Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1436763 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #150 : 14 Ocak 2016, 16:33:37 »
Kuban'da Hendrix'in sözleşmesi bitiyor,bence kadroya katmalıyız.Yalnız Datome çok şişti 3 oynayamaz,Birkan'ın sözlesme bitti diye biliyorum,kaçırmamak lazım
ben de 3 oynayamaz diyordum.. DAtome değil de biz şiştik herp beraber :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : 14 Ocak 2016, 16:41:06 »
Inanılmaz rezalet bir transfer sezonu geçiriyoruz ya yok böyle bişey Goudelock gönderilir mi ya sert takım kurmak içinmiş.. Carroll çok mu sert sanki Allah askına tüm takım sert olacak diye bişey yok! Çoğu kez uyuz oldum çok topla çok oynuyor diye ama adam atıyor be abi dedim sonunda e Bjelica da gidecek takımda iki kendi sayıya gidebilen oyuncu vardı biri zaten gitti diğerini neden yollarsın?

Dixon da rezalet transfer(verilen paradan ötürü) Barış ta olursa palacios ta..

Sloukas tamam ona hiçbir lafım yok. Bi biz futbolcular kadar Maaş veriyoruz ortalama oyunculara böyle nerde kaldı Obra'nın Varlığı dixon bey erginin Takımı'na 900e gidiyorsa obranın Takımına 800e gelmeli 1200e değil ! Bi ara futbolda yapardık ya bizi yenen takımda gol atan kim varsa alırdık emreciksinler Ali bilginler ona bağladık iyice bu kadar mı bu Gherardininin oyuncu portföyü Obranın keza ?? Palaciosu falan 8. Yabancı olarak falan da almıyorlar yani hep iyimser takılmaya gerek yok.

Emir tamam istikrar hiç yok ama 1e yeniliyorsa her türlü tutarım takımda Barış'a 600 vereceğime bu iki oyuncuyu aynı kefeye koymayın Ayıptır. Palacios hem 4 hem 5 oynuyormuş aman tamam hemen alalım o zaman.

Alırsın Sloukas Anderson randolphu bir de kalite bir pivotu Bogdan Vesely'nin yanına sonra işin olmaz palaciosla falan bu kadar basit 5 6 tane kalite yabancın olsun takımda sonra gherardiniliğini yap git kardeşim kalan 2 yabancıyı İtalya ikinci liginden al potansiyel gördüğün adamları 300 400bine eyvallah diyim be gerek var 8 yabancıya atıyorum toplam 10 vermeye 1.2den ?? 5 tane 1.6lık Kaliteli adam al 3 tanesi toplam 1.5 olsun yeter bu çok daha mantıklı yerli olarak ta bu 8 oyuncuya ekle Semih'i emiri Kenan'ı Melih'i 12 etsin sana destekle 3 tane genç oyuncuyla 10 Kişilik rotasyon yeter lige diğer 2 oyuncunu da 3 genç kendi oyuncun arasından seçer çıkarsın maça
vay vay vay vay vayvay .. Ahmet Kaya nın bir parçası var ya onun gibi oldu :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #152 : 14 Ocak 2016, 16:47:30 »
gou'ya savunmasi uzerinden vuranlar datome gelirse ne diyecek bakalim.
samimi olmak ikisini de soylemeyi gerektirir , datome benim gozumde erceg gibi bir adam yumusak temasi sevmeyen.

lan ben bunu yeni gördüm :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #153 : 14 Ocak 2016, 16:48:47 »
Datome'yi hiç beğenmiyorum. İnşallah transfer edilmez.
bu da senin nazar boncuğun olsun lan :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : 14 Ocak 2016, 16:51:40 »
Antic gelmiş. Savaşçı ve sahada karakter koyan bir adamdır, en sevdiğim özelliği budur. Onun dışında son halini takip edenler daha iyi anlatacaktır.
buğra güzel tespit yapmışsın kardeişm

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #155 : 14 Ocak 2016, 16:53:49 »
Yahu çok kötü kadro kurulur gerekirse destekleriz de Avrupa'nın en pahalı bütçelerinden biriyle Avrupa'nın en kötü kadrolarından birini kurma yolunda hızla ilerliyoruz. Antic'e milyonlu kontrat vermek takıma ihanettir bence. Şu an Barış Hersek'e razı olacak duruma geldim. Ölümü gösterip sıtmaya razı edecek herhalde şube bizi.
nazar 2 :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #156 : 14 Ocak 2016, 16:54:17 »
Bu arada Antic'in dış şut tehdidi yoktur. Diğer özellikleri o kadar kötü ki %25'le attığı 3 sayı tehdit olarak gözüküyor.
yusuf on fire :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #157 : 14 Ocak 2016, 16:56:04 »
Antic'i Efes alsaydı Misko iyi itelemiş derdik. En azından ben geçen sene Efes Milko Bjelica'yı kadroda tuttuğunda ve Donnie Mcgrath'ı aldıklarında iyi dalga geçmiştim. Misko Obradovicle buzları eritti ve elindeki en kalas oyunculardan birini 1.5 milyona bize iteledi. Maalesef. :(
başarrrrrr

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #158 : 14 Ocak 2016, 16:58:40 »
5 yıllık nba çıkışı olmayan bir sözleşme verip geleceğimizi garanti altına almak varken, 2+1 hiç olmamış....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Harunum da taşşak geçmiş boş geçmemiş :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : 14 Ocak 2016, 16:59:44 »
Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça...
Ahmet kayanın çok güzel bir şarkısı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : 14 Ocak 2016, 17:04:45 »
1000 Kombineden fazla satamazlarr
çok kötü bi tespit olmuş ya :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : 14 Ocak 2016, 17:08:30 »
Nbaden taylor, datome, freeland paketi yapalım bari...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

3 ün birini almışız ve en iyisini almışız.. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #162 : 14 Ocak 2016, 17:09:36 »
Emir kalsa Dixon gelmese.Bu seneye kadar Emir'i en sert şekilde eleştirenlerdendim ama o fizkle olmaz Dixon.Yaş 32
ahahahahahahahahah apo apo apo apo

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : 14 Ocak 2016, 17:12:12 »
Emiri takımda tutabilirler yabancı be olsa..ovyuzden swingman lafingrcmiyor olabilir..emir isi çözülmeden swingman lam riskine girmezler belki.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi ne inatçi adamsın ya.. 20 gün boyunca emir kalır dedin durdun kalmadı , viski içmeye daçkada devam ediyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #164 : 14 Ocak 2016, 17:13:30 »
3 numara şart.Gerçi Ömer Onan birer tane 4 ve 5 numara alacağız demişti.Bu arada Dixon için Emir feda edilmesin.Bunu Emir'i yerin dibine sokarcasına eleştiren birisi olarak söylüyorum.Dixon euroleague'de dayak yemekten beter olur.
bakın işte ibretlik bir yorum :)