Kendi payıma, en kötü oynadığı, en olmaz hataları yaptığında bile Hickman aleyhinde tek kelime yazmadım. Kötü maç çıkardı demişimdir ama kadrodaki yerini, varlığını sorgulayan, onu küçümseyen tek ama tek ifadem, hata imalı lafım yoktur. Bulan olursa buyursun. Mesaj listem ortada. Çünkü Hickman yetenekli bir oyuncuydu, yetenekleri konusunda şüphem yoktu. Sadece yeteneklerini sahneleyecek ortam, takım içi rol vs bulamamıştı. Yeteneğe inanırım. Yetenek meselesi benim zaafımdır.
Kalinic hakkında kesin hüküm vermeden önce zaman tanınmalı mı? Kesinlikle evet. Her defasında henüz hüküm vermek için erken ibaresini söyleyerek eleştirmeye çalışıyorum. Bu hüküm verme konusu ise takıma yararlı bir şeyler yapıp yapamayacağı mevzuunda... Hani az yetenekle de faydalı işler yapıp parlayan çok isim var. Ama kesin hüküm vereceğim bir şey varsa: Top eline yakışmıyor ve yetenek fakiri... Bire birde adam eksiltemeyen, şutu, pasörlük ve oyunu okuma becerisi sınırlı vasat bir oyuncu... Yemeyip içmeyip savaşır ve mental olarak toparlanırsa belki ileride çok faydalı işlere imza atabilir. Ama kesin olan şu ki, yetenek konusunda bu seviyelerin oldukça fakiri... Bizim mahallenin (mevcut kadromuzun) en yoksul ismi...
hakan abi senin yazdığın noktalara ben de katılıyorum. kaliniçin yetenek noktasında takımın ana rotasyonunun zayıf tarafında yer aldığı aşikar.
ama onun yanısıra şu an takımın ön tarafında atletizm olarak en potansiyelli isim o. iki pota arasını en hızlı katedebilen isim o. kaliniç den istenen beklenen şeyler, geçmişte ömer onanın yaptıkları+ potaya atak etemesi (ribaund için) bunu da yapacak potansiyele sahip.
ama tekrar söylüyorum, bilhassa 1 milyon. buyout üzerinden adama hakaret etmenin bizim bazı hırslarımızı tatminden öte takım için ne yarar getireceğini anlamıyorum. hadi forumda yazılan forumda kalır, adam bunu salonda hönkürüyor, twitterda mention atıyor. bir insana sürekli hakaret ederek onu nasıl düzeltebiliriz?