Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295206 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2040 : 22 Temmuz 2017, 23:06:26 »
ister istemez insanın içinden cersei lannister'ın sept of baleor'ı patlatması geçiyor nba aklıma gelince. benzer bir şey hiç fena olmazdı. bir nefes alırdık en azından.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2041 : 23 Temmuz 2017, 03:35:54 »
şüved de khimki ile imzalamış. gündemde yoktu ama olsun, imzalasın. zaaten herkes imzalasın. oh anasını satayım, ne ala dünya! atıyon imzanı, bakıyon dalgana. böyle bi imzalar, böyle bi şeyler falan... - imza mı lazım, nereye atıyorum? - aha şuraya - al attım - ver bakiim - önce paramı ver - al sana para - oh sıcak sıcak, al buyur kontratı - ooo, imzan da kıyakmış - hee, karalıyosss... bu ne şimdi?.. sen desene orda "bi saniye tuvalete gitmem lazım". sonra haggaten de gitsene adam gibi tuvaletine. çişini yaparken bir damla süzülse ya sağ gözünden. bi an duraksayıp dalsan, sonra bir anda kendine gelip finalde 3 makas eşliğinde çişini sonlandırsan. sonra alsan telefonu eline, tuşlasan. 3ncü çalıştan sonra, sesinin tonundan son derece şiğin ve babacan bir panda olduğu aşikar adam "alou" dese ve sen de desen "aziz başkanım, beni bitir..." telefonu kapattıktan sonra bir an aynada kendine gururla baksan. sonra bir anda kafana dank etse, "lannn!" desen, "adamların klüp binasından, tuvaletten iş bağlıyom. skör bayıltırlar valla, adamların topu oligark mafya. gotümü keserler" desen. bir an geri dönüp imza atmak ile nesli tükenmekte olan pandaların fotoğrafı zihninde çarpışsa (ama böyle kısa süre). pandalar kazansa. hızla tuvalete göz gezdirip kaçmak için tuvalet penceresini gözüne kestirsen. tam pencereden sarkıp sokağa adımını atacağı anda bir anda aklına çişten sonra ellerinini yıkamadığın gelse. "hay omeko" desen. sporcu adamsın sonuçta, kolaylıkla kendini yukarı çeksen. ellerini yıkarken gerzek gerzek "hijyen önemli tabi" desen. birden o anda dünyan yıkılsa. khimki takım menajeri "naabıyon anuna goyiim, sçıyon mu?" diyerek laaap diye tuvalete girse. sen desen "yuh öküzün evladı. kapısız yerde mi doğdun?" adam pis baksa, yürekten tırssan. "abi - mabi" ayağına got kesilmesini güç bela önlerken aynı zamanda içinden "hah anuna goyiim. işte evde böyle skarsgård family gibiyiz ya;  böyle evde dal/dashhak gezelim, efedime söyliyim şöyle tuvalet kapısını felan kilitlemeden girip işeyelim zıçalım. çılgın olalım. çılgıın!.. al işte gördün ebennhomunu!" diye geçirsen. sonra kötün kötün ofise dönseniz, otursanız masaya. seni pırsık gören menajer ortamı yumuşatmak istese ve dese "hadi lan karanacı, gaptın paraları. garımlarla mı yicen, garılarla?" diye sorsa sen de "ehi ehi" sırıtsan. imzayı atarkense aklından tek bir cümle geçse "allah belanı versin stellan skarsgård"... işte o zaman anlarım!.. ama yook, illa kuzu kuzu atıcan o imzayı de mi? allah bilir resim de çektirmişsinizdir şimdi, yarın düşer servislere böyle göt göt! neyseh, artık khmki için oynarsın böyle. yalnız playoffta gelmeyin, ganırtırızzz! son olarak şunu söylemek istiyorum: sen bugün bize gelmedin ya böyle bok bok. unutma, dünyadaki son dişi panda senin yüzünden ölecek!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2042 : 23 Temmuz 2017, 05:52:46 »
David Blatt'in oğlu Tamir Blatt çok feci bir şekilde yardırıyor valla. U-20 Avrupa Şampiyonasında Israil'i finale taşıdı. Turnuva ortalaması 18s, 11a, 5r şeklinde. Bu çocuğu bağlama şansımız yok mu acaba.

Manyak saha görüşü var ve yönetiyor takımını. Ben 20 yaşında böylesine özgüvenle 10 metre mesafeden üçlük atan oyuncu hatırlamıyorum. Saha içinde o kadar rahat ki sanırsın 30 yaşında deneyimli bir oyun kurucu.

NBA yapmayacaksa bize alsak keşke bir sezon sonra. Babası delirir gerçi Obrayla çalışmasına ;D

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2043 : 23 Temmuz 2017, 07:40:39 »
David Blatt'in oğlu Tamir Blatt çok feci bir şekilde yardırıyor valla. U-20 Avrupa Şampiyonasında Israil'i finale taşıdı. Turnuva ortalaması 18s, 11a, 5r şeklinde. Bu çocuğu bağlama şansımız yok mu acaba.

Manyak saha görüşü var ve yönetiyor takımını. Ben 20 yaşında böylesine özgüvenle 10 metre mesafeden üçlük atan oyuncu hatırlamıyorum. Saha içinde o kadar rahat ki sanırsın 30 yaşında deneyimli bir oyun kurucu.

NBA yapmayacaksa bize alsak keşke bir sezon sonra. Babası delirir gerçi Obrayla çalışmasına ;D

Tamir Blatt o fizikle ileride en fazla bir Mehmet Yağmur olur maalesef  ::)

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2044 : 23 Temmuz 2017, 10:42:23 »
Tamir Blatt fiziksel açıdan NBA için zor ancak Avrupa için kalbur üstü bir oyun kurucu olabilir. Dünkü maçı izledim, takımın sayı lideri olmasına rağmen asla zorlamadı, müthiş asistler yaptı. İnanılmaz derecede doğru tercihlerle maçı 10s, 14a ile bitirdi. Özellikle mental olarak üst seviyelere gayet uygun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2045 : 23 Temmuz 2017, 13:48:07 »
Acaba beklediğimiz Kevin Seraphin mi , Pacers salacak diyorlar...

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2046 : 23 Temmuz 2017, 15:52:21 »
Seraphin barcelona haberleri cikmaya basladi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2047 : 23 Temmuz 2017, 17:11:40 »
Seraphin geçmiş sezonların aksine bu sezon beklenmedik katkı verdi. En azından sezonun bir bölümü adına konuşacak olursak, şaşkınlık uyandırdı. Ona bir şans daha vermek isteyeceklerdir. Ama Pacers, ama başkası.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2048 : 23 Temmuz 2017, 21:53:51 »
Bizim uzundan hiç ses yok...wana dan da..

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2049 : 24 Temmuz 2017, 12:10:16 »
Hence uzuna da kisaya da gerek yok.  Bu haliyle de sampiyon oluruz biz.  Bir tek Nunnally isi bozuyor ama o da nazar boncugu olsun.  Yapacak bir sey yok.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2050 : 24 Temmuz 2017, 12:31:20 »
Bu halimizle şampiyon olamayız bence. Geçen seneki sistemin en kilit iki oyuncusu gitti ve yerlerinde şu an ciddi boşluk var. Misal Pana ile bu sene de eşleşsek saha avantajı onlarda olacak şekilde şu kadro ile şansımız çok düşük. Her iki maçı da tekrar izledim. Bogdan dışardan, Ekpe içerden domine etmişler Panayı. Don Kişotluk yapmaya gerek yok. Sponsor laf olsun diye sponsor olmadı bize. Daha bir farkını da hissetmedik Doğuş'un. Takviye yapılmalı ki yapılacaktır da .

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2051 : 24 Temmuz 2017, 12:39:15 »
takviyeyi doğuş yapmayacak ki..ama piyasada oyuncu yok...sıkıntı bu...Koç'un da bazı kuralları var her oyuncuya da gitmiyor.. zaten kısa geleceğini sanmıyorum bir uzun ile kapanacak transfer...onun için de muhtemel NBA'de kadrodan kesilecek oyuncular bekleniyor

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2052 : 24 Temmuz 2017, 12:41:53 »
Oyuncu nasıl yok anlamıyorum ki. Şu açıklamayı ben mi yaptım?

Genel Menajer Maurizio Gherardini yaptığı açıklamada;

“Başarılı bir sezon geçirmemiz ve koçun burada olması transferleri kolaylaştırıyor. Tüm sezon ligde olduğu gibi transfer sezonunda da çok rekabetçi olmalıyız. Buraya gelmek isteyen çok oyuncu var. Buraya gelme rüyası sınırlı sayıda oyuncu için geçerli. İyi seçim yapmalıyız.” dedi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2053 : 24 Temmuz 2017, 12:51:56 »
Bence son derece sürpriz "bu nereden çıktı?" diyeceğimiz isim(ler) gelecek ve Obra onları yine yıldız haline getirecek. Şu anda NBA'den kesilecek isimleri beklediğimizi tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2054 : 24 Temmuz 2017, 12:58:42 »
gerald henderson + thomas robinson istiyorum..cok mu sey istiyorum... :)