"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu halimizle şampiyon olamayız bence. Geçen seneki sistemin en kilit iki oyuncusu gitti ve yerlerinde şu an ciddi boşluk var. Misal Pana ile bu sene de eşleşsek saha avantajı onlarda olacak şekilde şu kadro ile şansımız çok düşük. Her iki maçı da tekrar izledim. Bogdan dışardan, Ekpe içerden domine etmişler Panayı. Don Kişotluk yapmaya gerek yok. Sponsor laf olsun diye sponsor olmadı bize. Daha bir farkını da hissetmedik Doğuş'un. Takviye yapılmalı ki yapılacaktır da .
Gecen sene de ayni seyi demedik mi? "Sampiyon olamayiz". Obradovic oldugu surece, en buyuk aday biziz.
http://basketdergisi.com/motiejunas-bu-sezon-euroleaguee-donebilirim.html
Besim hiç trollleme şimdi ortalığı:)Ben şahsen tam kadro olduğumuz sürece geçen sene şampionluktan zerre şuphe duymadım, sen de duymadın, bir başkası da duymadı bu şüpheyi.Ortada bir realite var. Hücumdaki liderimizi ve savunmadaki liderimizi kaybettik. Yerlerini de doldurmadık. Bir uzun alıp transferi kapatacağız gibi duruyor ve Bogdan'ın yerine beklediğimiz büyük transfer yapılmaması, yeni gelecek uzunun uyum süreci gibi faktörler yüzünden sampiyonluğun favorisi değiliz. Obra yeni oyunlar deneyecek bu sezon. Yeni gelecek uzunla birlikte F4 adayı bir takım olacağız.Obraya hepimiz güveniyoruz ama bir yandan da güç kaybettiğimiz ortada.
Besim kendine başka kurban seç çünkü Nunnally bu sene herkeste bir Kalinic etkisi yapacak. Bak "demiştin" dersin... Bu sebeple de sana katılıyorum, şu an, kimse gelmese dahi şampiyon oluruz. Antic kalsın tabii...
Geçen sezon ''tam kadro olduğumuz sürece sampiyonluğun en büyük favori biziz'' diyen insan sayısı 10 kişiden 9 kişiydi, bence yani.Şu an için diyorum, şu an için en büyük favori falan değiliz. Hatta uzun transferini yapmazsak F4 de yapamayız. Uzun transferiyle F4 adayı oluruz ama bu Matiejunas falan olmasın. Adam 2 yıldır sürekli muzdarip sakatlıklardan. İyi bir uzun ve en az Wana kalitesinde bir kısa transferi olursa en az CSKA kadar sampiyonluğun adayı oluruz olay bu şu an.''Geçen sezon şampiyonluğa inanmıyordum ama bu sene sampiyonluğa inanıyorum'' demek nedir Besim