Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1481074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1035 : 11 Mayıs 2016, 21:28:39 »
Arkadaşlar. Çok özür dileyerek, final-four bitimine kadar transfer topiğini kilitliyorum. Her şey istediğimiz gibi gider ise Pazartesi yeniden açarız. İnşallah Cuma gecesi yeniden açmaya mecbur kalmayız. Allah korusun.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1036 : 17 Mayıs 2016, 11:48:00 »
Claver kuzmi falan istiyordum ama anticin falan f4 performansıni gordukten sonra printezisi almak lazim

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1037 : 17 Mayıs 2016, 12:05:27 »
gönlümden geçen tyrece rice ve printezis.
causeur ve kuzminkas'a da fitim. yeter ki mevcut kadro korunsun üzerine ortalama takviyeler yapılsa bile razıyım.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1038 : 17 Mayıs 2016, 12:09:50 »
Ne yalan söyleyeyim Causeur'ün Melih'ten bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Kuzminskas da Kalinic varken lüks kaçabilir. Mümkün mü bilmiyorum ama Rice ve Printezis olursa mükemmel olur ancak bildiğim kadarıyla ikisi de kontrat altında.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #1039 : 17 Mayıs 2016, 12:47:11 »
1-2 uzun oyuncu
1-2 yerli oyuncu (Tolga Gecim-Egemen Güven)

keske Sergio Rodriguez i alabilsek Bobby-Kostas-Sergio guard rotasyonumuz olsa :(

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #1040 : 17 Mayıs 2016, 12:51:58 »
son yıllarda şampiyon olan takımlara bakınca hep kısa rotasyonu çok sağlam olan takımların önde olduğu görünüyor..
Spanoulis/Sloukas (Oly)
Serrod/Llull/Rudy (Real)
DeColo/Teodosic (CSKA)

bizim kısa rotasyonumuzun bu takımlar düzeyinde olmadığını düşünüyorum.. Finali uzatmada kaybetmiş olmamıza rağmen bu görüşteyim..
Bu nedenle benim gönlümden geçen Sloukas, Bogdan kısa rotasyonunu yüksek profil bir guardla güçlendirilmesi..
Causeur benim de aklıma yatmıyor açıkçası.. Hickman'ın yerine, Final4 seviyesinde bile fark yaratabilecek bir guard alınsa keşke.. (Tercihen Gherardini NBA'dan getirsin..) Tabii ki bu işler bütçe ile alakalı, gidecek kalacak oyuncuların sistemi ne şekilde etkileyeceği ile alakalı ama takım öyle bir seviyeye geldi ki iyi oyuncu, harika adam dediğimiz isimlerin bile bu sene CSKA, geçen sene Real karşısında düştüğü durumlar insanı üzüyor.. (Bjelica, Bogdan)..

Bir de bu sene Vesely vakasında, geçen sene Goudelock'ta gördük ki bu oyuncular genel olarak ne kadar iyi olsalar da bariz bir defoları varsa ve elit bir rakiple oynuyorsanız ciddi yara alıyorsunuz.. Bu yüzden EL şampiyonluğu için en ufak detaylar bile önem kazanıyor.. Eskiden kendimizi son 8'e atsak yeter diyorduk ama şimdi finalde kaybetmek canımızı yakıyor.. En iyi skorerimizin bile savunması belli bir seviyenin altında olmamalı, en iyi savunmacımızın 1-2 etkili hücum silahı olmalı, en sağlam uzunumuz bile belli bir serbest atış istikrarına sahip olmalı.. Yazdıklarımdan Vesely gitsin isterim gibi bir sonuç ta çıkmasın; Vesely yerine ya da yanına yapılacak transferi kastediyorum.. Zaten Vesely'nin de bundan sonraki yıllarda serbest atış yüzdesini yukarılara çekmek için kendini paralayacağına eminim..

Ama herşeyden önemlisi Obradoviç'le sözleşme uzatılsın ve Bogdan/Udoh/Vesely'den en az 2'si takımda kalsın..

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
« Yanıtla #1041 : 17 Mayıs 2016, 13:00:27 »
Rice-Dixon-Berk
Bogdan-Sloukas-Melih
Datome-Kalinic
Printezis-Antic
Udoh-Vesely

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1042 : 17 Mayıs 2016, 13:08:25 »
arkadaslar kisa rotasyonunda Drazan Musa nin da olacagini unutmayin...
Obra ortala 2-3 dakika oynatmaya calisacaktir...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1043 : 17 Mayıs 2016, 13:13:59 »
arkadaslar kisa rotasyonunda Drazan Musa nin da olacagini unutmayin...
Obra ortala 2-3 dakika oynatmaya calisacaktir...

o eleman kesin bizde mi?
aziz İSTİFA!!!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1044 : 17 Mayıs 2016, 13:41:20 »
Bogdan, Ekpe ve Vesely'nin Final4 performanslarından sonra hiçbir NBA takımının onlara muhteşem kontratlar sunacağını sanmıyorum. Eğer düşündüğümüz gibi akıllı oyuncularsa bu güzel ortamı bırakıp gitmezler. Bu durumda takımdan sadece Hickman ayrılır.

Diğer yandan Final4 finalinin ve Real serisinin bize öğrettiği kısaların önemidir. Vesely'siz Real'i eledik. CSKA Hines, Khrypa ve Vorontsevich üçlüsü ile bizi yenebildi. Ben Kenan'ın takıma döneceğini ve 1 veya 2 yabancı transferi ile transferi kapatacağımızı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 13:42:52 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1045 : 17 Mayıs 2016, 14:24:02 »
son yıllarda şampiyon olan takımlara bakınca hep kısa rotasyonu çok sağlam olan takımların önde olduğu görünüyor..
Spanoulis/Sloukas (Oly)
Serrod/Llull/Rudy (Real)
DeColo/Teodosic (CSKA)

bizim kısa rotasyonumuzun bu takımlar düzeyinde olmadığını düşünüyorum.. Finali uzatmada kaybetmiş olmamıza rağmen bu görüşteyim..
Bu nedenle benim gönlümden geçen Sloukas, Bogdan kısa rotasyonunu yüksek profil bir guardla güçlendirilmesi..
Causeur benim de aklıma yatmıyor açıkçası.. Hickman'ın yerine, Final4 seviyesinde bile fark yaratabilecek bir guard alınsa keşke.. (Tercihen Gherardini NBA'dan getirsin..) Tabii ki bu işler bütçe ile alakalı, gidecek kalacak oyuncuların sistemi ne şekilde etkileyeceği ile alakalı ama takım öyle bir seviyeye geldi ki iyi oyuncu, harika adam dediğimiz isimlerin bile bu sene CSKA, geçen sene Real karşısında düştüğü durumlar insanı üzüyor.. (Bjelica, Bogdan)..

......

Bizimde fena değil aslında kısa rotasyonumuz,
dixon/sloukas/bogdan ki bu üçlü reali dağıtmıştı.

Bogdan, Ekpe ve Vesely'nin Final4 performanslarından sonra hiçbir NBA takımının onlara muhteşem kontratlar sunacağını sanmıyorum. Eğer düşündüğümüz gibi akıllı oyuncularsa bu güzel ortamı bırakıp gitmezler. Bu durumda takımdan sadece Hickman ayrılır.

Diğer yandan Final4 finalinin ve Real serisinin bize öğrettiği kısaların önemidir. Vesely'siz Real'i eledik. CSKA Hines, Khrypa ve Vorontsevich üçlüsü ile bizi yenebildi. Ben Kenan'ın takıma döneceğini ve 1 veya 2 yabancı transferi ile transferi kapatacağımızı düşünüyorum.

Ekpe nin f4 performansı bence gayet iyiydi.

Çok fazla kadro yazmadım ama bence bir uzun daha alırsak kalinic yerine hanga da güzel olabilir.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 14:26:56 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #1046 : 17 Mayıs 2016, 15:03:15 »
Sloukas Bobby Berk
Bogdan M.Brooks Melih
Datome Kalinic Egehan
Kuzminskas Antic Baris
Udoh Furkan

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1047 : 17 Mayıs 2016, 15:50:13 »
Umarim takimda herkes kalir (hatta hickman da dahil, kontratinda biraz duzenleme ile tabi)

Kuzmi+Drazan gelirse.... bir yada iki de Turk rotasyon ve Lig oyuncusu alirsak bu is olur ...

Sonucta seneye maraton daha uzun ve daha zor olacak ...

Giden olursa da (tekrar soyleyeyim umarim olmaz) ama Obra ve Gherardi disinda her gidenin yeri doldurulur .... buna sonuna kadar inaniyorum ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
« Yanıtla #1048 : 17 Mayıs 2016, 16:23:54 »
Bütçe konusunda ne olacak.Pazar gunu çıkan Ertuğrul Özkok haberini anlayan varmı,  Aziz Yıldırım imparatora  gençlerle devam etmeyi teklif etmiş.

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #1049 : 17 Mayıs 2016, 16:51:42 »
Ozkok ciddiye alinacak bir adam degil, takilmamak lazim o yaziya. Obra varsa butce vardir.