Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _kerem

• Üye
  • Yer: İstanbul

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2056 : 24 Temmuz 2017, 13:35:41 »
Bu halimizle şampiyon olamayız bence. Geçen seneki sistemin en kilit iki oyuncusu gitti ve yerlerinde şu an ciddi boşluk var. Misal Pana ile bu sene de eşleşsek saha avantajı onlarda olacak şekilde şu kadro ile şansımız çok düşük. Her iki maçı da tekrar izledim. Bogdan dışardan, Ekpe içerden domine etmişler Panayı. Don Kişotluk yapmaya gerek yok. Sponsor laf olsun diye sponsor olmadı bize. Daha bir farkını da hissetmedik Doğuş'un. Takviye yapılmalı ki yapılacaktır da .

Gecen sene de ayni seyi demedik mi?  "Sampiyon olamayiz".  Obradovic oldugu surece, en buyuk aday biziz.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2057 : 24 Temmuz 2017, 13:57:39 »
Gecen sene de ayni seyi demedik mi?  "Sampiyon olamayiz".  Obradovic oldugu surece, en buyuk aday biziz.

Besim hiç trollleme şimdi ortalığı:)

Ben şahsen tam kadro olduğumuz sürece geçen sene şampionluktan zerre şuphe duymadım, sen de duymadın, bir başkası da duymadı bu şüpheyi.

Ortada bir realite var. Hücumdaki liderimizi ve savunmadaki liderimizi kaybettik. Yerlerini de doldurmadık. Bir uzun alıp transferi kapatacağız gibi duruyor ve Bogdan'ın yerine beklediğimiz büyük transfer yapılmaması, yeni gelecek uzunun uyum süreci gibi faktörler yüzünden sampiyonluğun favorisi değiliz. Obra yeni oyunlar deneyecek bu sezon. Yeni gelecek uzunla birlikte F4 adayı bir takım olacağız.

Obraya hepimiz güveniyoruz ama bir yandan da güç kaybettiğimiz ortada.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2058 : 24 Temmuz 2017, 14:02:36 »
Valla Besim e katiliyorum .... gidenler onemliydi ... ama gelenlerde onemli ....

Hoca da hicbir zaman gelecek seneye oynayacak bir hoca degil ....

Arti sezon uzun ara sezon da takviye yapilmaz diye bir kaide de yok ...

Gunun ozeti hosumuza gitmeyebilir ama bu kitabin sonunda bir final daha var ... heyecanla okumaya devam :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2060 : 24 Temmuz 2017, 14:43:10 »
Piyasada oyuncu yok yorumlarına katılmıyorum. Madem Yok Hunter ile Serrod biz neden almadık?
Hunter'ı da hiç sevmem istemem aslında ama yokluk varmış ya ondan dedim  ;D
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 15:10:29 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2061 : 24 Temmuz 2017, 14:57:15 »
Besim hiç trollleme şimdi ortalığı:)

Ben şahsen tam kadro olduğumuz sürece geçen sene şampionluktan zerre şuphe duymadım, sen de duymadın, bir başkası da duymadı bu şüpheyi.

Ortada bir realite var. Hücumdaki liderimizi ve savunmadaki liderimizi kaybettik. Yerlerini de doldurmadık. Bir uzun alıp transferi kapatacağız gibi duruyor ve Bogdan'ın yerine beklediğimiz büyük transfer yapılmaması, yeni gelecek uzunun uyum süreci gibi faktörler yüzünden sampiyonluğun favorisi değiliz. Obra yeni oyunlar deneyecek bu sezon. Yeni gelecek uzunla birlikte F4 adayı bir takım olacağız.

Obraya hepimiz güveniyoruz ama bir yandan da güç kaybettiğimiz ortada.

Evet, basta trolleme saiki ile hareket ettim kabul :)  Ama simdi biraz dusununce...  Valla ben Top 8'e kadar sampiyon olacagimizi dusunmuyordum.  Belki baslarda soyut bir inanc vardi ama Obradovic'in basinda oldugu her takim icin bende zaten o soyut inanc var olacaktir.  Gercekten inanarak, "bu sene sampiyon olamayiz" diyen tonla adam vardi.  Daha cok oyun kurucu pozisyonundaki ve Nunnally'deki kotu performansa dayali olarak yapilan yorumlardi. 

Kadro ideal degil, o kesin ama bence bir uzun gelirse, cok da karalar baglanacak bir kadromuz olmayacak. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2062 : 24 Temmuz 2017, 15:10:12 »
Besim kendine başka kurban seç çünkü Nunnally bu sene herkeste bir Kalinic etkisi yapacak. Bak "demiştin" dersin... 8)

Bu sebeple de sana katılıyorum, şu an, kimse gelmese dahi şampiyon oluruz. Antic kalsın tabii...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2063 : 24 Temmuz 2017, 15:20:41 »

Sloukas, Dixon, Sinan
Guduric, Nunnaly, Melih
Datome, Egehan
Melli, Baris, Kalinic
Vesely, Antic, Ahmet

bu kadro icin 3 sene once forum da cildirirdik .... Citayi ne kadar yukari cekmisiz ki begenmeyenler de var ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2064 : 24 Temmuz 2017, 15:28:46 »
Geçen sezon ''tam kadro olduğumuz sürece sampiyonluğun en büyük favori biziz'' diyen insan sayısı 10 kişiden 9 kişiydi, bence yani.

Şu an için diyorum, şu an için en büyük favori falan değiliz. Hatta uzun transferini yapmazsak F4 de yapamayız. Uzun transferiyle F4 adayı oluruz ama bu Matiejunas falan olmasın. Adam 2 yıldır sürekli muzdarip sakatlıklardan.

İyi bir uzun ve en az Wana kalitesinde bir kısa transferi olursa en az CSKA kadar sampiyonluğun adayı oluruz olay bu şu an.

''Geçen sezon şampiyonluğa inanmıyordum ama bu sene sampiyonluğa inanıyorum'' demek nedir Besim :D

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2065 : 24 Temmuz 2017, 15:56:16 »
Matiejunas bence olur bizim takıma, nba kadar sık, yorucu mac oynamayacak. Adam oyunu özledim, artık oturmak istemiyorum demiş, Udoh ile aynı haleti ruhiyede

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2066 : 24 Temmuz 2017, 16:37:21 »
Anlaşılmayan bir durum var hala...FB doğuş oyunculara bağlı bir düzen takımı değil, kocuna bağlı bir düzen takımı...
Kadron cok ama çok alt seviyede olmadıkça F4 un kesin favorisi olursun, şampiyonluğunda en büyük adaylarından..

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2067 : 24 Temmuz 2017, 16:49:20 »
Besim kendine başka kurban seç çünkü Nunnally bu sene herkeste bir Kalinic etkisi yapacak. Bak "demiştin" dersin... 8)

Bu sebeple de sana katılıyorum, şu an, kimse gelmese dahi şampiyon oluruz. Antic kalsın tabii...

Nunnally ve Berk...  Lise takımına çağırmayacağım iki adamdı.  Biri gitti, biri kaldı.  Kalanı için de haklı çıkacağımı düşünüyorum.  Haksız çıkarsam bir formülünü bulup geri vites yaparım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2068 : 24 Temmuz 2017, 16:52:13 »
Geçen sezon ''tam kadro olduğumuz sürece sampiyonluğun en büyük favori biziz'' diyen insan sayısı 10 kişiden 9 kişiydi, bence yani.

Şu an için diyorum, şu an için en büyük favori falan değiliz. Hatta uzun transferini yapmazsak F4 de yapamayız. Uzun transferiyle F4 adayı oluruz ama bu Matiejunas falan olmasın. Adam 2 yıldır sürekli muzdarip sakatlıklardan.

İyi bir uzun ve en az Wana kalitesinde bir kısa transferi olursa en az CSKA kadar sampiyonluğun adayı oluruz olay bu şu an.

''Geçen sezon şampiyonluğa inanmıyordum ama bu sene sampiyonluğa inanıyorum'' demek nedir Besim :D

Su anda takımda o zamanki Zoric'ten kötü bir uzun yok :)
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 16:52:42 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2069 : 24 Temmuz 2017, 20:07:28 »
Nunnaly beklentileri aşarsa Besim arkadaşımız profilinde Van Basten yerine James Nunnaly fotoğrafı kullanacakmış. Sağlam kaynaklar söyledi.