydi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Havalı korna rakip mola sırasında çalındı, maksat şov değil maksat rakibin oyununu bozmak
daha fazla korna sokacağız ikinci maça aldık kamyon kornası alındı..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Demekki bizlerle aynı hisleri paylaşmıyorlar. Kendileri bilirler... Yalnız Bogdan'ın çok kritik bir anda attığı bir üçlük vardı. O pozisyonda Ali Yıldırım'daki zoraki gülümsemeyi gördünümüz mü? Cidden çok acınası ve üzüntü vericiydi.

Neden zoraki?

Çevrimdışı illegal

• Üye
Neden zoraki?
Ben de çok merak ediyorum, bana öyle geldi (kardeşinden bahsediyorum yalnız!)

Çevrimdışı south

• Üye

Üst kata hakkaten korna sesi gelmedi;) bi ara davul sesi duyar gibi oldum ama emin değilim
Üst katta davul vardı hocam.