Gönderen Konu: James Nunnally  (Okunma sayısı 117119 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: James Nunnally
« Yanıtla #60 : 18 Kasım 2016, 12:31:05 »
kaçak dövüşen oyunculardan nefret ediyorum , dün Vesely'e pas vermeye çalıştığı pozisyonda yaptığı kayıp sonrası artık benim gözümdeki kredisi 0......
orada bi kısa oyuncu ne olursa olsun zorlar şut atar potaya gider, arkadaşını itin götüne sokacak şekilde hareket etmez..

yeteneksiz olursun ama yürekli oynarsın eyvallah
ama böyle kaçak dövüşmesinden nefret ediyorum ..
çok umudum vardı ama benim artık gram umudum kalmadı
haa beni şaşırtır yürekli oynamaya başlarsa çok şaşırırım
Abi acaba lisansını iptal edip Minchev'e lisans çıkartır mıyız?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : 18 Kasım 2016, 12:52:08 »
Abi acaba lisansını iptal edip Minchev'e lisans çıkartır mıyız?
sence ?
ALlah aşkına az mantıklı düşün

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #62 : 18 Kasım 2016, 13:17:03 »
sence ?
ALlah aşkına az mantıklı düşün
Abi sonuçta bu oyuncu takımda ve her ne kadar maç bitmiş olsa da Laboral maçında süre almıştı.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #63 : 18 Kasım 2016, 14:07:50 »
Cem abi de umudu kestiyse yol yakınken yolları ayıralım derim. :) Brandon Paul gelsin.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #64 : 18 Kasım 2016, 15:37:32 »
Ligde 10.3 sayı ortalamasına sahip ve bunu %75 ikilik, %40 üçlük, %92 faul gibi muazzam yüzdelerle yaptı.
EL'de ise 16 dk, 5 sayı, 2.5 asist ortalaması var. %40 ikilik, %46 üçlük, %100 faul

Bu kadar karamsar bir tablo çizilmesine anlam veremiyorum.Kalinic geçen sene bu zamanlarda rezil ötesi idi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 18 Kasım 2016, 15:59:55 »
özcan abi Bogdan sanırım olmadığı iç,in beklentimiz çok yüksek ..
bilemiyorum ben çok gıcıklandım ya dün akşam :(

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #66 : 18 Kasım 2016, 16:32:01 »
özcan abi Bogdan sanırım olmadığı iç,in beklentimiz çok yüksek ..
bilemiyorum ben çok gıcıklandım ya dün akşam :(
Çok klas bir oyuncu tabiki de değil ama şu ana kadar aldığı ücretle doğru orantılı, vasat bir oyun sergiliyor en azından.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #67 : 18 Kasım 2016, 17:38:09 »
Takım kötüyken en yeni gelen adamın en kötü olması bi ölçüde normal, ama bari keşke daha yırtıcı ve agresif oynasa, ben bunu görmek istiyorum. Çünkü yetenekleri sınırlı ama bir Morris Finley falan da değil bu adam. Takım rayına oturduğunda, onun yetenekleri ve takımın o zamanki ihtiyaçları nasıl örtüşecek orası kritik.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #68 : 18 Kasım 2016, 18:18:21 »
Hiç sevemedim çok pasif kalıyor deneyip yapamasa eyvallah

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #69 : 18 Kasım 2016, 18:32:51 »
Ligde 10.3 sayı ortalamasına sahip ve bunu %75 ikilik, %40 üçlük, %92 faul gibi muazzam yüzdelerle yaptı.
EL'de ise 16 dk, 5 sayı, 2.5 asist ortalaması var. %40 ikilik, %46 üçlük, %100 faul

Bu kadar karamsar bir tablo çizilmesine anlam veremiyorum.Kalinic geçen sene bu zamanlarda rezil ötesi idi.

Goudelock, takimin gelmis gecmis en afilli yuzdelerini yapmasina ve hatta tek basina tonla mac kazandirmasina ragmen ciddi elestiriler gelmisti.  Bunu goz onune alinca neden sasirtici ki?  Sahada yok, tamamen sinmis durumda...  Su anda aldigi elestiriler cok olagan.   
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 18:33:30 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #70 : 18 Kasım 2016, 18:42:23 »
Goudelock, takimin gelmis gecmis en afilli yuzdelerini yapmasina ve hatta tek basina tonla mac kazandirmasina ragmen ciddi elestiriler gelmisti.  Bunu goz onune alinca neden sasirtici ki?  Sahada yok, tamamen sinmis durumda...  Su anda aldigi elestiriler cok olagan.
Goudelock o takımın yıldızıydı, hücumda 1. opsiyondu. Eleştiriler de genelde Karşıyaka serisinde gece dışarı çıkıp bi de videolara düşmesi yüzündendi, yoksa Final Four'da kötü oynadı diyemeyiz. Ayakta kalamasak da o skorunu buldu iki maçta da.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #71 : 18 Kasım 2016, 19:12:44 »
Goudelock o takımın yıldızıydı, hücumda 1. opsiyondu. Eleştiriler de genelde Karşıyaka serisinde gece dışarı çıkıp bi de videolara düşmesi yüzündendi, yoksa Final Four'da kötü oynadı diyemeyiz. Ayakta kalamasak da o skorunu buldu iki maçta da.

Kutay, sen sanirim o sene basindan beri forumda donen tartismalari hic hatirlamiyorsun :)  Burada, forumun yuzde 90'i iyi oynadigi macta bile adami elestiriyordu. 

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #72 : 18 Kasım 2016, 19:34:59 »
Kutay, sen sanirim o sene basindan beri forumda donen tartismalari hic hatirlamiyorsun :)  Burada, forumun yuzde 90'i iyi oynadigi macta bile adami elestiriyordu.
Hatırlamıyorum çok, belki ben de eleştirmişimdir. Neden savunma yap(a)mıyor diye eleştirenler vardı ama. Şöyle bir gerçek var, oyuncularımızdan beklentileri iyi ayarlamak gerek. Hadi Avrupa'dan örnek vereyim abartı olmasın; bir oyuncu hem Goudelock gibi şut atar, hem Teodosiç gibi pas dağıtır, hem de Calathes gibi savunma yaparsa o oyuncu şu an NBA'de olurdu. Misal Rubio, bir guard için şutu kötü olmasına rağmen saha görüşü, asist yeteneği ve savunması sayesinde yıllardır ilk 5 çıkıyor. Delaney bu yıl gitti ve Schröder'in arkasında hatrı sayılır süreler alıyor. Calathes kalsa kenardan katkı vermeye devam ederdi. Rodriguez bu sene gitti. Kısalar üzerinden gittim ama uzunlar için de aynı durum geçerli, hatta daha fena. Bazı defoları ortada olan oyuncular bile yeni kontratların da etkisiyle orada rol oyuncusu olmayı Avrupa'da yıldız olmaya tercih ediyor. Bize de eleğin bi kat daha altına inen, daha da belirgin defoları olan (Vesely ve şut, Datome ve fizik) oyuncular veya şanssızlık ile dikiş tutturamamış (Udoh) oyuncular kalıyor.

Bu konjonktürde NBA'den yakaladığı adamları Avrupa'dan topladığı yetenekli oyuncular ile birleştiren takımlar kendine çok avantaj sağlayacak. Mesela ben, eğer şampiyon da olabilirsek, Bogdan'ın yüzde 90, Udoh ve Vesely'nin de yüzde 60 falan ihtimalle geri gideceğini düşünüyorum 1-2 yıl içinde. Ama mesela Sloukas gitmeyi düşünmediğini söyledi, bu bizim için çok önemli kazançtır ve yaklaşık 7-8 senemiz kurtarır. Böyle NBA sevdasında olmayan yabancıları (Sloukas, Kalinic) toplayıp, her yıl 2-3 NBA'den düşen oyuncu ile harmanlayıp yanına eli top tutan Türkleri (olursa altyapıdan) eklemek, uzun vadeli başarı formülü gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #73 : 18 Kasım 2016, 20:00:38 »
Hatırlamıyorum çok, belki ben de eleştirmişimdir. Neden savunma yap(a)mıyor diye eleştirenler vardı ama. Şöyle bir gerçek var, oyuncularımızdan beklentileri iyi ayarlamak gerek. Hadi Avrupa'dan örnek vereyim abartı olmasın; bir oyuncu hem Goudelock gibi şut atar, hem Teodosiç gibi pas dağıtır, hem de Calathes gibi savunma yaparsa o oyuncu şu an NBA'de olurdu. Misal Rubio, bir guard için şutu kötü olmasına rağmen saha görüşü, asist yeteneği ve savunması sayesinde yıllardır ilk 5 çıkıyor. Delaney bu yıl gitti ve Schröder'in arkasında hatrı sayılır süreler alıyor. Calathes kalsa kenardan katkı vermeye devam ederdi. Rodriguez bu sene gitti. Kısalar üzerinden gittim ama uzunlar için de aynı durum geçerli, hatta daha fena. Bazı defoları ortada olan oyuncular bile yeni kontratların da etkisiyle orada rol oyuncusu olmayı Avrupa'da yıldız olmaya tercih ediyor. Bize de eleğin bi kat daha altına inen, daha da belirgin defoları olan (Vesely ve şut, Datome ve fizik) oyuncular veya şanssızlık ile dikiş tutturamamış (Udoh) oyuncular kalıyor.

Bu konjonktürde NBA'den yakaladığı adamları Avrupa'dan topladığı yetenekli oyuncular ile birleştiren takımlar kendine çok avantaj sağlayacak. Mesela ben, eğer şampiyon da olabilirsek, Bogdan'ın yüzde 90, Udoh ve Vesely'nin de yüzde 60 falan ihtimalle geri gideceğini düşünüyorum 1-2 yıl içinde. Ama mesela Sloukas gitmeyi düşünmediğini söyledi, bu bizim için çok önemli kazançtır ve yaklaşık 7-8 senemiz kurtarır. Böyle NBA sevdasında olmayan yabancıları (Sloukas, Kalinic) toplayıp, her yıl 2-3 NBA'den düşen oyuncu ile harmanlayıp yanına eli top tutan Türkleri (olursa altyapıdan) eklemek, uzun vadeli başarı formülü gibi geliyor bana.

Kutay, ben de tam izah ettigin sekilde yanit veriyordum.  Ona "Prekazi - Real Madrid Analojisi" denilebilir.  Bu arada, elestirenlerin savunma hususunda hakli olduklarini da her zaman belirttim.  Her ne kadar birkac macta bu defosunu kapatmis olsa da bu bir olgu idi: inkar etmek imkansizdi. 

Buraya donecek olursak, "Nunally'nin istatistikleri iyi, neden elestiriliyor anlamiyorum" deyince, ben de "ondan kat be kat istatistiklere sahip, 5 gomlek ustun bir oyuncu bile kiyasiya elestirildi, sasirilacak bir sey yok aslinda" diye yanit verdim. 
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 20:05:47 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #74 : 18 Kasım 2016, 20:16:27 »
Kutay, ben de tam izah ettigin sekilde yanit veriyordum.  Ona "Prekazi - Real Madrid Analojisi" denilebilir.  Bu arada, elestirenlerin savunma hususunda hakli olduklarini da her zaman belirttim.  Her ne kadar birkac macta bu defosunu kapatmis olsa da bu bir olgu idi: inkar etmek imkansizdi. 

Buraya donecek olursak, "Nunally'nin istatistikleri iyi, neden elestiriliyor anlamiyorum" deyince, ben de "ondan kat be kat istatistiklere sahip, 5 gomlek ustun bir oyuncu bile kiyasiya elestirildi, sasirilacak bir sey yok aslinda" diye yanit verdim.
Prekazi - Madrid analojisine yaşım yetmedi, anlamadım :) Dediğini anladım abi, ve evet herkes eleştirilebilir. Sadece dediğim şu, beklentileri iyi ayarlamak lazım. Bu arada konuya Goudelock'ın eleştirilmesinden girsem de farklı bir yere gittim, kadro planlamasına girdim. :) Nunnally sana diyorum, iyi oyna da transfer konuşmayalım be canım.