şüved de khimki ile imzalamış. gündemde yoktu ama olsun, imzalasın. zaaten herkes imzalasın. oh anasını satayım, ne ala dünya! atıyon imzanı, bakıyon dalgana. böyle bi imzalar, böyle bi şeyler falan... - imza mı lazım, nereye atıyorum? - aha şuraya - al attım - ver bakiim - önce paramı ver - al sana para - oh sıcak sıcak, al buyur kontratı - ooo, imzan da kıyakmış - hee, karalıyosss... bu ne şimdi?.. sen desene orda "bi saniye tuvalete gitmem lazım". sonra haggaten de gitsene adam gibi tuvaletine. çişini yaparken bir damla süzülse ya sağ gözünden. bi an duraksayıp dalsan, sonra bir anda kendine gelip finalde 3 makas eşliğinde çişini sonlandırsan. sonra alsan telefonu eline, tuşlasan. 3ncü çalıştan sonra, sesinin tonundan son derece şiğin ve babacan bir panda olduğu aşikar adam "alou" dese ve sen de desen "aziz başkanım, beni bitir..." telefonu kapattıktan sonra bir an aynada kendine gururla baksan. sonra bir anda kafana dank etse, "lannn!" desen, "adamların klüp binasından, tuvaletten iş bağlıyom. skör bayıltırlar valla, adamların topu oligark mafya. gotümü keserler" desen. bir an geri dönüp imza atmak ile nesli tükenmekte olan pandaların fotoğrafı zihninde çarpışsa (ama böyle kısa süre). pandalar kazansa. hızla tuvalete göz gezdirip kaçmak için tuvalet penceresini gözüne kestirsen. tam pencereden sarkıp sokağa adımını atacağı anda bir anda aklına çişten sonra ellerinini yıkamadığın gelse. "hay omeko" desen. sporcu adamsın sonuçta, kolaylıkla kendini yukarı çeksen. ellerini yıkarken gerzek gerzek "hijyen önemli tabi" desen. birden o anda dünyan yıkılsa. khimki takım menajeri "naabıyon anuna goyiim, sçıyon mu?" diyerek laaap diye tuvalete girse. sen desen "yuh öküzün evladı. kapısız yerde mi doğdun?" adam pis baksa, yürekten tırssan. "abi - mabi" ayağına got kesilmesini güç bela önlerken aynı zamanda içinden "hah anuna goyiim. işte evde böyle skarsgård family gibiyiz ya; böyle evde dal/dashhak gezelim, efedime söyliyim şöyle tuvalet kapısını felan kilitlemeden girip işeyelim zıçalım. çılgın olalım. çılgıın!.. al işte gördün ebennhomunu!" diye geçirsen. sonra kötün kötün ofise dönseniz, otursanız masaya. seni pırsık gören menajer ortamı yumuşatmak istese ve dese "hadi lan karanacı, gaptın paraları. garımlarla mı yicen, garılarla?" diye sorsa sen de "ehi ehi" sırıtsan. imzayı atarkense aklından tek bir cümle geçse "allah belanı versin stellan skarsgård"... işte o zaman anlarım!.. ama yook, illa kuzu kuzu atıcan o imzayı de mi? allah bilir resim de çektirmişsinizdir şimdi, yarın düşer servislere böyle göt göt! neyseh, artık khmki için oynarsın böyle. yalnız playoffta gelmeyin, ganırtırızzz! son olarak şunu söylemek istiyorum: sen bugün bize gelmedin ya böyle bok bok. unutma, dünyadaki son dişi panda senin yüzünden ölecek!