Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450023 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #270 : 24 Ocak 2016, 08:18:48 »
Moerman yada randolph istiyorum ben..hickman reis yerine de on alanda baskı yapabilen , şutör bir amerikalı..(2-3)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vanguard bence yabanci takviyesi her turlu yapilir... kritik olan Turk takviyesi ...
Mesela Udoh aklima bile gelmezdi bir anda transfer oldu... ve harika da oldu .... Yani bir sekilde sapkadan tavsan cikariyor Gherardi ve Obra ...
Ve hatta geldigi fiyati dusununce belki yine birakalim o tavsan ciksin ... su anda parlayan kimseye bakmayalim .... Cunki gelen yine zamli fiyatlar ile gelecek....

Ama gelecek sezon NBA den turk donmuyorsa ligde de parlayan oyuncuda yok bu sene....
Lige bakiyorum istatislik listelerine Top 20 de listelerin hic birinde Sinan disinda turk yok ...
Cenk Akyol sanki sene sonu (o da belki) zorlayabilir listeye girmeyi gibi gozukuyor ... Ama sene basinda kaybettigi donem buyuk dez avantaj.

Bu durumda iki senaryo dan bahsediyoruz;

1-Hickman giderse;
Miller - Moerman - Randolph dan biri guzel olur, sapkadan tavsan cikabilir ... yani Obra ve Gherardi ne buyurursa kabulumuz
Turk takviyesi bu durumda 1-3 yapmak lazim
1 numaraya Kenan yada Kartal
3 Numaraya Cenk yada Tolga

2-Hickman toparlar ve kalirsa
yabanci transferi zaten olmaz ...
Pota alti ve 3 numara alinabilir ....
Pota altina Samet geyik ya da Efesten ayrilirsa Emircan... Yada veteran bir pivot ...
3 numara tercihlerim yine ayni ....

PS: bu tum diger oyuncular kalmasi durumundaki senaryolar bu sene basindaki gibi bir anda 3-4 kritik oyuncu degisirse ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #271 : 25 Ocak 2016, 12:02:46 »
Alakasız olacak ama dün twitterdan paylaşılan bir videoda Sloukas'ın Daçka maçında oyuna girmek için tam takım eşofmanlarını çıkarmaya çalıştığını gördünüz mü.Obra Reis'te ellerini açıyor yana doğru.Bana tuhaf geldi eşofmanla oturmak ne ya futbol maçı değilki bu.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #272 : 25 Ocak 2016, 13:11:35 »
Adam hastalık,sakatlık vs konularında biraz obsesifmiş👀

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #273 : 25 Ocak 2016, 14:08:26 »
Adam hastalık,sakatlık vs konularında biraz obsesifmiş
Geldiğinden beri kendini takıma veremedi, umarım bu takıntısı sorun olmaz ama o eşofmanlı görüntüsü tuhaf ve komikti.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 14:09:23 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #274 : 25 Ocak 2016, 14:19:17 »
Sloukas ilk 5 başlamadığı için maçın başında oyundan düşüyor olabilir
 mi acaba?
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 14:20:11 Gönderen: Dentist »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #275 : 25 Ocak 2016, 14:35:43 »
Sloukas sezonun ilk maçlarında bizim asist liderimizdi. nasıl katkı veremedi kendisini veremedi
sakatlık yaşadıktan sonra Dixon çıkışı ile Sloukas 1aydır formsuz durumda.
sezon başındaki seviyesine gelirse kafi..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #276 : 25 Ocak 2016, 16:57:40 »
Kostas bir aya kalmaz form tutacak.
Kalinic bile toparladı sayılır.
Ricky için herkes olmayacak falan diyor ama Daçka maçında kötü oynadığını düşünmüyorum.
Belki Kalinic yerine Ricky için lig lisansı çıkarsa f4'a kadar o'da istenen seviyeye gelebilir. :/
...

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #277 : 25 Ocak 2016, 18:38:59 »
slm a. agalar :)
BB den hic anlamam
bu Dacka da oynayan Metin Düren bize uyar mi ? en azindan bi 5-10 dak süre alsa

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #278 : 25 Ocak 2016, 19:25:52 »
Geçenlerde bir haber vardı doğru mu bilmiyorum..oğuz savaş tekrar dönmek istemiş de ucrette anlasamamislar..yahu sonra ülkede yabancı oyuncu sayisi azalsin..seninle EuroBasket son kadrosunda olan milli oyuncun 4 aydir yatiyor ve ücretinden fedekarlik yapıp 4 ay oynama fırsatını ücret yüzünden tepiyor..sonra yerli oyuncu neden yetismiyor.zihniyet bu olursa zaten yetişmez..
Oguz yerinde olsam 5 dk dusunmem kulüp ne verirse kabul eder.kariyerine bir f4 daha eklersin.hala oğuz su takıma el de pek olmasa bile ligde 8-10 dk katkı verir maçına gore..
Ama zihniyet kotu...yapacak birşey yok...yatmak daha kolay geliyor..dacka türk basketboluna bu sene resmen ihanet etti...abuk sabuk ücretleri geçtim, gereksiz transferler de yaptı.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #279 : 25 Ocak 2016, 19:48:23 »
Seneye Kaliniç'in yerine KSK'dan Kenny Gabriel'i alalım bence. Maceraya gerek yok. 4-5 oynatırız ihtiyaca göre.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #280 : 25 Ocak 2016, 21:24:59 »
Seneye Kaliniç'in yerine KSK'dan Kenny Gabriel'i alalım bence. Maceraya gerek yok. 4-5 oynatırız ihtiyaca göre.
Abi Kenny 5 oynayamaz. 4 için bile çok kötü savunmacı. Şutu var atlet herif

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
« Yanıtla #281 : 25 Ocak 2016, 23:30:06 »
Koç Transfer konusunda son kararını vermiş...
  'Sarı-Lacivertli kulüpte yönetim ve Başantrenör Zeljko Obradevic arasında bir toplantı yapıldı ve takımın son durumu masaya yatırıldı. Yöneticiler, Obradovic'e transfer çalışmaları için harekete geçebileceklerini söyledi, ancak Sırp çalıştırıcı sürpriz bir yanıt vererek takım kadrosunun yeterli olduğunu ve transfere ihtiyacı olmadığını ifade etti'.
Kaynak: http://www.sporalemi.com.tr/zeljko-obradovic-transfer-istemiyorum-17145

Koç istemiyorsa vardır bildiği hayırlısı artık...
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #282 : 26 Ocak 2016, 03:04:57 »
Geçenlerde bir haber vardı doğru mu bilmiyorum..oğuz savaş tekrar dönmek istemiş de ucrette anlasamamislar..yahu sonra ülkede yabancı oyuncu sayisi azalsin..seninle EuroBasket son kadrosunda olan milli oyuncun 4 aydir yatiyor ve ücretinden fedekarlik yapıp 4 ay oynama fırsatını ücret yüzünden tepiyor..sonra yerli oyuncu neden yetismiyor.zihniyet bu olursa zaten yetişmez..
Oguz yerinde olsam 5 dk dusunmem kulüp ne verirse kabul eder.kariyerine bir f4 daha eklersin.hala oğuz su takıma el de pek olmasa bile ligde 8-10 dk katkı verir maçına gore..
Ama zihniyet kotu...yapacak birşey yok...yatmak daha kolay geliyor..dacka türk basketboluna bu sene resmen ihanet etti...abuk sabuk ücretleri geçtim, gereksiz transferler de yaptı.

Oğuz'dan bir halt olmaz da Samet Geyik'i de bitirdiler. Çocuk daha hiç maç kadrosuna giremedi yanılmıyorsam. Başkasında oynayacağına bizde oynamasın ama rakip güçlenmesin mantığı ile transfer yapan bir kulüp.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #283 : 26 Ocak 2016, 07:56:35 »
Elinde, gerektiğinde 4 numarada kullanabileceği Datome-Kalinic varken, sakatlık sorunu olmazsa form tutma ihtimalleri olan Barış ve Sloukas varken transfer istememesi normal. Ara transfer sevmiyor koç zaten.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #284 : 26 Ocak 2016, 10:42:19 »
(Ben dahil) yazın istediğimiz Calathes, Oly derbisinde -11 verimlilik puanı ile oynamış. Sloukas şu formsuz haliyle bile daha iyi neredeyse.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon