Moerman yada randolph istiyorum ben..hickman reis yerine de on alanda baskı yapabilen , şutör bir amerikalı..(2-3)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vanguard bence yabanci takviyesi her turlu yapilir... kritik olan Turk takviyesi ...
Mesela Udoh aklima bile gelmezdi bir anda transfer oldu... ve harika da oldu .... Yani bir sekilde sapkadan tavsan cikariyor Gherardi ve Obra ...
Ve hatta geldigi fiyati dusununce belki yine birakalim o tavsan ciksin ... su anda parlayan kimseye bakmayalim .... Cunki gelen yine zamli fiyatlar ile gelecek....
Ama gelecek sezon NBA den turk donmuyorsa ligde de parlayan oyuncuda yok bu sene....
Lige bakiyorum istatislik listelerine Top 20 de listelerin hic birinde Sinan disinda turk yok ...
Cenk Akyol sanki sene sonu (o da belki) zorlayabilir listeye girmeyi gibi gozukuyor ... Ama sene basinda kaybettigi donem buyuk dez avantaj.
Bu durumda iki senaryo dan bahsediyoruz;
1-Hickman giderse;Miller - Moerman - Randolph dan biri guzel olur, sapkadan tavsan cikabilir ... yani Obra ve Gherardi ne buyurursa kabulumuz
Turk takviyesi bu durumda 1-3 yapmak lazim
1 numaraya Kenan yada Kartal
3 Numaraya Cenk yada Tolga
2-Hickman toparlar ve kalirsayabanci transferi zaten olmaz ...
Pota alti ve 3 numara alinabilir ....
Pota altina Samet geyik ya da Efesten ayrilirsa Emircan... Yada veteran bir pivot ...
3 numara tercihlerim yine ayni ....
PS: bu tum diger oyuncular kalmasi durumundaki senaryolar bu sene basindaki gibi bir anda 3-4 kritik oyuncu degisirse ....